- Konu Sahibi kediannesibiri
- #20.561
Yaaa yine mi böbrekler tuttu, çok geçmiş olsunSelam hanımlarÇok mesaj birikmiş okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Böbreklerim tekrar arıza verdiği için giremedim
Günlerim üşümeli, ağrılı, kasılmalı geçti. İnşallah doğumdan sonra da böbrek sorunlarım devam etmez.
whiterabbit88 şimdi okudum yazını. Doktorunun çok iyi olduğunu da söylemiştin bir ara. O da bu sancıları normal gördüğü için gerçekten rahatladım. Teşekkür ederim İnşallah sen de daha iyi hissediyorsundur
İkimiz de inşallah en az 37leri göreceğiz. Dua ederken sana ve buradaki bazı annelere de ediyorum inan ki
S Sunshine93 şimdi daha iyiyim çok şükür. Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın? nstye girdin mi? İnşallah her şey yolunda gitmiştir
Bu arada kilo aldın mı merak ediyorum. Ben bayağı aldım da
![]()
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ürolojiye mi görünsen diye aklıma geldi, ultrasonla değerlendirsinler durumu.. yine 3-4 haftada bir idrar tahlili falan vermekte yarar var sanki.. dualarında yer verdiğin için çok duygulandım, teşekkür ederim
![KK50 :KK50: :KK50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Çok planlı yürümüyor bu işler belli ki. Alışık olduğumuzun ötesinde sıklık ve ağrı ile karşılaşırsak harekete geçeriz napalım. Şimdiden karalar bağlamayalım
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)