2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..
Yaa gümüş kapak kötü mü yaptı canım? Silmeye üşenmezsen madecasol sür canım, bi de onu dene. Ben üç dört kez sürmüştüm sağarken, biraz daha iyi olmuştu. Sağmak baya acıtıyor, hassaslığı arttırıyordu.

Ben de uzun bi süre sonra balkona çıktım kahve içmeye. Kahvem buz gibi oldu çünkü durduğum 5 dk boyunca ağladım. Neyse içim açılmış oldu farklı bi türde olsa da

Yalnız değilsiniz dün akşam da ben bi sinir harbiyle ağladım yemek yemek istiyorum, uyumak istiyorum diyerek. Dün tam bebişi uyuttuk yemek yiycez eşimin abisi aramış size geliyoruz diye zaten huyları yoldayken ararlar 5 dk sonra evde olurlar sofradan kalktım söylene söylene üstümü falan değiştirdim. Sonra da bi sinir boşalması yaşadım bahane oldular

Bizimki akşam beni uyutuyor ya. O konuda bişi diyemem, hiç halim kalmadıysa emzirip geçiyorum içeri kendisi gazını çıkarıp uyutuyor işime geliyor. Ama her şeye de karışıyor tabii üstüne. Bugün komşusuyla konuştu gelcem ben orange cabbar bi kız bakar kendi diye smgmdmgn

Hahahaa bu da guzelmis. Neden gelmis o zaman yardim etmicekti de. Ay insani sinir bogar.

Kızlar merhabalar 2 aralıkta doğum yaptım sezeryan oldu birkaç gün sonra sütüm geldi bebeğime de hem mama hem süt veriyorum geceleri bebeğim bazen çok iyi emiyor ama bazen hiç almıyor gündüz de öyle her gün değişiyor bi de sadece sol memeyi tutuyor sağ tarafı çok zor tuttuyorum dün bir sağım yapıyım diye düşündüm bebek emdiği zaman süt geliyor ama makineye hiç süt gelmedi normal mi sizce yoksa az mı sonraki süreçte artar mı acaba kafama takıldı

Şu koca tarafının alerjik reaksiyonu tahmini ne zaman geçiyor ya, bu hafta 3 oldu geliyorlar yemin ederim afakanlar basıyor yatak odasında emziriyorum şu an içeri gidince nasıl güler yüzlü davranacağım onu düşünüyorum kara kara. 1-2 saat oturup gidiyorlar kv çekiniyor zaten daha hiç tek gelmedi, kp de neyi seviyorsam alıp getiriyor böyle düşününce kötü hissediyorum ama yok yani batıyor anacım. Taze bka sinek çok konduğundan mı 3 kez geldi bunlar anlamadım umarım bundan sonraki hayatımızın fragmanı değildir bu. Arkadaşlarımız gelecekti mesela 5-6 kişi salonda işimiz ne yani, 1-2 gel haftada yeter 3 nedir

Benimki de yilbasindan sonra gitcek annem de işe baslicak ama bizde kalmaya devam etcek tenhalasmak iyi gelecek ama bayaa kızımla bas basbasa kalmak istiyorum su an

Benim de öyle ne güzel emdi diye düşündüğüm günün akşamı hiç emziremiyorum mesela. Benimki de sağı alıyor solu almıyor solda süt kalmadı desem yeri maalesef

Her emzirme sonrası sağın artacaktır. Çıkmasa da en az onar dakika sağmak gerekiyor. İki tarafı da yoksa zamanla maalesef süt üretimi azalıyor. Biz de başta meme artı mama devam ettik. Ama her emzirme sonrası sağdın yıpratıcı oluyor ama şimdi sadece anne sütü ile ilerliyoruz. Kolay gelsin size de çok

Şu an Garmastan Pomat sürüyorum canım. Emzirme öncesi silerek. Bence bu acının bir çözümü yok sadece memeler alışacak hepsi bu. Kaç haftada kaç ayda alışır bilemiyorum. Sağmaya da asla cesaretim yok zaten acıyor illa birine katlanacaksam en azından emzireyim

Aa bir kaç yerde okumuştum öyle olan geçmiş olsun umarım hemen geçer, bu arada göbeği düştü mü bebişin, düşmüyor diyordun sanki
Teşekkür ederim. Bence çok temkinli kullan alırsan da. Memelerin hiç hava almaması iyi bir şey değil tedavi de etmiyor.
Evet canım yazdıktan 2 sonra düştü senin dediğin gibi Yani 18. günde düşmüş oldu.

İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..
Garmastani sürünce kalkanın delikli olanını tak hava alsın öyle denedinmi

Oh maşallah Kırk uçurmada neler yapılıyor ya ben o olayı hiç bilmiyorum Başka bir eve gitmek gerekiyormuş falan bir şeyler dediler sen biliyorsan anlatsana bi
Evet ev gezmesine gidiliyo o evden de yumurta ekmek felan veriyolar şimdi ki modern zamanda sepet yapiyolar internette paylasiyolar süslü püslü

Oh maşallah Kırk uçurmada neler yapılıyor ya ben o olayı hiç bilmiyorum Başka bir eve gitmek gerekiyormuş falan bir şeyler dediler sen biliyorsan anlatsana bi
Ay ben bi spa gördüm burda, 40 uçurma için de gidiliyomuş. Beyime dedim de ay böyle şeylere mi özeniyosun gerçekten dedi

Uykusuzluk insanın sinirlerini çok bozan bir şey ya. Tahammülünün az olması da bundan canım. Annemler gidecek diye önceki gece biz de geç yattık sonra bebek uyandı ona kalktık sabah annemleri uğurladık derken ben de 4 saat falan uyumuştum toplamda. Üstüne devamlı çamaşır yıkadım duş aldım dışarı çıktık akşama kadar gelmedik. O arada hep uykusuzluğumu bastırmaya çalıştım falan akşam da bebek uyumadı mı. Memelerim zaten kopuyor, süt bitti gibi oldu gelmiyor artık çıldıracaktım. Bak dün geceki acıyla bugünkü acı aynı ama bugün uykumu aldığım için daha iyiyim dayanma kapasitem daha yüksek.
O yüzden uykunu alman dinlenmen için de iyileşmen için de süt üretimin için de çok önemli.
Oğlun konusunda bir şey diyemiyorum hani çocuktur biri zapt etmezse gelir gider de anneni tembihle istersen öncesinde. Bebek çok ağlamadıkça beni başka sebepten kaldırma de. Ne yemek için ne başka bir şey için bana sormayın halledin bir şekilde de.

Canım acaba sadece hassasiyet değil de başka bir şey olabilir mi? Çünkü bu zamana kadar geçmiş alışmış olması lazımdı bir sürü de şey denedin. Pamukcuk da bir çeşit mantar sanırım belki öyle bir şeydir. Yani bebeğin ağzında bir şey yoktur da göğüs ucunda vardır ya da tahriş sonrası enfeksiyon falan olmuştur.

ya bu doğru mu çok sevindim. ben mustelanın sitesinden baktimıştım bir aylık bebek 1300-1500 ml yazıyordu çok moralim bozuldu. ben günlük 600-800 arası anca sağabiliyorum. bebem hastanede aç kalacak diye üzülüyordum. inş böylesi doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…