2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Defactoda guzel bn oradan buldum

Ya benim minik oynayinca ben idrar kaçıracak gibi oluyorum arasıraa o kadar canım yanıyor ve bazen hareket esnasında sancim oluyor karnım geriliyor oysa yatıyorum oturuyorum psikolojim bozuldu ya bisey olcak DİE

Yaaa benim yakin arkadasimda sigara icti ben acigim ama normalde alkol ve sigara kullanan biri degilim onun zorlanmasi hic olmuyor suku benide bitiren tatli seyler yiyorum her gun

Ya benim minik oynayinca ben idrar kaçıracak gibi oluyorum arasıraa o kadar canım yanıyor ve bazen hareket esnasında sancim oluyor karnım geriliyor oysa yatıyorum oturuyorum psikolojim bozuldu ya bisey olcak DİE
Tam aklimdan gecen gaz sancim oluncada bi tuaf oluyo sertlesiyo. Bazen popmda bile hissediyorum vurdukca baskiyi

Canim ilk doğduğunda cam almana gerek yok ben hep philips avent kullandım ama ilk 3 Ay cam ağır olduğundan zor oluyor bebek zaten minik biberon ağır zorlanıyor insan. Benim görüşüm bu yönde
Ay o zaman bu mamajoo olanlar iş görür dimi? Farklarını da bilmiyorum valla ikisini de aldım

Öff dün Lohusa filmini izlerken ilk başta epey gülmüştüm, gülerken kaçtı Napalım elde değil

Ayyy bende ocak ayinda hamile kaldim o ay arkadasimin dogum gunu vardi kahverengi kanama gelmisti ay adet olacagim diye arkadasimin dogum gununde yemedigim kalamar kalmadi ve icmedigim icki normalde ben alkol almam o gun aldim 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim megersem gelen nisanmis sok olmustum hamile oldugumu ogrenince ve o ay sacimi boyatmistim rengi tutmamisti soka girmistim kuafore attim rengi neden tutmadi iste hersey isaretmis ben 7 yil sonunda hamile kalinca kendiliginden inanamadim baya Allah ima sukurler olsub gosterdi bana bugunleri

Canım ben de senin gibi çok az su tüketen biriydim. 50 lilik pet şişelere geçtim sırf su içebilmek için. Çok fazla plastik atık oluyor üzülüyorum ama sürahiden su içmeyi unutuyorum. Bu şekilde su tüketimini çok arttırdım belki faydası olur

Kızlar dün geceden beri sıfır uykuylayım bebek asla uyutmuyor cok fazla hareketli normale göre midem kasılmıs gibi batıyor gibi ve kasıklarımda ağrı var korkuyorum ağladım ağlıcam normal mi bilmiyorum acile gittim daha önce kanama olmadan bakmamıslardı bile sadece kan idrar alıp yolladılar napmalıyım bilmiyorum bir fikir verirmisiniz

Evimiz sıcak oluyor. İçine uzun kollu body üzerine uzun kollu tulum ve üzerine battaniye örtmeyi düşünüyordum çocuğu soğuğa dayanıklı yetiştirecem dedikten sonra ben

Sudan dolayi bebegin kalbi mi duruyormus cok uzuldum yaaa kuzum onu bilmiyordum ben cok iciyorum sindirim sicaklar ve hep bildim bileli icerim ogrendigim iyi oldu 3 lt en az iciyorum ben

Canim bende olmadim insallah bisey olmaz benim doktorum istemedi

Tupper ya da cam şişeye de geçebilirsin onu doldurup yanında tutmak iyi oluyo ben o şekilde baya içiyorum

Ayniyiz seninle her anlamda bundan sonra kac kg almak lazim sen kac haftaliksin ben 24+6 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…