-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.661
Geç gelişiyor ama gelişir. Benimki 2 haftalık oldu daha yeni yeni emmeyi güzel yapıyor. Önceden çok zorlanıyordyBende bu sabah doğurdum kızlar. 37+2 de kilosu geriden geliyor diyr sezaryen oldum. 2260 doğdu. Sağlıklı çok şükür ama memeyi emmedi bir türlüMama verdiler bide elle sağıp kapakla verdiler. Sonradan gelişir mi bu emme refleksi yoksa bir sorun mu var acaba
Ayy hadi inşallah benim birkaç gündür sancım var hafif NST de sancım olduğunu söyledi doktor ve cumartesiye kadar bekleyelim şuan suyu ve hareketleri iyi dedi belki kendi sancin artar normal doğum yaptırabiliriz dedi cumartesi ye kadar acilmam olmazsa doğum için gün vericem dediBenimde böyleydi. Normal dogdu. 2200 dediler. 2700 doğdu. 36+5te
Canim gözün aydın Allah analı babalı büyütsünBende bu sabah doğurdum kızlar. 37+2 de kilosu geriden geliyor diyr sezaryen oldum. 2260 doğdu. Sağlıklı çok şükür ama memeyi emmedi bir türlüMama verdiler bide elle sağıp kapakla verdiler. Sonradan gelişir mi bu emme refleksi yoksa bir sorun mu var acaba
1 gün arayla doğum yapacağız belkideBende de durum aynı canım 38+2 bugün pazartesiye kadar doğdu doğdu yoksa bavulunu al gel dedi zaten 2 hafta öndeydi inşallah bu ara doğar yoksa 39+1 olur pazartesi yani nasıl dogururum bilmiyorum
Doktora bahsedin idrar tahlili yaptırın belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir o da ağrı yapıyormuşBu hafta başladı böyle deildi günde 2 3 kere cıkıyorum hele sabahları ağrıyla uyanıyorum umarım normal bir durumdur akıntım da coğaldı
Gözün aydın canım. İlk günler ememesi normal. Sonradan öğrenir. Ama biberona alıştırma sakın yoksa memeyi istemez.Bende bu sabah doğurdum kızlar. 37+2 de kilosu geriden geliyor diyr sezaryen oldum. 2260 doğdu. Sağlıklı çok şükür ama memeyi emmedi bir türlüMama verdiler bide elle sağıp kapakla verdiler. Sonradan gelişir mi bu emme refleksi yoksa bir sorun mu var acaba
Benim de 37 de transversdi 38 de döndü valla belli olmuyo bu bebişlere sen yap bu videolari dönmezse de bebişin öyle durmasinda vardir bi hikmet. Bi de gevşemeye calis bazen rahim agzi kasili oldugunda ya da bi enfeksiyon oldugunda bebek başını ordan uzakta tutmak istiyormus. Annede stres varsa da bebek hissedip annenin kalbine yakın olmaya çalışıyormuş Ebe söylemişti.Teşekkürler canım ben de bakıyım benimki makat 37 olcam hala dönmedi
Amin canım inşallah ya 36. Hafta 3100 Gr di. Diğer cocuklarimda hep kilolu doğdu ama bu vakitlere hiç kalmamıştım sanki şu anda bile 4 kg olmuştur gibi geliyor bana her gün diken üstü okula giden 3 de çocuk var kapıya her gelen daha dogurmadin mi diyor colugun çocuğun bile diline düştümBenim de salı tam 38 oluyor haftası ama işte 4 üzerine çok geçmemeli diyetini sıkı tut sebze ye meyve karbonhidrat tatlı yasak dedi işte. 1 hafta da bile 500 gramı geçmemeliyim bakalım ikimize de rabbim kolaylık versin inşallah
İstanbul canım eğer hastanede kalmak isteseydim evet oda veriyorlardı. Ama bebek yanımda olmuyordu. Günde 3 kere emzirmeye çıkıyordum. O sebep ile kalmadım hastanede sabah gelip akşam eve gecmistim.Sehir hastanelerinde anne çocuk için oda var. Benim oğlumda kaldı. Nerede yaşıyorsunuz? Yozgatta öyle.
Eskiler 4 5 kiloyu gayet doğurmuşlar şimdi doktorlar 4e bile tehlikeli diyor ben anlamıyorum çatı müsaitse ne sıkıntı var ki. 37de dün 3600 dedi bana haftaya kadar 4 olma dedi çünkü +- 400 gram oluyor ya 4 olursa 4400 de olmasın gibisine diyet yap alma daha dedi e böyle ben stresle 1 hafta ne yapıcam vakit geçer mi. Senin diğer 3ü de erken doğdu demek hepsi erkek miydi. Genelde erkekler erken doğuyor ya kızım 9 ay 9 günde doğdu bu da 8 ay 26 günde doğacak salıya kadar doğmazsa eğer. Birde beni korkutan bebeğin kalbi için salı sabah sunu sancı vericem çok ağır vericem zaten nöbetçiyim çarşamba sabaha kadar ben varım ağır gidelim dedi bu nasıl olsa ikinci daha hızlı olur derken böyle uzun istemiyorum bilmiyorumAmin canım inşallah ya 36. Hafta 3100 Gr di. Diğer cocuklarimda hep kilolu doğdu ama bu vakitlere hiç kalmamıştım sanki şu anda bile 4 kg olmuştur gibi geliyor bana her gün diken üstü okula giden 3 de çocuk var kapıya her gelen daha dogurmadin mi diyor colugun çocuğun bile diline düştüm
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bi bakmışsın kucağında evinde zaman su gibi akıp gitsin İnşallah. Acil şifalar diliyorumMerhaba arkadaşlar ekim başı doğumum olcaktı ama erken doğdu bebeğim prematüre bebek dualarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimde emme yutma refleksi gelişmiyor lütfen dua edermisiniz Rabbimin bi mucizesi olsunda bebeğim emsin yutsun 90gündür yogunbakımda yatıyoayaklarında sorn vardı ayaklarıda alçıda
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bi bakmışsın kucağında evinde zaman su gibi akıp gitsin İnşallah. Acil şifalar diliyorum
Allah yardımcın olsun, rabbim dualarının karşılığı versin. Güzellikler ile evladını sana bağışlasin.Merhaba arkadaşlar ekim başı doğumum olcaktı ama erken doğdu bebeğim prematüre bebek dualarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimde emme yutma refleksi gelişmiyor lütfen dua edermisiniz Rabbimin bi mucizesi olsunda bebeğim emsin yutsun 90gündür yogunbakımda yatıyoayaklarında sorn vardı ayaklarıda alçıda
Amin canm Allah razı olsun Rabbim hepimizinkileri korusun dara düşürmesinAllah yardımcın olsun, rabbim dualarının karşılığı versin. Güzellikler ile evladını sana bağışlasin.
Rabbim sifa versin canim. En kisa zamanda .Merhaba arkadaşlar ekim başı doğumum olcaktı ama erken doğdu bebeğim prematüre bebek dualarınıza ihtiyacım olduğu için yazıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimde emme yutma refleksi gelişmiyor lütfen dua edermisiniz Rabbimin bi mucizesi olsunda bebeğim emsin yutsun 90gündür yogunbakımda yatıyoayaklarında sorn vardı ayaklarıda alçıda