Güncellemelerim ile geldim. Kaşıntılarım için cildiyeye gittim biodermanın yıkama jeli ve nemlendiricisi ile kortizonlu krem ve antihistaminik hap verdi. Dr sıkıntı olmaz kullan dedi icazetimi aldım
egzama olmuş meğer.
Reflü gibi bir şeyler oluyordu onun için de şurup önerdi dr, o mu işe yaradı tahin yuttum o mu iyi geldi bilmiyorum ama daha iyiyim şükür.
Kilolardan bahsedilmiş, kızlar ben tam leblebi yutmuş solucanım şu an
hamilelik başından beri 2-3 kilo aldım şaka gibi, 30+3 teyim. Dr kalori arttır falan demiyor. Şeker de çıkınca börek çörek sıfırlanınca herhalde yediğim bebeğe yarıyor bilemedim. Yani muayenelerde bebişin suyu gelişimi iyiyse kilo almışız, vermişiz neyse çok takmamak lazım sanıyorum. Ben senin yerindeyken 30 kilo almıştım diyen teyzeler oluyor ama
P PINAR OGUZ canım herkes yazmış ama sen bu ara bol su iç, şekeri kes, karbonhidratı da beyaz ekmekten değil çavdar falan takıl bir dahaki kontrolünde eminim düzelir. Bebeğin böbreği konusunda kafanı daha da karıştıracaksa başka dr iyi gelir mi bilmem, ama fikir alayım rahatlarım diyorsan danış tabii.
Zaman çok hızlı geçiyor diyenlere imreniyorum
ben her gece 12'de oh bir günü daha atlattık kafasındayım. Düşüne düşüne çağırma erken doğumu diyorum ama elimde değil. Bebekle de bak 37'den önce gelmek yok diye kendimce sözleşiyorum
o da 18 eylüle denk geliyor. Şimdiden tarih konuşulmadı tabii herhalde son haftalarda netleşir bilemiyorum.
Bu arada sezaryen sırasında annede ya da allah korusun bebekte sıkıntı çıktı diyelim, anında epidurali genel anesteziye çevirebiliyorlarmış, tedirgin olmaya gerek yok