Ya neredeyse 7-8 gündür balkona bile çıkmadığımı fark ettim ev de kalabalıktı anlamamışım geçen zamanı. Eşim markete gidecekti dedi hadi beraber gidelim sonra yolda fikir değiştirdik avm ye gittik (malum Ankara Avm şehridir
). Avm ye gidince uzun sürdü tabi gezmek dönmek falan. Bizimki de vardığımız esnada uyandı Allahtan daha arabadaydık tekrar emzirdim sonra bir süre daha ağladı mızmızlandı derken uyudu biraz rahat ettik. Uyanmadan da dönmeye çalıştık. Eğer korkmuyorsanız ikiniz baş başa çıkın canım. Ama çok tedarikli olun. Ben artık 5-6 saat bile duracak olsam 3 takım kıyafet götürüyorum. Bir çıktığımızda sürekli çiş kaka yapmıştı ve hep çişi üzerine çıkmıştı her seferinde hem alt hem üst değiştirmek zorunda kalmıştım hastanede. Daha dik bile duramıyordum karnımdan, kabus gibiydi. Bazen öyle şeyler olabiliyor. Her şeyi bol yedekli tutmakta yarar var.
Avm’de görenlerden bazıları çok küçük ama yine de çıkmasaydınız hava da soğuk falan filan dedi. Bir miktar tedirgin ettiler. Gerçi bizimki 5 günlükken de ebebek gezmişti, yemek falan yemiştik yine avm’de. Acılara yürüyor korkmuyoruz dermişim
Geceleri okuyup yatmak her uyandığımızda emzirirken falan da okumak çok iyi bence hem kendimiz hem bebekler açısından