2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aa ne kadar gereksiz strese sokmuslar seni. Hemsireyim, yesilkoy acibademde 2 sene calistim. Hayirlisiyla icine sinerek alirsin kucagina umarimmm.

Benim 3.98 di geçen ay dozu 100 yaptı 2.02 ye kadar düştü , o yüzden devam edicem bu şekilde tekrar test yaptirdgmda giderim artık dahiliyeye

Benim de çok az büyümüş zaten. Eskiden tişört giydiğimde düz dururdu şimdi dikkatli bakarsan göğüslere sahip olduğum belli gibi Emzirmeyi bıraktıktan sonra geri küçülüyor mu peki acaba?
Ya benim kuzenimin hiç göğsü yok gibiydi yani kendisi sikayetciydi hamilelikte ve emzirirken büyümüştü baya bir süre sonra tekrar küçüldü demisti bilemiyorum

Kızlar doktor konusunda çok karışık şeyler yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var lütfen yol gösterin bana. Devlette gittiğim doktor 1,5 2 senedir benimle ilgileniyor gebelik önceside sürekli takip etti çok çok tatlı bir kadın numarasını verdi sürekli yardımcı oluyor sıra almadan bile gidip muayene oluyordum acil durumlarda çok şeker çok tatlı ilgili fakat istifa etti özele geçti ağustosun son haftası başlayacak özelde o arada özele geçtiği hastanede başka bir doktora randevu alıp gitsem mi ne olur ne olmaz diye ? Zaten o özel hastanede tayini cıkan doktora gidiyordum onun yerine devletteki doktorum geçiyor. Kafam cok karışık sımdı gidip bir hafta sonra yine kendi doktoruma gideceğim gerek var mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Aaa benim arada böyle oluyor ama tek tarafta bir yükseliş oluyor sanki , hafif ağrıyor ve sert oluyor bazen de çok uzun sürmüyo normaldir herhalde diye düşündüm hep

Sarkması hiç hoş olmaz ama sanrm o emzirme tekniğiyle halledilir bsey diye duydum.Bebegin kafası aşağıda göğüsler yukarıda olunca çocuk ister istemez aşağı doğru çekiyormuş ve sarkmalar bu şekilde de oluşabiliyormus.Ben saç cilt vücut bakımlarına devam etmeyi düşünüyorum ama umarım hayal değildir Bence yaparım ya inanıyorum

Ya benim kuzenimin hiç göğsü yok gibiydi yani kendisi sikayetciydi hamilelikte ve emzirirken büyümüştü baya bir süre sonra tekrar küçüldü demisti bilemiyorum
Hamileyken benimki büyümedi bu gidişle emzirirken de büyümez herhalde bir iki sene büyük kalsaydı bari sonra küçülse de sorun olmazdı

Valla sarktı gibi geliyor yada alışmısım küçücük gögüse ben öyle zannediyorum inşallah öyle olur ben simdiden salmış durumdayım çatlak kremini bile kullanmıyorum doğru düzgün ya

Aaa benim arada böyle oluyor ama tek tarafta bir yükseliş oluyor sanki , hafif ağrıyor ve sert oluyor bazen de çok uzun sürmüyo normaldir herhalde diye düşündüm hep
Aynen orada toplanıyo gibi oluyo arada ama uzun sürmüyo geçiyo benim de
Yaklaşık yarım dakika sürüyor ve sertleşiyor, çarpıntı yapıyor bende, sonra geçiyor. Zaten bu haftalarda olması normal ama benimki günde 20 kere oluyor diye tedirginim. Çok sık oluyor ve çok erken başladı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…