2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206

Bu sayfaya bebeğin kaç günlük olduğunu ve kilosunu yazınca günlük alması gereken süt miktarı çıkıyor.

Ben de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
Dün gece hatta sabah 6 civarı ben de tuvalette hüngür hüngür ağladım. Hatta buraya yazacaktım. Sürekli ağlıyorum diyorum diye yazamadım. Şuanda da gözlerim şiş, ruh gibi geziyorum. Yalnız değilsin gardaş
Sevgili anneler sezeryan doğum yapanlarda ağrı sızı durumu ne alemde bende ağrı var regl ağrısı gibi sanki 🙄🤷🏼‍♀️
13. Günüm, ayakta kalınca sızlıyor. Onun dışında ağrılarım bitti gibi. İlk zamanlar çişim ve büyük tuvaletimi yaparken içim acıyordu. Şimdi o da geçti. Ağrı kesicisiz yaşar hale geldim. Senin kaç gün oldu

Şunu bebeğine veren var mı? Varsa kaçıncu gün başkadınız? Etkili mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-29-14-55-45-462_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-29-14-55-45-462_trendyol.com.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 45
Dün gece hatta sabah 6 civarı ben de tuvalette hüngür hüngür ağladım. Hatta buraya yazacaktım. Sürekli ağlıyorum diyorum diye yazamadım. Şuanda da gözlerim şiş, ruh gibi geziyorum. Yalnız değilsin gardaş
Ben de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da
Kız beni de ağlattınız ve bu durumun komik, gözlerimin yaşlı olması 😭😂

İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi ☹️ Acısı devam..
Aa bir kaç yerde okumuştum öyle olan geçmiş olsun 😢 umarım hemen geçer, bu arada göbeği düştü mü bebişin, düşmüyor diyordun sanki

Kız beni de ağlattınız ve bu durumun komik, gözlerimin yaşlı olması 😭😂
Bende de oluyor tutamıyor insan, ama ben bebişe üzüldüm süt olmayacak çişi düzelmeyecek göbeği enfeksiyon olarak diye, mememle uğraşmaktan ağrısıyla uyuyamamaktan, insanların kalabalık olarak gelmek istemesinden.. daha 6. Gündeyiz. Sanki zaman daha çok olmuş ama hızlıda geçmiş gibi

Benim kv geldi bebonun surata baktı tartıyı getireyim de tartalım ona göre mama verelim dedi. Niye zayıf mı geldi gözüne dedim evet dedi. Tarttık almış. Arkasından oh çektim. Herkes benim bebeğimi benden çok düşünüyor ben salağım çünkü
Ya yazip yazip siliyorum seni doldurmak istemiyorum nasil bir insan cikti bu kadin ya. Sen nasil iyi bir insansin ben tarttirmazdim uyuzluk degil mi ? 🤣

13. Günüm, ayakta kalınca sızlıyor. Onun dışında ağrılarım bitti gibi. İlk zamanlar çişim ve büyük tuvaletimi yaparken içim acıyordu. Şimdi o da geçti. Ağrı kesicisiz yaşar hale geldim. Senin kaç gün oldu
Benim bugün 29. Günüm doktorum sadece parol vermişti ama son zamanlarda kullanmadım etkisi çok olmuyor diye 🤷🏼 ayakta olunca bir de belim de ağrıyor kalkarken filan zorlanıyorum ara sıra

Benim kv geldi bebonun surata baktı tartıyı getireyim de tartalım ona göre mama verelim dedi. Niye zayıf mı geldi gözüne dedim evet dedi. Tarttık almış. Arkasından oh çektim. Herkes benim bebeğimi benden çok düşünüyor ben salağım çünkü
İyi kv diye bi şey yokmuş henüz torunu olmamış kv varmış. Benimki de gidiyo yan odada sabaha kadar uyuyo. sabah uykusunu almiş şekilde yanimiza geliyo 11de falan. annemle ben milyon yol denemiş oluyoruz uyutmak için. bi akıl veriyo saçımı yola yola cinnet geciresim geliyo jdjfjdj

X