Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. oğlunuzla kızınızla sonsuz mutlu günleriniz olsun

Dualarımız sizinle.. Sizde kalbinizi ferah tutmaya çalışın. Tecrübeli bir doktorla her şey kolaylaşacaktır inşallah
 
Rabbim şifa versin, seni evlatlarına evlatlarını da sana bağışlasın inşallah canım benim. Dualarımızı eksik etmeyiz sen merak etme. Allah'ın izniyle sağ salim atlatırsın bu süreci. Riskleri bilip ona göre önlem almak çok önemli. Yakınında var mı öyle hastane ya da bu alanda iyi bir doktor?
 
Ben de bunun farklı desenlisini aldım gayet güzel iş görür bence. Katlanır tercih etmedim

Ben katlanabilir küvet/sabit kova ve maşrapa aldııım. Katlanabilir düşünmüyorsanız iyi bence

Canım ben de bundan aldım bence çok tatlı. Katlanabilenleri kullanışlı bulamadığım için bunu tercih ettim

Bende bundan aldım yer kaplıyor oldukça büyük ama bence hem uygun hem yeterli ben bunu sevdim
Teşekkür ederim kızlar

Peki bunun içine bebeği yatırmak için adı neyse ondan aldınız mı? Adını unuttuğum o şeylerde bazı yorumlarda küçük geldi büyük geldi gibi şeyler yazıyor. Eğer sizin içine aldığınız varsa ve denediyseniz bende ondan almak isterim.
 
Gebelikte herhangi bir olumsuzluk oldukça can sıkıcı. Hele ki insan ilk teşhis aldığında şöyle bir şok etkisi yaşıyor sonra taşlar yerine oturuyor. Elbette ki durumu yok saymak değil düşüncem ama doktorlar bütün olası riskleri sıralıyor . Umut ediyorum ki bütün önlemler alınarak pozitif bir doğum hikayeniz olacak. Biliyorum zor ama stres yapmayın kötüsünü düşünmeyin. Allah yardımcınız olsun
 
Bak onu denemek hiç aklıma gelmemişti standart diye düşünmüştüm. Akşam eve gidince deneyim
 
Kızlar ıslak mendil işini ne yaptınız ne ler aldınız
ben pamuk aldım, yukarıda biri bahsetmişti sıcak su ve biraz yağ ile bir kutu oluşturuyorlar. Biraz büyüyünce ya da dışarı çıktığımızda ise e bebekte bulanan ıslak mendil görünümlü içeriği sadece saf su ve pamuklu bez olan bir ürün kaldım.
 

Eklentiler

  • Ekran görüntüsü 2024-08-02 094235.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran görüntüsü 2024-08-02 094330.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar fikrinize ve tavsiyenize ihtiyacım var :)
Anne bebek çantası henüz seçemedim, sizler aldınız mı ? aldıysanız ne aldınız paylaşır mısınız ?
 
arkadaşlar fikrinize ve tavsiyenize ihtiyacım var :)
Anne bebek çantası henüz seçemedim, sizler aldınız mı ? aldıysanız ne aldınız paylaşır mısınız ?
Ben Skip hop aldım. Pahalı bir şey istemem derseniz burada Kanz citymoms önerilmişti. İçi de kullanışlıydı bayağı Ona bakabilirsiniiz.
 
Bende akreata yok, previa var.
Bunun ötesinde üç tane miyomum var, biri ve en büyük olanı tam sezeryan kesisinin orada yani doğum kanalını da kapatıyor. Ayrıca yaygın endometriozisim var. Karın içindeki organlarımı birbirine yapıştırmış durumda. Gebeliğin başında gittiğim doktorlar beni kabul etmediler. Normal doğum yapamazsın, sezeryan da çok zor, çok kan lazım olacak, tam teşekküllü bir devlet hastanesine git dediler. O zaman daha plasenta previa olduğu da bilinmiyor. Tıp fakültesi hastanesinde perinatolog takipliyim o zamandan beri. İlk gittiğimde dedim hocam bana normal doğum yapamazsın diyorlar (normal doğum yapmak istediğim için sadece buna takılmışım ) Dedi ki sen normal doğum da yapsan sezaryen de olsan aşırı kanama ihtimalin çok yüksek. Kan lazım olacak. Ameliyatın çok uzun sürecek. Rahmnini de alabiliriz. Bir şeyler saydı saydı. Sonra dedi ki evet sende bunlar var ama bunlara yapabileceğimiz hiçbir şey yok şu an. O yüzden endişelenmiyoruz ve gebeliğimizin sürecine odaklanıyoruz. Dedim ben sakinim, iyiyim, çok şükür bebeğim iyi.
O zamandan beri de takmıyorum, hatta bazen doktorum ultrasonda bakarken nasıl yapacağız falan diyor kendi kendine, Allah yardımcınız olsun hocam deyip gülüyorum. İş onun işi çünkü.

Ölüm Allah'ın emri, ne zaman nerede geleceği belli değil. Bunu düşünüp günümüzü zehir etmeye gerek yok. Doktorlar her zaman bütün riskleri söylerler ki söylemek zorundalar zaten. İyi olacağız merak etme. Bizden önce bir sürü böyle hastayla karşılaştılar, bizden sonra da karşılaşacaklar.

Yıllarca bebeğim olmadı, sonra birer buçuk yıl arayla iki defa hamile kaldım ikisinin de kalbi durdu kürtajla aldılar. Sonra yine yıllarca hamile kalamadım. Aşılama denedim tutmadı. Rahim içindeki miyomu aldıralım diye karar verdikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Rabbim şimdi verdiyse bir sebebi vardır. Sebepsiz yaprak kımıldamaz.

Lütfen sakinleştirin kendinizi. Süreci mutlu yaşayalım. Ben inanıyorum ki doğumlarımız da sorunsuz geçecek.
 
Ben Skip hop aldım. Pahalı bir şey istemem derseniz burada Kanz citymoms önerilmişti. İçi de kullanışlıydı bayağı Ona bakabilirsiniiz.
sizin çantanız baya pahalıymış ama güzel duruyor, diğerini seçeneklere ekleyebilirim teşekkür ederim
Ben bunu aldımm.
Bye Bye Paris Anne Bebek Ãantası Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Flash indirim geliyor bazen baya düşüyor fiyatı. Daha kullanmadık tabi ama gayet iyi, sağlam geniş görünüyor
bu çanta da güzelmiş fiyatı ve şekli, teşekkür ederim.
 
Merhaba bende sayfayı sessiz takip edenlerdenim. Aynısını 7 sene önce komşuma söylemişler. Kendi doktoru ben bu ameliyatı yapmam fakülte hastanesine git demiş. Aynı sizin gibi plasenta dikişin altındaymış. O da şehrin iyi özel hastanesinin bir doktoruna gitmiş ve doktor ben yaparım demiş . Ameliyatı da gayet başarılı geçmiş. Eski doktoru aynı sizin doktor gibi kanama fazla olur durduramayız felan demiş. Sizde alanında başarılı bir doktora gidin lütfen. Allahım yardımcınız olsun
 
sizin çantanız baya pahalıymış ama güzel duruyor, diğerini seçeneklere ekleyebilirim teşekkür ederim

bu çanta da güzelmiş fiyatı ve şekli, teşekkür ederim.
Evet biraz geniş olmasına da dikkat ettim ben de alırken ikiz olacağı için. Bakalım kullandıkça anlayacağız diye direkt pahalı bir şey almak istemedim ben de. E bir de o da taşıyacak diye eşimin fikrini de aldım
 
Kızlar emzirme örtüsü alan var mı? Uygun fiyatlı kumaşı güzel bulamadım ya. Müslin battaniyeler 200 300 lirayken emzirme örtüleri daha pahalı.
Müslin battaniye de kullanabilirsiniz. İlla emzirme örtüsü gibi boynuma geçireyim kayıp düşmesin diyorsanız bir müslin battaniyeye istediğiniz ölçüde dantel örerek bir kemer yapabilirsiniz boyna geçirmelik.
 
Ben aldım denedim mağazadan almıştım görselini koysyim sana
 

Eklentiler

  • image.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…