• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gündüz 2 bazen 3 kere. O kadar değişken ki 😅 bazen 15 20 dk sürüyor bazen 1 buçuk saati buluyor.

Emzirme konusu biraz karışık bizde. Hep emiyor aslında. Yani ilk aylardaki gibi aralıksız 20 25 dk bir meme 20 25 dk diğer meme değil maalesef. 10 dk bir emiyor uyuyor uyandırıyorum sonra 5 dk emiyor. Süt konusunda da sıkıntı yaşadığım için o konuda net bir şey söylemek zor.

2 ay 1 hafta oldu oğluşum 🥰 yarım kundak pış pış pat pat ile uyuyor genelde. Ama Emerken de uyuyor.
Pış pış pat patı nasıl uyguluyorsunuz ❤️

Bir de kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Kaç aylık bebişiniz bu arada ve gece-gündüz nasıl uyutuyorsunuz?
Canim ben de uzun zamandır bi plan yapamiyordum. Sonra chatgbt ye sordum 😂 bebegimi anlattim o da bana uyku plani yaptı. Üzerinde değiştirmesini istediğim şeyleri de söyledim tablo hazırladı gerçekten işe yaradı 😅 artık aklıma ne gelirse oraya soruyorum. Gunduz enerjik bi sekilde oyun oynasın diye uyaninca emzirin diyor. Gece uzun uyusun diye de uyumadan önce emzirin diyor. Bana mantıklı geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20241226_104022_ChatGPT.jpg
    Screenshot_20241226_104022_ChatGPT.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 31
Canim ben de uzun zamandır bi plan yapamiyordum. Sonra chatgbt ye sordum 😂 bebegimi anlattim o da bana uyku plani yaptı. Üzerinde değiştirmesini istediğim şeyleri de söyledim tablo hazırladı gerçekten işe yaradı 😅 artık aklıma ne gelirse oraya soruyorum. Gunduz enerjik bi sekilde oyun oynasın diye uyaninca emzirin diyor. Gece uzun uyusun diye de uyumadan önce emzirin diyor. Bana mantıklı geldi.
Çok teşekkür ederim. Gündüz enerjik bir şekilde uyanınca emzirin derken sabah ilk uyanmasını mı diyorsunuz 🥹❤️

Çok teşekkür ederim. Gündüz enerjik bir şekilde uyanınca emzirin derken sabah ilk uyanmasını mı diyorsunuz 🥹❤️
Sabah öğle ikindi uykusundan uyaninca emziriyorum. Sonra oyun oynuyor yorulunca saati gelmiş oluyor yine uyutuyorum. Aksamda saat 19 da emzirip Gece uykusu için hazırlıyorum.

Sabah öğle ikindi uykusundan uyaninca emziriyorum. Sonra oyun oynuyor yorulunca saati gelmiş oluyor yine uyutuyorum. Aksamda saat 19 da emzirip Gece uykusu için hazırlıyorum.
Peki sabah kaç gibi uyanıyor bebeğiniz ve de gündüz uykularında emerek mi uyutuyorsunuz ❤️

Sabah 8 de uyanıyor. Benim ki emerek bazen dalıyor ama hemen geri uyanıyor. Genelde ayağımda sallıyorum 🙈
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben de kucağımda uyutuyorum gündüzleri ama artık ağırlaşmaya başladı kucak zorluyor acaba alternatif ne yapsam diye düşünüyorum. Böyle kucakta uyutup farklı bir uyutma şekline geçenlerden tavsiye alabilirsem çok mutlu olurum 🥹❤️

Bizde de laktoz alerjisine relamax verdi biogaia ile birlikte kullandik. Baya rahatlattı.
Merhaba laktoz alerjisi belirtileriniz neydi? Nasıl anladınız? Doktor bize alerji diyeti verdi sonra da alerjisi çok yok azar azar açalım diyeti dedi ama sanki ne zaman süt ürünleri içeren bişey yesem çocuğum çok huzursuz oluyor. 2 gündür kahvaltıda ilk kez azıcık züberin çikolata ezmesini yiyim dedim içinde süt tozu var dün akşam da 1 dilim baklava yedim. Artık onlardan mı bilmiyorum karnını duymanız lazım o kdr gürültülü sesler geliyor ki. Ben de mi kullansam damla

Kakasi köpük köpük çıkıyordu. Karnı hep gurulduyordu ve çok huzursuzdu. Benim de laktoz alerjim olduğu için doktor bebekte de olabilir dedi. Ama bebeklerde ki geçici bi durummuş ilerde düzelebilir dedi.

Kakasi köpük köpük çıkıyordu. Karnı hep gurulduyordu ve çok huzursuzdu. Benim de laktoz alerjim olduğu için doktor bebekte de olabilir dedi. Ama bebeklerde ki geçici bi durummuş ilerde düzelebilir dedi.
Anladım.. benim çok köpük köpük diyemem sanırım ama mukuslu gibi daha çok

Köpüklü olsa zaten mutlaka farkedersin. Görülmeyecek gibi değildi. Biseyi yoktur inss ufakligin 🙏
Benim oğlan da köpüklü yapıyor kakasını. Doktor normal olabilir dedi. O günden sonra da oldu ama doktor bir şey demediği için ben de pek üstünde durmamıştım. Neler yasak?

Benim oğlan da köpüklü yapıyor kakasını. Doktor normal olabilir dedi. O günden sonra da oldu ama doktor bir şey demediği için ben de pek üstünde durmamıştım. Neler yasak?
Doktorum bi diyet vermedi. Ne yersek yiyelim anne sütü laktozluymus. Eger çok huzursuz degilse bebek zaten zamanla laktoza alışıyor. Biz de ilerde azalticaz damlaları. Cok elzem bi durum olsaydı doktorunuz yazardı bence kullanmaması daha iyi 😇

Kızlar bebeklerinizi kendiniz tartıyor musunuz? Yoksa kontrolden kontrole mi tartılıyor sadece

Back
X