- Konu Sahibi kediannesibiri
- #16.261
Arkadaşımda gördüm bende ben 2 cocugumdada mama 1 yaşa kadar verdim Buda öyle olur gibi bir tuşla hazırlıyor gece özellikle çok mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlak kremi aldın mı canım kendineKimilerinin geç çıkabiliyormuş iç karın muhabbeti var benim çok erken şişmeye başladı bebeği de çok erken hissettim. Annemin de öyle olmuş önemli olan sağlıklı olmaları tabiiSadece her yerim çatlıcak diye korkuyorum
![]()
Aldım canım 3. Aydan beri kullanıyorumÇatlak kremi aldın mı canım kendine
75 b idim, 80C olduKızlar göğsünüz kaç beden büyüdü acaba bnm damarlar belirgin şiş duruyor ara ara batma oluyor korkuyorum açıkçası sadece bnde mi oluyor 1 bedenden fazla büyüdü bnce
Canım advantage modelini aldım mini olan güzel değil mamayı topak bırakıyor ve biberon ölçüsü küçük 269 Euro.
9400 e geliyor tl ile Türkiye’de. 20.000
Kızlar bir de gümüş göğüs koruyucu aldım ben. Normalde gereksiz gelmişti ama sol göğsüm şimdiden yara olmaya başladı çok hassasiyet var herkes bunu önermiş. Hamile arkadaşımla 2 tane aldık 2.si %50ye geldi. Gümüşler indirime girmiyor bildiğim kadarıyla almak isteyenlere bilgi vereyim![]()
benim aynı ya hiç değişmedi, çok ümitliydimKızlar göğsünüz kaç beden büyüdü acaba bnm damarlar belirgin şiş duruyor ara ara batma oluyor korkuyorum açıkçası sadece bnde mi oluyor 1 bedenden fazla büyüdü bnce
Maşallah tüm büyük parçalar bitmiş. Ana kucağı olmazsa olmaz mı acaba, bir de kaç aylığa kadar kullanılır. Ben tereddütte kaldım, bir de evim küçük anne yanı alınca kaç ay sonra park yatağa geçmek lazım kiBende aldım büyük parçaları,Anakucağı babyjorn,brezza pro mama hazırlayıcı,anne yanı chicco next 2 forever,bebek arabası doona alacaktım yakından beğenmedim cybex eezy twıst 2 ve cloud t i size puset,çöp kovası,Okbaby banyo küveti ve bebek duşu kıyafet 0-3 ay aralığını aldım 6-9 daha başlamadım
Park yatakların çoğu 2 yaşına kadar kullanılabiliyor diye biliyorum. Hatta bazıları 4 yaşa kadar. Ben de anne yanı park yatak alacağım, doğumdan bir ay kadar sonra da odasını yapacağım. İki yaşına girdiğinde kendi odasına geçirmeyi planlıyorum. Oda yapmayı çok daha sonraya bırakanlar da var, size bağlı biraz yaniMaşallah tüm büyük parçalar bitmiş. Ana kucağı olmazsa olmaz mı acaba, bir de kaç aylığa kadar kullanılır. Ben tereddütte kaldım, bir de evim küçük anne yanı alınca kaç ay sonra park yatağa geçmek lazım ki
Ben de 24+5im bugünAaa günü gününe aynıymışız, biz de 24+5 olduk bugünOversize takıldığım için gündüz anlaşılmayabiliyor göbeğim. Ama akşam büyüyor ve oversize da giyinsem anlaşılıyor.
Aldığım tüm kilo göbeğimde ve popomda.
Ben de yeni keşfettim, merak ettim ürünler nasıl gelecek diye bornoza benzeyen havludan sipariş ettim bir iki tane de sütyen. Merakla bekliyorum. Sen daha önce kullandın mı o siteyi?bebek için temu'dan sipariş veren oldu mu hiç? az önce ilk defa verdim 5 ürün siparişi. Sling dedikleri bebek taşıma şeysi falan baya uygundu. umarım güzel gelirler.
Ben de kanz with me 2 aldım umarım memnun kalırız puset ve arabayı ben de almadım kayın babam ben Alcan sakın alma dedi bebek 6aylik olunca alacakmışBüyük kalemlerden aldıklarım
![]()
Elele Dormire Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri - Elele Baby
Aradığın Elele Dormire Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri elelebaby.com ile online sipariş vermek için tıklayınız.www.elelebaby.com
Kanz withme II anne yanı park yatak
Mama sandalyesi joie mimzy lx okyanus rengi
Puset ve bebek arabası kaldı
6 ay çok geç ya napicaksin o süreye kadar hadi 2 ay çıkmadın sonra çıkman lazım arkadaşmBen de kanz with me 2 aldım umarım memnun kalırız puset ve arabayı ben de almadım kayın babam ben Alcan sakın alma dedi bebek 6aylik olunca alacakmışvalla almak istiyorum arada kaldım 6 ay geç
Ben de kanz aldım eve geldim kurdum anne yanı tam olmadı alçak kaldıBüyük kalemlerden aldıklarım
![]()
Elele Dormire Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri - Elele Baby
Aradığın Elele Dormire Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri elelebaby.com ile online sipariş vermek için tıklayınız.www.elelebaby.com
Kanz withme II anne yanı park yatak
Mama sandalyesi joie mimzy lx okyanus rengi
Puset ve bebek arabası kaldı
yok ilk defa sipariş verdim ama yıllar önce, vergi muhabbeti eklenmeden önce bolca aliexpress kullanırdım, çok çok memnundum. sonra kapıda vergi olayı bir kaç şoka sebep oldu, bir daha sipariş vermedim bu tarz yerlerden. temu'dan kardeşim sipariş etmiş 10 gün falan önce, daha gelmedi ama ürünler. hatta mayo falan almış, güzel gelirlerse ben de almayı düşünüyorum. haber veririm varınca.Ben de yeni keşfettim, merak ettim ürünler nasıl gelecek diye bornoza benzeyen havludan sipariş ettim bir iki tane de sütyen. Merakla bekliyorum. Sen daha önce kullandın mı o siteyi?