- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.481
Kızlar selam kaç haftalık kaç kilo bebişler biz 27 hafta 1 kiloya yaklaşmışız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelammmKızlar selam kaç haftalık kaç kilo bebişler biz 27 hafta 1 kiloya yaklaşmışız![]()
25. hafta 730 gr :)Kızlar selam kaç haftalık kaç kilo bebişler biz 27 hafta 1 kiloya yaklaşmışız![]()
Maşallah25. hafta 730 gr :)![]()
![]()
Aksam yemeginden yarim saat sonra ictim ilk defa sabah kahvalti ve aksam yemeginden 1 saat sonra iceyim mademBana da kahvaltıdan 1 2 saat sonra falan iç demişti günde 1 kere
Yanıtınız için teşekkür ederim.Maşallah kilosu güzel,fakat şekerden bahsedildi ki şekerimde normal.Boyu 30 cm çıktı bacaklari uzun dediler.Takipli ilerleyecegiz artık.Usg cihazlarinda farkliliklar olabiliyormuşMilimetrik olculer oldugu icin doktordan doktora farketme durumu olabiliyor sanki. Benim 21+5 de kilosu 500 du, biraz ileride dediler ama birsey ifade etmez bu haftalarda dediler.
Çok çok geçmiş olsun canım dualarım seninleKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın![]()
B12 eksikliği çok büyük ihtimal canım. Hamilelikte bun Karpal Tunel sendromu deniliyor. Benim de senin gibiydi takviyeye başladık çıka çıka 102 olmuş. Uyuşmalarım varken kim bilir kaçtıKolu, bacağı uyuşan var mı yaa benim sağ kolumla bacağım uyuşuyor gibi böyle hafif neden oluyor acaba yaa
26+1 1023 gram 35 cmdi en son 26+5 oldukKızlar selam kaç haftalık kaç kilo bebişler biz 27 hafta 1 kiloya yaklaşmışız![]()
Ben de kullanıyorum ama zaten kasılmaları azaltmıyor sadece bacağa iyi geliyor niyeyseMagnezyum migrenim ve bacak kramplari icin 2 aydir falan kullaniyorum kuzum
Abla hiç moralini bozma lütfen vaktinde sağlıklı doğuracaksın inşallahKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın![]()
İki gün önce benzer şikayetleri yazmıştım buraya. Bugün de kas ağrılarıma ek olarak ateşim çıktı, yeni düşürebildik. Tam ateş bitti dedik şimdi de sağ kalça ağrısıyla uyandım. Üşüttüğünden dolayı olabilir, geçmiş olsunKızlar benim kemiklerim sızlıyor romatizma gibi eş parmaklarım oynatamıyorum açıdan kemik içi sızlıyor resmen bacaklarım diz kapakları falan zor yürüyorum bi ara pervane önünde uyuya kaldım açıktım o çarpma etkisi midir yoksa başka bişey olabilir mi ? Bu durumla karşılaşan oldu mu ? Çok canım acıyor zor yazıyorum şu an bile bilekten itibaren ellerim fena
Çok çok geçmiş olsun.. Sancı çıkmaması çok güzel. İnşallah diğer şikayetlerin de hemen son bulur da sağlıkla evinde dinlenirsin inşallahKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın![]()
Rabbim şifa versin tez zamanda sizeKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın![]()