2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Sebebi ne peki, şu kuvöz haberinden sonra çok tedirgin oldum.
Allah şifa versin
Amin Allah razı olsun. Doğumdan sonra iki gece benle kaldı hastaneden sonra yani sonra rutin bir kontrole götürdük yüzüne bakınca hicbirsey farkedilmiyor normal görünüyor ama agladiginda yüzünün sol tarafında hiç mimik oluşmuyor kaslarını oynatamiyor doktorlar sinirlere bağlı asimetri olduğunu düşünüyorlar ultrason temiz çıktı ama emar ve genetik tarama testini yapacaklar ve pazartesi net bilgi veririz dediler

Doğum yapalı 12 gün oldu ayaklarımin üzeri balon gibi bacaklarım da şiş. Doktorumla görüştüm hamilelik boyunca kan sulandırıcı kullanmıştım doğumdan sonra da 10gun kullan sıkıntı yok dedi. Hiç inme gibi durumda yok . Hastanede de eve çıktığımda da hiç yatmadım ondan inmedi sanırım.
İlk doğumumda da olmuştu. Genel anestezi oldum . Anestezi ve verilen serumlardan oluyor diyorlar

Son düzenleme:
Hiç iyi deilm gece oturdum ağladım o kadar uykum vardı ki başım ağrıdı Gece 10 defa sancı yokladı yoklamaya da devam ediyo kasık kısmımdan vuruyo hafif bel yarım saate bir geliyo bi sekılde daldım uykumdayken bile ağrı geldiğini anlıyorum büyük wc varmış gibi kendiliğinden ıkınma oluyo salı günü randevum var artık sıklaşırsa gitcem strese girdim

Canım bence bu doğum sancısı. Özellikle ıkınma oluyorsa kendiliğinden.. Bence de ihmal etme. İlk gebelik miydi?

Benimde 70.80 le başladı sancım ama o sancilarda bile dayanılmaz ağrı oluyordu tabi benim o sancıyla 3.4 cm acilmam vardı üstüne çıkmadı acilmam yine sezeryan şart oldu
Doktorda önemsemedi biz 100 ün altına sancı demiyoruz var daha vaktin dedi üstüne de 4 gün geçti 100 ün üstüne çıkması kazım seni yatırmam için dedi

Merhaba kızlar, giremedim ne zamandır. Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi hamilelikte gebelik sekeri olanlar şimdi nasılsıniz. Ben iyiydim 10 gün önce doğum yaptım fakat dün yemekten sonra gözüm kapancak gibi oldu sekerime bi baktım 178 di sanırım. Bu bende kalıcı mı oldu çok korkuyorum ya

Canım bence bu doğum sancısı. Özellikle ıkınma oluyorsa kendiliğinden.. Bence de ihmal etme. İlk gebelik miydi?
2.gebeliğim öyle sıklaşan ıkınma yok uzun ağrılı ıkınma deil şimdilik az cok anlıyorum o ıkınmanın nasıl olduğunu ilkte cok yaşadım gün içinde farklılık olursa giderim

Allah'ım tez vakitte şifa versin ya şafi inşallah

Canım bende de oldu aynı şey. Ama yarım saat sürdü 2 gecedir geçti. Sanki büyük tuvaletim var gibi hissettiriyor ama aslında yok. Az sürdüğü için beni çok zorlamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…