- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.261
Yaa kıyamam, gözümde canlandı pişman oluşunAynen o dediğin saatlerde benimki de hareketli ama o sırada uyumuyorum genelde. Gece de çok sık tuvalete kalktığımdan dolayı sonrasında derim uykuya geçiyorumdur ondan hissetmiyorumdur belki ama gece rahatsızlık verdiği kesinBelki vücudumuz yoruluyordur ondan oluyordur. Hatta geçen evde tek başımayken gece o kadar tekmeledi ki "e dur bebiş" dedim. Sesimi duyduğundan mıdır bilmem durdu. Bu kez pişman oldum öyle söylediğime İyi olsunlar da biz acıya razıyız
Makat gelişi de olabilir ama bazen kendilerini katlayıp vuruyorlar o da olabilir. Benim şu an makat gelişi olmasına rağmen arada kasıklara yakın da vurabiliyor. Fakat senin bebiş kesin dönmüştür benceHaftaya belli olur zaten
Aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlarYaa kıyamam, gözümde canlandı pişman oluşungerçekten de iyi olsunlar da her şey kabulümüz. Şöyle bir teorim var, benimki döndüyse gerçekten, daha rahatım son günlerde. Belki seninki de dönüşe geçince sen de karın sertleşmeleri bakımından rahat edersin. Süreçte haberleşiriz
Benimkinin boyu geride, kafası ve karın çevresi ileride ailede kısa insan da yok hiç anlamadımValla baya tombik olcak sanırım benimki yaama boyu da uzun olucak bizimkinin bizim boylar baya uzun çünkü
ay şimdi anladımAynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlarBelki de pozisyonundan dolayıdır kasılmalarının azalması. Fakat benimki zaten baş aşağı Bugün yine böbreklerim çok ağırıyor ve kasılmalarım çok sık. Bakalım devam ederse acile gideceğim. Çok çektim böbreklerden
Aynen canım mümkün valla bilemiyorum doktor diyo ki Eylül ortası olur gibi doğum dddim insallah ona da razıyım daha erken gelmesin deBenimkinin boyu geride, kafası ve karın çevresi ileride ailede kısa insan da yok hiç anlamadımEvet hep bi erken doğum furyası var sıcaklara bağlıyorum bence çok etkiliyor
Yanlış söylemişim şimdi baktımay şimdi anladımkonuşmuştuk aslında senin durumu, bir önceki mesajında makat geliş demişsin, kafam karışmış.. hay allah. Teorim patladı :)
Sen en iyisi böbrek şeyini göster canım. Tomografi bakılamaz ama ultrasonla bakarlar iyice. Sanki iki tarafında mıydı ağrı? Tek taraflı ise sürekli tersine yatman iyi gelecektir. Genelde yapılacak da çok şey yok ama bence gene de baktır. Böbrek işi mühim. Kan tahlili ile böbrek fonksiyonlarını da kontrol ederler. İdrar tahlili de yapılır herhalde kum falan var mı diye.
Uzunuz demişsin ondan mı acaba diyeceğim de karın ve baş da önde diyorsun. Sağlıklı olsun da ne fark ederİnan hiç bilmiyorum ama çevremde hamile olan arkadaşlarım var hep önde gidiyor bebeler ve doğumlarda erken oluyor anlayamadım nasıl bi furya var bende
Yani onunla çok alakalı olabilir mi bilmiyorum aslında boy nasıl tüm gelişimi etkiler ama . Tabiki sağlıklı olsun yeterUzunuz demişsin ondan mı acaba diyeceğim de karın ve baş da önde diyorsun. Sağlıklı olsun da ne fark ederGebelik şekerin yok değil mi?
Uzun boy olunca kemikler de iri oluyor ya ondandır belki diye düşündüm. Şeker de yoksa genetiktir kesin. Boylu poslu bi bebiş olacak maşallahYani onunla çok alakalı olabilir mi bilmiyorum aslında boy nasıl tüm gelişimi etkiler ama . Tabiki sağlıklı olsun yeteryok canım çok şükür o da yok .
Sakin olumsuz enerji yükleme sütüne alakası yok meme ile, benim regli öncesinde de çok büyür benimde kaderim buMaşallah süt dolmadan nasıl öyle büyüyebiliyor östrojenden mi acabaYok ben sütten ziyade biraz daha büyük göğüsler istiyordum ama kaderim bu kabullenmem lazım Destekli takmama rağmen destekli taksana diyorlar hep Tabii arada bu çocuk aç kalacak dediklerinde korkmuyor değilim ama inşallah dediğin gibi hiç alakası yoktur
Benim küçülüyor süt bitinceBenim de çok az büyümüş zaten. Eskiden tişört giydiğimde düz dururdu şimdi dikkatli bakarsan göğüslere sahip olduğum belli gibiEmzirmeyi bıraktıktan sonra geri küçülüyor mu peki acaba?
Tatlışko kafası ve poposunu dayamış karnınaYanlış söylemişim şimdi baktımama benim kasılmaların pozisyon kaynaklı olmadığı kesin. İki tarafta da ağrı var, solda daha fazla. Akşama kadar dikkatle gözlemleyeceğim olmadı giderim yine acile karnım gün boyu şöyle
Siveno biberon temizleyiciyle yıkadım benBu pamuk kutularını nasıl yıkadınız acaba ilk kullanım öncesi?
Bahçelievler Medipol de planlıyorum canım takibim orada farklı birşey olmaz iseKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama takip edilginiz, dogum planladığınız hastaneler hangileri? Belki aynı yerde doğurmayı planlayanlar rastlasmis olur.
Ben Kocaeli'de yaşıyorum ama doğumumu ailemin yanında, Istanbul'da planlıyorum. Medicana International Beylikdüzü Hastanesinde takipli olan var mi?
Ay canım sagolasin eksik olmaUzun boy olunca kemikler de iri oluyor ya ondandır belki diye düşündüm. Şeker de yoksa genetiktir kesin. Boylu poslu bi bebiş olacak maşallahAllah sana bağışlasın
Canım ben Medicana ya gittim 23 haftaya kadar ama hep bir ilgisizlik vardı çok kalabalık Dr. Yapması gereken tahlili yapmayı atladı ve artık değiştirmeye karar verdim şeker yükleme testini bile yanlış yaptılar 75 lik içirdiler 50 lik olarak çalışmışlar farketmeseydim şeker takibine başlanacaktı boş yere değiştirdim o yüzden doğumu orada yapmayı göze alamadım pıhtılaşma ve daha önce gebelik zehirlenmesi de yasadigim için risk almak istemedim.Yesilköy Acıbadem de İlknur çitile gidiyorum çok memnunum ilgisinden.Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama takip edilginiz, dogum planladığınız hastaneler hangileri? Belki aynı yerde doğurmayı planlayanlar rastlasmis olur.
Ben Kocaeli'de yaşıyorum ama doğumumu ailemin yanında, Istanbul'da planlıyorum. Medicana International Beylikdüzü Hastanesinde takipli olan var mi?
Üst kilo alınca normale döndüm diyeyimOo siz baya hamilelikte fitliğe kavuşmuşsunuz o zamanBenim bacaklarım ince ama üstüm şişti acayip dengesiz bir kilo alımı oldu bakalım doğumda ne kadarı gidecek Herkes birbirine özeniyor anladığım ben de göğüsleri büyük olanlara çok özeniyorum küçücük kaldılar hiç büyümediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?