İyi olmuş ağlamanBen de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
Dün gece hatta sabah 6 civarı ben de tuvalette hüngür hüngür ağladım. Hatta buraya yazacaktım. Sürekli ağlıyorum diyorum diye yazamadım. Şuanda da gözlerim şiş, ruh gibi geziyorum. Yalnız değilsin gardaşBen de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
13. Günüm, ayakta kalınca sızlıyor. Onun dışında ağrılarım bitti gibi. İlk zamanlar çişim ve büyük tuvaletimi yaparken içim acıyordu. Şimdi o da geçti. Ağrı kesicisiz yaşar hale geldim. Senin kaç gün olduSevgili anneler sezeryan doğum yapanlarda ağrı sızı durumu ne alemde bende ağrı var regl ağrısı gibi sanki
Dün gece hatta sabah 6 civarı ben de tuvalette hüngür hüngür ağladım. Hatta buraya yazacaktım. Sürekli ağlıyorum diyorum diye yazamadım. Şuanda da gözlerim şiş, ruh gibi geziyorum. Yalnız değilsin gardaş
Kız beni de ağlattınız ve bu durumun komik, gözlerimin yaşlı olmasıBen de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
Online bulamadim ya.Aa bu ünlü bir şey mi? Online mı alıyoruz? Cevap beklerken başka bir anne çayı daha sipariş vermiş olmam konu hakkındaki heyecanımı gösteriyordur
Ben veriyorum ama henuz bir etkisini gormedim canim 4-5 gun olduŞunu bebeğine veren var mı? Varsa kaçıncu gün başkadınız? Etkili mi
Ben elenatal'ı aldım ama OMEGA olduğu için ödüm kopuyo içmeye daha açmadım bile. Hamilelik travmam mdmfOnline bulamadim ya.
Bunu paylasmisti
Aa bir kaç yerde okumuştum öyle olan geçmiş olsunİnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldiAcısı devam..
Benim ağrım olmadı sürekli ilaç içtim, dolorex minoset plus, bugün içmedim bir tek. Ama yara yeri acıyor pozisyonlarla. Ağrı kesici kullanıyor muydunSevgili anneler sezeryan doğum yapanlarda ağrı sızı durumu ne alemde bende ağrı var regl ağrısı gibi sanki
Bende de oluyor tutamıyor insan, ama ben bebişe üzüldüm süt olmayacak çişi düzelmeyecek göbeği enfeksiyon olarak diye, mememle uğraşmaktan ağrısıyla uyuyamamaktan, insanların kalabalık olarak gelmek istemesinden.. daha 6. Gündeyiz. Sanki zaman daha çok olmuş ama hızlıda geçmiş gibiKız beni de ağlattınız ve bu durumun komik, gözlerimin yaşlı olması
Ya yazip yazip siliyorum seni doldurmak istemiyorum nasil bir insan cikti bu kadin ya. Sen nasil iyi bir insansin ben tarttirmazdim uyuzluk degil mi ?Benim kv geldi bebonun surata baktı tartıyı getireyim de tartalım ona göre mama verelim dedi. Niye zayıf mı geldi gözüne dedim evet dedi. Tarttık almış. Arkasından oh çektim. Herkes benim bebeğimi benden çok düşünüyor ben salağım çünkü
Ay aldı çünkü anlıyorum aldığını, iyi oldu oh şimdi de diyo ki belli zaten aldığıYa yazip yazip siliyorum seni doldurmak istemiyorum nasil bir insan cikti bu kadin ya. Sen nasil iyi bir insansin ben tarttirmazdim uyuzluk degil mi ?
Benim bugün 29. Günüm doktorum sadece parol vermişti ama son zamanlarda kullanmadım etkisi çok olmuyor diyeDün gece hatta sabah 6 civarı ben de tuvalette hüngür hüngür ağladım. Hatta buraya yazacaktım. Sürekli ağlıyorum diyorum diye yazamadım. Şuanda da gözlerim şiş, ruh gibi geziyorum. Yalnız değilsin gardaş
13. Günüm, ayakta kalınca sızlıyor. Onun dışında ağrılarım bitti gibi. İlk zamanlar çişim ve büyük tuvaletimi yaparken içim acıyordu. Şimdi o da geçti. Ağrı kesicisiz yaşar hale geldim. Senin kaç gün oldu
Bebeği kokladıkça gelen balık kokusu da var üstüneBen elenatal'ı aldım ama OMEGA olduğu için ödüm kopuyo içmeye daha açmadım bile. Hamilelik travmam mdmf
Bebeği kokladıkça gelen balık kokusu da var üstüneBen elenatal'ı aldım ama OMEGA olduğu için ödüm kopuyo içmeye daha açmadım bile. Hamilelik travmam mdmf
Buldum kiz:)Aa bu ünlü bir şey mi? Online mı alıyoruz? Cevap beklerken başka bir anne çayı daha sipariş vermiş olmam konu hakkındaki heyecanımı gösteriyordur
İyi kv diye bi şey yokmuş henüz torunu olmamış kv varmış. Benimki de gidiyo yan odada sabaha kadar uyuyo. sabah uykusunu almiş şekilde yanimiza geliyo 11de falan. annemle ben milyon yol denemiş oluyoruz uyutmak için. bi akıl veriyo saçımı yola yola cinnet geciresim geliyo jdjfjdjBenim kv geldi bebonun surata baktı tartıyı getireyim de tartalım ona göre mama verelim dedi. Niye zayıf mı geldi gözüne dedim evet dedi. Tarttık almış. Arkasından oh çektim. Herkes benim bebeğimi benden çok düşünüyor ben salağım çünkü