• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 18+4 haftalığız doktor kontrolünde bebeğin aşağıda ve başınında aşağıda olduğunu söyledi aynı durumu yaşayan var mı?
Sürekli hareket halindeler aslında o an öyle yakalanmıştır o önemli değil açılmanız suyunuzun gelmesi gibi durumlar bu erken evrelerde dikkat gerektirir o yön değiştirmiş olacaktır bi dahaki gittiğinizde zaten doktorda derdi kötü bi durum olsa

Bende bugün korka korka oldum sezaryen olacağım diye tek doz oldum o kadar iğne oldum aşırı acıdı yandı zorlamaz imza atarsınız istemiyorum diye herkesin aklında aynı seyler oldu ama coğu kişi sormuştu doktoruna herkes yaptır dedi cok riskli gebeliklerde sanıeım yaptırma demişti bir doktor canını sıkma yüreğini dinle doktoruna soe güveniyorsan
Benim doktorum sen risklisin dedi yaptirmadi herhalde doktoruna gore durum degisiyor bu durum ve gebeye gore cevremin hepsi olmus ben olmadim

Bende gecelik önerisi olana varmı hastane için onu sorum trendyoldan bir tane sipariş verdim aslında çok da güzel geldi beyaz ama okadar ince ki iç gösteriyor geri vereceğim baktığımda yorumlar hep geceliklerin ince oldugu naptınız bu konuları birde nezaman başlıyorsunuz kiyafetlei yıka utule işlerine gun geçtikçe sisiyoruz ve işler yoruyor insanı ben 24 deyim başlasam mi diye düşünüyorum ay ben hic bisey almadim yaaa
Ya ne asiymis ben olmadım olmak mı lazim benim doktor bana bişe demedi
Yaa bende olmadim kafamda olmamak kaldi suanda doktorum sen risklisin dedi olma dedi anlamadim ben de

Benim doktorum sen risklisin dedi yaptirmadi herhalde doktoruna gore durum degisiyor bu durum ve gebeye gore cevremin hepsi olmus ben olmadim
Benim doktorum da yaptırma dedi, 2,5 yıl önce yaptırmıştım ben gerek yok yaptırmana dedi aslında önceki doktorum tek doz yaptır demişti ama bu doktorum perinatolog o yüzden yaptırmayacağım

Kızlar birşey sormam lazim size.Benim ekmeğe alerjim var. Uzun süredir yemiyorum. Bugün nasıl olduysa unuttum ve kocaman bir ekmek yedim. Yedikten 2 saat sonra aklıma geldi 😥 Ne yapabilirim şuan bir fikri olan varmı? Çok korkuyorum. Aşırı mide bulantısı, nefes darlığı ve karnımda şiddetli ağrı oluyordu ekmek yediğim zaman. Şimdide öyle olur diye ödüm kopuyor. Şuan birşey yok ama birkaç saat sonra başlayabilir.

Kızlar birşey sormam lazim size.Benim ekmeğe alerjim var. Uzun süredir yemiyorum. Bugün nasıl olduysa unuttum ve kocaman bir ekmek yedim. Yedikten 2 saat sonra aklıma geldi 😥 Ne yapabilirim şuan bir fikri olan varmı? Çok korkuyorum. Aşırı mide bulantısı, nefes darlığı ve karnımda şiddetli ağrı oluyordu ekmek yediğim zaman. Şimdide öyle olur diye ödüm kopuyor. Şuan birşey yok ama birkaç saat sonra başlayabilir.

Canım ekmek derken glutene mi alerjin var doktoruna yaz bence geçmiş olsun umarım birsey olmaz

Back
X