2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet bende yemekten kesildim ama suyumu iciyorum iştahım tamamen kapandı kafam biraz bulanık doktorum bı ilaç verdi bitkisel hem sakinleştirir dedi hemde iştahımı açacak şimdilik onu aliyorum

Şanslısın ki yanında birileri var inşallah hepde destek amaçlı olsun ev için olsun yanında olurlar bende onlar yok tek başımayım Allah'tan eşim sagolsun rabbim herkese böyle şefkatli eş nasip etsin inşallah benim yanımda olan tek kişi o rabbim başımdan eksik etmesin inşallah

Sezaryen ameliyatından sonra gaz çıkaramama ve büyük tuvalete çıkamama sorunuyla karşılaşan oldı mu ve çözüm olarak ne buldunuz
Üç gün sonunda mecburen lavman yapıldı bana. Taburcu olamadım oyuzden doktor ondan önce kimyon çayı , rezene , sakız çiğne dedi. Bol bol yurudumHepsini yaptım hiçbir işe yaramadı. Siz deneyin isterseniz.birde başka bı sezeryan kiz ayaklarına sıcak köy gaz çıkar dedi bende o da işe yaramadı sıcak su torbası koyun. Umarım biri işinize yarar

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru

Sezaryen olan arkadaslar hastanede 1 gece mi 2 gece mi kaldınız? Bir de kızlar hastanede duş alan oldu mu? Havlu tarak saç kolay açılsın diye sprey falan almalı mıyız yanımıza lif duş jeli şampuan vs. Yani aksi bir durum olur da çok kalırsak mı lazım oluyor bunlar? Yoksa 1 gecelik kalmalarda da lazım mı? Sezaryen olunca zaten duşa izin var mı onu bile bilmiyorum da

Ben 1 gece kaldım canım duş almıyorsun zaten dikişten dolayı ilk gece yapılmaz. Ben götürdüğüm çok şeyi de kullanamadım..

SElam... ctesi 13.30 da dogum.oldu...pazar aksam uzere ciktik
Ben 2 gun kaliriz diye dusunuyordum.. dr ister misin dedi..dedim evet :)
Tabi benim ve bebisin sonuclarina bagliydi.. cok sukur bu gece evimizdeyiz.

SElam... ctesi 13.30 da dogum.oldu...pazar aksam uzere ciktik
Ben 2 gun kaliriz diye dusunuyordum.. dr ister misin dedi..dedim evet :)
Tabi benim ve bebisin sonuclarina bagliydi.. cok sukur bu gece evimizdeyiz.
Hayırlı olsun canımilla iki gece şartı yok yani 1 gece ile de gönderiyorlar. Benim anlaştığım paket 1 gece konaklamayı ödüyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…