- 15 Aralık 2023
- 1.991
- 2.569
- 28
Clinikid canımHangisi canim
Yaaa deme uzuldum.Clinikid canım
Oluyor bugun top noktasinda cok uzuluyorum. Kipkirmizi oluyor cocugum. Ikiniyor , pirtlatinca rahata eriyor.
Esim gitmis bi de 3 tane almis ne yapacaksak o kadar seyi.ise yarasa neyse.
Bu da beni üzdüKiraz cekirdegi aldim ama ben de ise yaradigini soyleyemem.
Yastık mi alayım ? Ben yastık olduğunu bilmiyordum beline baglananlardan alayim demiştim. O daha mantıklı değil miPrematüre yeğenlerimde kullanmıştık o yastıklardan, onların da sindirim boşaltım sıkıntılıydı. Etkisini gördük özellikle ilk aylarda.
Bana şey mantıksız geldi dışarıdan sürülen kimyon vs nasıl etki etsin içerideki gaza. En büyük etkisi orayı ısıtması olur bence. Herhangi bir masaj yağını da elinle ya da benmari şekilde ısıtsan benzer etki alırsın gibi.
olmaz bence de canım. bizim ev de 24 derecede ama ben zıbınla duramam üşürüm mesela. bebiş nasıl üşümesin.24 derece bir evde cocugu sadece zibinla tutmak gerekiyormus. Ulan nasil olacak o . Cocuk zaten gazli ne yapacsgini sasiriyor insan ki illk eve geldigimzde hep nasil derlerse oyle giydirdim. Simdi annem nasil derse oyle giydiriyorum. Yavrumun karni agriyo hep nasil giydirmiyim
Zaten altını değiştirirken bile 3 4 kere hapşırıyor24 derece bir evde cocugu sadece zibinla tutmak gerekiyormus. Ulan nasil olacak o . Cocuk zaten gazli ne yapacsgini sasiriyor insan ki illk eve geldigimzde hep nasil derlerse oyle giydirdim. Simdi annem nasil derse oyle giydiriyorum. Yavrumun karni agriyo hep nasil giydirmiyim
Gazlı çocuk o sınırın dışında canım, bence gazsiz çocuk da dışında hatta. İlk cocugumda ben de aynısını yaptım, ince giydirdim. Gaz bastırınca ekstra elektrikli petek bile yaktım. Uzmanlar kendileri atlet don gezsinler sen boşver24 derece bir evde cocugu sadece zibinla tutmak gerekiyormus. Ulan nasil olacak o . Cocuk zaten gazli ne yapacsgini sasiriyor insan ki illk eve geldigimzde hep nasil derlerse oyle giydirdim. Simdi annem nasil derse oyle giydiriyorum. Yavrumun karni agriyo hep nasil giydirmiyim
Bizim gündüz daha sakim gece bazen ejderha çıkıyor içinden o yüzden ilk denemeyi gündüz düşünüyorum. Bir iki kez çıksam bir cesaret gelecek de bakalım. Millet ne der diye düşünmesem de dışarıda emzirmek korkutucu geliyor. Arabada emzirdim bir kez zorlanmadım da atıyorum avmde ya da restoranda şılak diye çıkarıp emzirebilir miyim bilemiyorum. Örtü de aldım bakalım alışmam lazım artık. Şu anlık biberon vermek istemiyorum, keyfim yüzünden red vs olursa çok üzülürüm.Ya neredeyse 7-8 gündür balkona bile çıkmadığımı fark ettim ev de kalabalıktı anlamamışım geçen zamanı. Eşim markete gidecekti dedi hadi beraber gidelim sonra yolda fikir değiştirdik avm ye gittik (malum Ankara Avm şehridir). Avm ye gidince uzun sürdü tabi gezmek dönmek falan. Bizimki de vardığımız esnada uyandı Allahtan daha arabadaydık tekrar emzirdim sonra bir süre daha ağladı mızmızlandı derken uyudu biraz rahat ettik. Uyanmadan da dönmeye çalıştık. Eğer korkmuyorsanız ikiniz baş başa çıkın canım.
Ben tek alıyorum genelde ama doğru diyorsun en az iki almak lazım zıbın ve tulum şeklinde.Ama çok tedarikli olun. Ben artık 5-6 saat bile duracak olsam 3 takım kıyafet götürüyorum. Bir çıktığımızda sürekli çiş kaka yapmıştı ve hep çişi üzerine çıkmıştı her seferinde hem alt hem üst değiştirmek zorunda kalmıştım hastanede. Daha dik bile duramıyordum karnımdan, kabus gibiydi. Bazen öyle şeyler olabiliyor. Her şeyi bol yedekli tutmakta yarar var.
Ay herkes ne çok biliyor. Biz de çok şeyi görüyoruz ama söylemiyoruz insanların yüzüne. Anneye vicdan yaptırma konusunda bizim milletin üzerine millet yok cidden. İyi yapmışsınız boşver. Ne yapalım çocuğu 5-6 aylık olana kadar fanusa mı kapatalım hava soğuk diye. Sanki zıbınla çıkarıyoruz dışarı.Avm’de görenlerden bazıları çok küçük ama yine de çıkmasaydınız hava da soğuk falan filan dedi. Bir miktar tedirgin ettiler. Gerçi bizimki 5 günlükken de ebebek gezmişti, yemek falan yemiştik yine avm’de. Acılara yürüyor korkmuyoruz dermişim
Bana iyi geliyor okumak. Zaten elimizden de başka ne gelir. Her an bebişlerin yanında olamayız. Okuyup Allaha emanet ediyorum, hepimizin bebişlerini korusun inşallahGeceleri okuyup yatmak her uyandığımızda emzirirken falan da okumak çok iyi bence hem kendimiz hem bebekler açısından
Ben öylesine yastık dedim. Torba, patik, kemer veya yastık kullanım şekline sen bebişe göre alabilrsin. Patik de mantıklı sanki ama araştırmak lazım hangisi daha doğru. Direk karna koymak mı ayağına koymak mı?Yastık mi alayım ? Ben yastık olduğunu bilmiyordum beline baglananlardan alayim demiştim. O daha mantıklı değil mi
Merhaba hayırlı olsun, bebisinize çabucak kavuşursunuz umarımKızlar selamlar, bebişlerinize uzun ömürler versin rabbim2025 şubat annesiydim. 31 haftalık iken erken doğum yaptim 4 gündür aralık annesi oluverdim. Bebeğim yoğun bakımda ben ise evdeyim süt sağımı yapıyorum fakat 2 gündür göğüslerimi tam boşaltamıyorum taş gibi oldular. Sizler tecrübelisiniz var mi önerileriniz?
24 derece bir evde cocugu sadece zibinla tutmak gerekiyormus. Ulan nasil olacak o . Cocuk zaten gazli ne yapacsgini sasiriyor insan ki illk eve geldigimzde hep nasil derlerse oyle giydirdim. Simdi annem nasil derse oyle giydiriyorum. Yavrumun karni agriyo hep nasil giydirmiyim
Ben de onu izledim oyuzden yazdim. Hastanede cipcibildak yaptilar cocugu hadi tamam ten temasi ama yok yani. Bende zibin corap tulum ustu patik gyidiriyorum ustune de onun battaniye degil de pazen pikeleri var onlari ortuyorum cunku brnim evim yakmasam da sicak oluyorBen de şimdi bu videoyu izledim Osman Gönülal'dan karşıma çıktı. Hatta sadece bez olmalı üstünde, zıbın belki diyor. Beni de biliyosunuz kat kat giydirdi kv diye tartıştık ama ben de gazı olmasın diye kat kat giydiren tayfadan oldum maalesef. Zıbın + 1 alt + tulum üstüne de battaniye örtüyorum. Yani aslında 2 kat olmuş oluyor üstü battaniye harici. Biz ne giyiyosak 1 kat daha fazla giydirin diyolardı bu şekilde 2 kat oluyor işte, sadece bez nerden çıktı bilmiyorum üşür yav ben sadece donla dolaşmıyorum ki evde neticdde
Onu da bilmiyorum var mi ki kullanan kiraz çekirdeği kemeri ?Ben öylesine yastık dedim. Torba, patik, kemer veya yastık kullanım şekline sen bebişe göre alabilrsin. Patik de mantıklı sanki ama araştırmak lazım hangisi daha doğru. Direk karna koymak mı ayağına koymak mı?
Bizim 21-22 derece ben iki kat giydiriyorum. İki alt, iki üst (uzun zıbın, uzun üst) . Ben bile pijama üstüne polar ceket giyiyorum evde gezerken. İlk günler tek kat penye giydirdik ama içim hiç rahat etmedi. Şimdi böyle daha mutlu sanki gibi geliyor. Terlemedi de.
24 derece bir evde cocugu sadece zibinla tutmak gerekiyormus. Ulan nasil olacak o . Cocuk zaten gazli ne yapacsgini sasiriyor insan ki illk eve geldigimzde hep nasil derlerse oyle giydirdim. Simdi annem nasil derse oyle giydiriyorum. Yavrumun karni agriyo hep nasil giydirmiyim
S Sm357 ben de reflü yatağınınki var. Direk ayak ve kalçasına doğru arkadan koyup, üzerini örtüyorum. Hem uzun süre sıcak tutuyor, hem bebeğim daha uzun uyuyor. Gaza iyi geliyor mu daha tam çözemedim. Yakın arkadşaım kiraz çekirdeği ile gaz problemini çözdük demişti bana da önermişti. Onunki ayağa çorap gibi giyilen sanırım. Bana ayağına koy dedi.Onu da bilmiyorum var mi ki kullanan kiraz çekirdeği kemeri ?