O zaman sen böbrek durumunu takip et, bir daha seni zorlarsa bir ürolog görsün en garantisi. Zaten ilaç vermiyorlar açıkçası olay ne olduğunu netleştirmek bence. Stent takılacak zamanları da geçtik zaten çok ekstrem idrar gelmeme durumu vs olmazsa stent de takılmaz.
Linke baktım gerçekten de tam bizim yaşadıklarımız. Bende şimdilik günde 10-15 kez oluyor gibi, karnımda bir taraf kase gibi kalkıyor tüm rahim kasılmıyor. Belde kasıkta ağrı yok. Artan bir durum yok
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
akşamları artış oluyor, yine sırt üstü pozisyon da iyi gelmiyor gibi. Acaba sabah da progestan fitil alsam mı diyorum, akşamki beni kurtarıyormu diyorum ama drculuk oynamak da iyi olmaz.
Karın sertliği konusunda ayaktayken genelde gergin oluyor ama çok rahatsız eder seviyede değil. Çatlama karşıtı yağları öneren olmuştu sanki. Karın rahatça genişleyebilsin diye. O yüzden yağ kullanabilirsin belki düzenli. Benim doktora göre sertleşme fln çok ok, haa olur deyip geçiyor. Hatta ben abarttım günde 20 kez kasılıyorum bazen dedim yine bir şey demedi
Bir dahaki randevum 33. Haftada inşallah. Hiç nstden bahsetmedi bana. Sanırım bu nst işleri hastane ve dr politikasına göre değişiyor. Ya da ciddi şikayet olunca bakıyorlar. Esasen kasılmalar için nst ne diyecek merak ediyorum. Mesela o tepecik gibi olduğunda örneğin çok düşük düzeyde sancı çıkıyorsa hiç korkumuz kalmazdı