- 22 Şubat 2023
- 10.088
- 11.253
- 37
Önümüzdeki hafta yalnız kalanlar baya olacak sanırım. İnşallah bizi güzel şeyler bekliyordur. Ben ana kucağını çıkardım. Tuvalete falan onu götürmeyi düşünüyorum mecbur. Kanguruyu da denicem bi ara. Kendine bağlarım en kötü. Gerçi benimki ağzında meme olmadan yaşayamıyor ama bakalım ne olacak. Allah'tan bir iki dakka emzik alıyor, o aralarda işlerimi halletmem lazımBen öyle durumlar için eşime her şeyi göstermeye çalıştım. Bazı şeyleri o yapsın diye bastıra bastıra söyledim. Gazını güzel çıkarıyor çocuğun, kusma anı da oldu tembihlemiştim yan çevir hemen diye onu da yaptı. Yarın bebişi yıkayacağız mesela kv diyeceğim biz ikimiz yıkayalım ki yapabilecek miyiz diye bakalım. Öyle.
Ben yardım istemeye alışana kadar onlar gidecek. Salı sabah uçakları var. Bir yerde iyi olacak bir düzem oturtacağız kendi başımıza ama bir yerde ben de yalnız kalmaktan da korkmuyor değilim. Bakalım neler olacak. Bir de tedirgin uyumaktan ara sıra kabus görüyorum inşallah evde yalnız kalmaktan korkmam ya. Bugün de gördüm ödüm koptu. Çok fenaydı.