2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Oluyor bugun top noktasinda cok uzuluyorum. Kipkirmizi oluyor cocugum. Ikiniyor , pirtlatinca rahata eriyor.
Esim gitmis bi de 3 tane almis ne yapacaksak o kadar seyi. ise yarasa neyse.
Ben hem clikinid hem anne çayı kullanıyorum şuraya maşallah koyum bşr kaç gecedir rahatız çok güzel pırtlatıyır illaki bir ıkınmalar yine oluyor ama öyle ağlamaları yok ikisini bir kullanınca muhtemel işe yarıyor

Molfix 1 numara var bende simdi ona gectik ama primadan daha buyuk bunu farkettim mecbur yine prima alicam bir paket sanirim

Anne cayi hangisi canim bende kimyon cayi aldim ama duzenli icmedim artik icicem cunku bende de gaz var farkediyorum

Anne cayi hangisi canim bende kimyon cayi aldim ama duzenli icmedim artik icicem cunku bende de gaz var farkediyorum
Marka olarak her yerde var mıdır bilmiyorum ama aktardan aldım ben içinde baya anne sütüne iyi gelecek karışım var hem süt artırıcı hem gaz giderici olarak bence aktara git sen sen tarif edersen onlar uygun olanı verir içinde rezene anason kimyon dereotu çemenotu papatya melisa falan var

Himmm tamam yarin bi bakayim tesekkur ederim ben de var bi tane ama asiri tatli diye sevemedim bi icerigine bakayim benzerse kullanirim

Paketin fotoğrafını atman mümkün mü canım? Bu çaydan ben de alayım. Akşam saatlerinde gaz aglamalari oluyor

Canım anneler günaydın
Şu clinikid i doktora sorup onay alan var mı? Onun için acı elma yağı( ada çayı yağı ) var mı?

Ben de başlarda hep o ikisiyle ilerledim canım ama nasıl olduysa çatladı acıdı işte Maalesef şu ana kadar iyi gelen bir şey olmadı gümüş kapaktan devam ediyorum :/
Yaa gerçekten anlık idare ediyor sonra tekrar zorlaşıyor bende bugün gümüş kapak alıcam, kalkanlarda çok acıttı sıkıştırdı beni, umarım gümüş işe yarar

Paketin fotoğrafını atman mümkün mü canım? Bu çaydan ben de alayım. Akşam saatlerinde gaz aglamalari oluyor
Bu canım
Himmm tamam yarin bi bakayim tesekkur ederim ben de var bi tane ama asiri tatli diye sevemedim bi icerigine bakayim benzerse kullanirim
İçinde şeker yazıyor ama bana göre şekersiz ben 2-3 kaşık daha şeker atıyorum

Eklentiler

• IMG_1414.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 55
Yaa gerçekten anlık idare ediyor sonra tekrar zorlaşıyor bende bugün gümüş kapak alıcam, kalkanlarda çok acıttı sıkıştırdı beni, umarım gümüş işe yarar
İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..

İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..
Canım şey yap sütünü sağ en azından krem 4-5 saat kalsın bebek sağdığın sütten içsin ben öyle yapmıştım baya fayda etmişti o sıra

Ya ben o emzirme örtüsü işini beceremedim gibi oldu. Bebek de bir bunaldı falan. Yani önce emzirmeye başlasam sonra biri o örtüyü kafamdan geçirse ok ama önce örtüyü ört sonra alttan memeyi aç güç bela, bebeği tut yaklaştır falan çok bunalmıştık ikimizde. Belki ilerleyen zamanlarda büyüdüğünde daha rahat kullanabilir duruma gelirim Bir dene bakalım sen ne düşüneceksin örtü hakkında..
ay o emzirme odası çilesi demek ki ilk günler herkesin başına gelen bir şey. Biz üçüncü ve beşinci gün gitmiştik hastaneye ikisinde de epey işimiz düştü o odaya. Kalabalıktı da küçücük oda, aşırı sıcak, diğer bebekler ağlıyor benimki daha çok küçük falan. O kadar çok yardıma ihtiyacım olmuştu ve kimse yardım etmemişti ki. İleride benim çocuğum büyük olur da burada yeni doğum yapmış birini görürsem ben yardım edicem dedim kendi kendime o anda yani.
Dışarı çıkma konusunda da dediğin gibi aylarca evde duracak halimiz yok yani. Hem insanların yalnız olabileceğini de düşünmeleri lazım. Belki benim yerime benim ihtiyaçlarımı alabilecek kimse yok ve ben de bebeği evde bırakıp çıkamam. Hemen ne diye yorum yaparsınız yani. Aman hiç takmıyorum bile. Ben böyle alışmak böyle de alıştırmak istiyorum kendimi, bebeğimi. Bebek var diye hiçbir şey yapamayan ailelerden olmak istemiyoruz.
Amin canım, hepsi çok iyi olsunlar, sağlıkla büyüsünler

ben hic kullananiyorum o ortuleri. valla tr deydim yaz ayinda ilk cocugumda 6-7 aylik falandi sanirim starbucsta arkami donup oturup acip mememi emzirmistim kimse donup bakmamisti ben de en ucta oturuyordum ay napayim sicak bir yandan bebek ac agliyor bi yandan bir de etraftaki insanlari hic dusunemem simdi de olsa emziririm arkami doner en azindan. Burda hic takmiyorum millet memesi acik geziyor emziren anneye mi bakacaklar isleri gucleri yokmus gibi diye
Kisacasi bana olmuyor o ortuler fenalik basiyor ya ilk 6 ay evden minimum cikacaksin ki oyle yapmaya calisiyorum kendi adima, cikinca da ya emzirme odasi varsa etrafta ya da su alttan siyrilan emzirme tisortlerinden giyip memeyi acip vermek aldiris etmeden ki zTen pek birsey gozukmuyor.
gorsel ekledim emzirme giysileri gomlek gibi degilde su sekilde asagidan acilanlar daha rahat oluyor ve gogusler pek gozukmuyor

Eklentiler

• IMG_4147.png
    91,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
ya anneme sinirlendim bugun de gece ben kimseyi uyandurmamaya calisiyorum ki herkes uykusunu alsin esimi cagirmiyorum uykusunu alsin buyuk ogluma bakabilsin gun ici diye, annemi cok zorda kalmadikca uyandirmiyorum ki gun ici yemek ve ev isleri yapabilsin diye. kendim gece uykusuzluk cekiyorum bebegin uyudugu gunduz bir zaman diliminde uyuyayim dedim iki kez odama girdi yok efendim tuzlu kurabiyeye sut koyuyormuyduk ikinci kez geldi corek otunu bulamadim uyudun mu bir baksan.
bu anlayissizlik artik amk corek otunun da sutun de diyesim geliyor
dun de ayni sekilde gunduz uyuycaktim buyuk oglum gelmis elinde tablet sen kalk ben burda otircam dedi, kalktim gozumu zor aciyorum bu sefer tabletin sesini aciyor uykum bolundy tepem atti artik kalkip baska odaya gideyim dedim pesimden geliyor bagira cagira uyku sersemligine nevrim dondu anlayissiz ebeveyn olsam bi tane vurcaktim totosuna artik.
niye boyle ya yemin etmisler gibi beni gunduz uyutmuyorlar

Dün bizimki de ilk AVM geZisini yaptı marketten de bir koli yumurta aldı 40 uçurma niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…