• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Maşallah tüm büyük parçalar bitmiş. Ana kucağı olmazsa olmaz mı acaba, bir de kaç aylığa kadar kullanılır. Ben tereddütte kaldım, bir de evim küçük anne yanı alınca kaç ay sonra park yatağa geçmek lazım ki
Canım benim aldığım büyük park beşik 2-3 yaşa kadar kullanılır küçük olanlar çok gereksiz maximum 6 ay dönene kadar park beşik mantıklı 60x120 yeterli oluyor ilk 2-3 sene için

Ben de kanz with me 2 aldım umarım memnun kalırız puset ve arabayı ben de almadım kayın babam ben Alcan sakın alma dedi bebek 6aylik olunca alacakmış 🙄 valla almak istiyorum arada kaldım 6 ay geç

Kuzum samsun da bazı hastaneler puset olmadan bebek kabul etmiyormuş ne alaka bilmiyorum ama ebebekteki çocuk öyle dedi. Pusette ilk 6 ay lazım zaten oto koltuğu da oluyor ilk 6 ay. Bence zorlanmayacaksa aldır. 6 ay sonra zaten pusete değil sadece arabaya ihtiyacın olacak

Kuzum samsun da bazı hastaneler puset olmadan bebek kabul etmiyormuş ne alaka bilmiyorum ama ebebekteki çocuk öyle dedi. Pusette ilk 6 ay lazım zaten oto koltuğu da oluyor ilk 6 ay. Bence zorlanmayacaksa aldır. 6 ay sonra zaten pusete değil sadece arabaya ihtiyacın olacak
Bende yurt disindayim car seat yani oto koltugu olmadan taburcu etmiyolar bebekleri bebek arabasinida dogmadan alacagim malum kizimi hergun okula goturmem gerekecek

Ah ah biliyorum da kendi annemlere bile anlatamadım durumu bez pusetler var ya ondan alırsın gidersin düşündüğün bu olsun diyolar valla napıcam şaşırdım şu anki alışverişlerime bile çok erken nazar olur diyorlar 🥺

Ah ah biliyorum da kendi annemlere bile anlatamadım durumu bez pusetler var ya ondan alırsın gidersin düşündüğün bu olsun diyolar valla napıcam şaşırdım şu anki alışverişlerime bile çok erken nazar olur diyorlar 🥺

Bana da bir o eksikti ne acelesi vardı diyip duruyorlar canım dediklerimi doğru yoksa yaptığımız mi bilmiyorum ama her geçen gün baktığımız şeyler daha da pahalaniyor maalesef

Back
X