- 25 Aralık 2013
- 612
- 772
- 303
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.321
Hayırlısı olsun haberdar edinbenimde 2 haftadadır sıklaşan Akıntılar başlamıştı normal akıntıydı sonra dolu dolu sümüksü kahverenginde geldi sabahta gene azcık gelmiş şiddetli ağrı sancı yok öğleden sonra gitcem dr.son durum neymiş
Canım benim de o şekilde akintilarim çoğaldı. O doğum yaklastiginin belirtisiymis.Günaydın anneler.. doğum yapanlara evlatlarını sağlıkla büyütmelerini yapmamış olanlara da hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. Henüz hala hamiş olanlara sorum var. Tuvalette dünden beri bir kaç kez fazlaca akıntım olduğunu gördüm afedersiniz rengi krem rengiydi. Bu da nişan olabilir mi nişan illa ki kanlı mı olur? 37+0’ım nişan için erken mi? Yoksa vajinal enfeksiyon belirtisi mi sizce, sizin akıntılarınız ne durumda renk miktar vs bir değişiklik var mı
Iyi haberlerini bekliyor olacagiz..Kızlar benim yarın yatışım yapılacak dua edin
60 cc tek içimde mi? Bana da 2 saatte bir 30 ml dediler aç kalsın istemiyorum emin de olamadıım60cc dedi bana doktr 1haftada gittigimizde 3 saatte 1
Doğum mu olcak kaç haftalıktınız allah yardımcın olsunKızlar benim yarın yatışım yapılacak dua edin
Valla benim kız süprizle geldi. 14 ekime planlı sezeryandık, 3 ekimde evde suyum geldi. Hastaneye gittim 10 dk içinde ameliyata alındımNasıl gidiyor annesiiiiimerakla bekliyoruz yorumlarınızı
Yaaa maşallah maşallahValla benim kız süprizle geldi. 14 ekime planlı sezeryandık, 3 ekimde evde suyum geldi. Hastaneye gittim 10 dk içinde ameliyata alındımherşey güzel geçti. Girmeden önce çok korktum ama hiç acı hissetmedim. Ameliyat ekibi çok iyiydi. Epidural yaptı. O iğne de yapılırken hissettim ama dayanılmayacak bir acı duymadım. Yavaşça ayaklarım uyuştu. Dokunuşları hisettim hep, bebek çıkarken hafif bir basınç. Midem bulanmadı, bence heyecandan bütün uyarı mekanizmam durdu. Bebeği gördüğüm an dünyada ondan başka herşey önemini kaybetti sanki, bir mutluluk sevinç patlaması oldu bende. Hiç ama hiç ağrı duymadım. Midem yanıyordu odaya geldiğimde sadece. İlk gecem ilk yürüyüşümde çok iyi geçti. Epidurale ağrı pompası takmışlardı. Bastıkça ağrımı geçirdi. Hastanede iki gece kaldık, taburcu olduktan sonra ağrılarım oldu evet ama dayanılacak şeyler. Dünyanın en güzel duygusuymuş, rabbim tüm doğum yapacak arkadaşların yardımcısı olsun. Hiç korkmayın. Bebeğinize dokununca hiçbirşey hatırlamayacaksınız. 36+0 da doğduk ama direk odaya geldi bebeğim, gelişimini tamamlamış. Beraberde çıktkk eve. Şimdide bir sorun yok çok şükür. Emiyor, sütümde yetiyor şimdilik. Bizden haberler böyle
Sağlıcakla kavuşursun inşallah. Ben çok korkuyordum inan o kadar değilmiş. Nasıl doğarsa doğsun, çok mutlu olacaksınYaaa maşallah maşallah38 olmak üzereyim. Doktor erken doğabilir demişti ama bizimki fake atmış. Bekliyorum boş boş böyle yapacak bir şey varmış da yapmıyormuşum gibi. İşten de erken ayrıldım. Doğsa ne güzel bebekle ilgilenirim. Toparlanırım diye düşünürken bebeğin gelesi yok tam bir tosuncuk olmuş geçen hafta 3300dü şimdi 3500'ü geçmiştir. Cuma günü kontrol var. Eğer büyümüşse sezaryen yolu görünecek bize de sanırım
Ya ben çok takmıyordum ama çevre baskısı inanılmaz yoruyor insanı. Ben de normal doğurmak istiyorum tabi ki ama sanki sezaryen doğurunca dünyanın sonu gelecek gibi konuşuyorlar. Ha acısını çeke çeke doğursam madalya mı takacaklar sanki? O da ayrı bir mesele. Ama can sıkıyorlar işte.Sağlıcakla kavuşursun inşallah. Ben çok korkuyordum inan o kadar değilmiş. Nasıl doğarsa doğsun, çok mutlu olacaksın
39 +2 yim suan, yarin dogum olacak dedi doltorum bebis de kilosu onden gittigi icin beklemek istemedi. Çok sagol canım. Allahim hepimize güzel, kolay ,hayırlı doğum nasip etsin.Doğum mu olcak kaç haftalıktınız allah yardımcın olsun
Gözün aydın canım, geçmiş olsun. Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bebeğine ve size.Kızlar bende 14 ekimde 38+0 da 3100 gr 50 cm ancak kendime gelebildimkediannesibiri ekleyebilirmisin listeye
Amin. Allah yardımcın olsun kolaylıkla olsun doğumun inşallah39 +2 yim suan, yarin dogum olacak dedi doltorum bebis de kilosu onden gittigi icin beklemek istemedi. Çok sagol canım. Allahim hepimize güzel, kolay ,hayırlı doğum nasip etsin.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar bende 14 ekimde 38+0 da 3100 gr 50 cm ancak kendime gelebildimkediannesibiri ekleyebilirmisin listeye
Kaç kilo bebiş şu anAmin. Allah yardımcın olsun kolaylıkla olsun doğumun inşallahdarısı da bize
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar bende 14 ekimde 38+0 da 3100 gr 50 cm ancak kendime gelebildimkediannesibiri ekleyebilirmisin listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?