Ben kullanıyorum ama öyle woow bir etkisini görmedim. Yine de arasıra koyuyorum bebişin karnina.Onu da bilmiyorum var mi ki kullanan kiraz çekirdeği kemeri ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum ama öyle woow bir etkisini görmedim. Yine de arasıra koyuyorum bebişin karnina.Onu da bilmiyorum var mi ki kullanan kiraz çekirdeği kemeri ?
Ben hem clikinid hem anne çayı kullanıyorum şuraya maşallah koyum bşr kaç gecedir rahatız çok güzel pırtlatıyır illaki bir ıkınmalar yine oluyor ama öyle ağlamaları yok ikisini bir kullanınca muhtemel işe yarıyorOluyor bugun top noktasinda cok uzuluyorum. Kipkirmizi oluyor cocugum. Ikiniyor , pirtlatinca rahata eriyor.
Esim gitmis bi de 3 tane almis ne yapacaksak o kadar seyi. ise yarasa neyse.
Anne cayi hangisi canim bende kimyon cayi aldim ama duzenli icmedim artik icicem cunku bende de gaz var farkediyorumBen hem clikinid hem anne çayı kullanıyorum şuraya maşallah koyum bşr kaç gecedir rahatız çok güzel pırtlatıyır illaki bir ıkınmalar yine oluyor ama öyle ağlamaları yok ikisini bir kullanınca muhtemel işe yarıyor
Marka olarak her yerde var mıdır bilmiyorum ama aktardan aldım ben içinde baya anne sütüne iyi gelecek karışım var hem süt artırıcı hem gaz giderici olarak bence aktara git sen sen tarif edersen onlar uygun olanı verir içinde rezene anason kimyon dereotu çemenotu papatya melisa falan varAnne cayi hangisi canim bende kimyon cayi aldim ama duzenli icmedim artik icicem cunku bende de gaz var farkediyorum
Himmm tamam yarin bi bakayim tesekkur ederim ben de var bi tane ama asiri tatli diye sevemedim bi icerigine bakayim benzerse kullanirimMarka olarak her yerde var mıdır bilmiyorum ama aktardan aldım ben içinde baya anne sütüne iyi gelecek karışım var hem süt artırıcı hem gaz giderici olarak bence aktara git sen sen tarif edersen onlar uygun olanı verir içinde rezene anason kimyon dereotu çemenotu papatya melisa falan var
Paketin fotoğrafını atman mümkün mü canım? Bu çaydan ben de alayım. Akşam saatlerinde gaz aglamalari oluyorMarka olarak her yerde var mıdır bilmiyorum ama aktardan aldım ben içinde baya anne sütüne iyi gelecek karışım var hem süt artırıcı hem gaz giderici olarak bence aktara git sen sen tarif edersen onlar uygun olanı verir içinde rezene anason kimyon dereotu çemenotu papatya melisa falan var
Yaa gerçekten anlık idare ediyor sonra tekrar zorlaşıyor bende bugün gümüş kapak alıcam, kalkanlarda çok acıttı sıkıştırdı beni, umarım gümüş işe yararBen de başlarda hep o ikisiyle ilerledim canım ama nasıl olduysa çatladı acıdı işte Maalesef şu ana kadar iyi gelen bir şey olmadı gümüş kapaktan devam ediyorum :/
Bu canımPaketin fotoğrafını atman mümkün mü canım? Bu çaydan ben de alayım. Akşam saatlerinde gaz aglamalari oluyor
İçinde şeker yazıyor ama bana göre şekersiz ben 2-3 kaşık daha şeker atıyorumHimmm tamam yarin bi bakayim tesekkur ederim ben de var bi tane ama asiri tatli diye sevemedim bi icerigine bakayim benzerse kullanirim
Takip ettigim cocuk doktoru da bunu kullaniyor . Onermis o daBu canım
İçinde şeker yazıyor ama bana göre şekersiz ben 2-3 kaşık daha şeker atıyorum
İnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..Yaa gerçekten anlık idare ediyor sonra tekrar zorlaşıyor bende bugün gümüş kapak alıcam, kalkanlarda çok acıttı sıkıştırdı beni, umarım gümüş işe yarar
Canım şey yap sütünü sağ en azından krem 4-5 saat kalsın bebek sağdığın sütten içsin ben öyle yapmıştım baya fayda etmişti o sıraİnşallah diyeyim ama bende hiç işe yaramadı aksine daha kötü hale getirdi havasız kalmasıyla birlikte ucunda iltihap koku falan yaptı çıkarınca düzeldi Acısı devam..
Ya ben o emzirme örtüsü işini beceremedim gibi oldu. Bebek de bir bunaldı falan. Yani önce emzirmeye başlasam sonra biri o örtüyü kafamdan geçirse ok ama önce örtüyü ört sonra alttan memeyi aç güç bela, bebeği tut yaklaştır falan çok bunalmıştık ikimizde. Belki ilerleyen zamanlarda büyüdüğünde daha rahat kullanabilir duruma gelirim Bir dene bakalım sen ne düşüneceksin örtü hakkında..Bizim gündüz daha sakim gece bazen ejderha çıkıyor içinden o yüzden ilk denemeyi gündüz düşünüyorum. Bir iki kez çıksam bir cesaret gelecek de bakalım. Millet ne der diye düşünmesem de dışarıda emzirmek korkutucu geliyor. Arabada emzirdim bir kez zorlanmadım da atıyorum avmde ya da restoranda şılak diye çıkarıp emzirebilir miyim bilemiyorum. Örtü de aldım bakalım alışmam lazım artık. Şu anlık biberon vermek istemiyorum, keyfim yüzünden red vs olursa çok üzülürüm.
Ben tek alıyorum genelde ama doğru diyorsun en az iki almak lazım zıbın ve tulum şeklinde.
İlk günler benim de hastanede tek kaldığım oldu. Kp ile gitmiştik. Hemşire onu eczaneye yollayınca ben puset çanta ve bebekle kalmıştım puseti taşımaya hemşire yardım etmişti. Ama emzirme odasında kimse yardım edemedi. Her şeyi yere düşürdüm eğilip alamıyorum falan mahvolmuştum.
Ay herkes ne çok biliyor. Biz de çok şeyi görüyoruz ama söylemiyoruz insanların yüzüne. Anneye vicdan yaptırma konusunda bizim milletin üzerine millet yok cidden. İyi yapmışsınız boşver. Ne yapalım çocuğu 5-6 aylık olana kadar fanusa mı kapatalım hava soğuk diye. Sanki zıbınla çıkarıyoruz dışarı.
Bana iyi geliyor okumak. Zaten elimizden de başka ne gelir. Her an bebişlerin yanında olamayız. Okuyup Allaha emanet ediyorum, hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Birisi hafta sonu çıkmayın bence hele de avm ye hiç gelmeyin dedi diğeri direkt kırkınız çıkmadan çıkmayın dedi, sağ olsunlar bayağı cesaretlendirdilerHerkes bitti bir de avmdekiler mi eksik kaldi la ilahe yaa
Bu canım
İçinde şeker yazıyor ama bana göre şekersiz ben 2-3 kaşık daha şeker atıyorum
Aa bu ünlü bir şey mi? Online mı alıyoruz? Cevap beklerken başka bir anne çayı daha sipariş vermiş olmam konu hakkındaki heyecanımı gösteriyordurTakip ettigim cocuk doktoru da bunu kullaniyor . Onermis o da
ben hic kullananiyorum o ortuleri. valla tr deydim yaz ayinda ilk cocugumda 6-7 aylik falandi sanirim starbucsta arkami donup oturup acip mememi emzirmistim kimse donup bakmamisti ben de en ucta oturuyordum ay napayim sicak bir yandan bebek ac agliyor bi yandan bir de etraftaki insanlari hic dusunemem simdi de olsa emziririm arkami doner en azindan. Burda hic takmiyorum millet memesi acik geziyor emziren anneye mi bakacaklar isleri gucleri yokmus gibi diyeYa ben o emzirme örtüsü işini beceremedim gibi oldu. Bebek de bir bunaldı falan. Yani önce emzirmeye başlasam sonra biri o örtüyü kafamdan geçirse ok ama önce örtüyü ört sonra alttan memeyi aç güç bela, bebeği tut yaklaştır falan çok bunalmıştık ikimizde. Belki ilerleyen zamanlarda büyüdüğünde daha rahat kullanabilir duruma gelirim Bir dene bakalım sen ne düşüneceksin örtü hakkında..
ay o emzirme odası çilesi demek ki ilk günler herkesin başına gelen bir şey. Biz üçüncü ve beşinci gün gitmiştik hastaneye ikisinde de epey işimiz düştü o odaya. Kalabalıktı da küçücük oda, aşırı sıcak, diğer bebekler ağlıyor benimki daha çok küçük falan. O kadar çok yardıma ihtiyacım olmuştu ve kimse yardım etmemişti ki. İleride benim çocuğum büyük olur da burada yeni doğum yapmış birini görürsem ben yardım edicem dedim kendi kendime o anda yani.
Dışarı çıkma konusunda da dediğin gibi aylarca evde duracak halimiz yok yani. Hem insanların yalnız olabileceğini de düşünmeleri lazım. Belki benim yerime benim ihtiyaçlarımı alabilecek kimse yok ve ben de bebeği evde bırakıp çıkamam. Hemen ne diye yorum yaparsınız yani. Aman hiç takmıyorum bile. Ben böyle alışmak böyle de alıştırmak istiyorum kendimi, bebeğimi. Bebek var diye hiçbir şey yapamayan ailelerden olmak istemiyoruz.
Amin canım, hepsi çok iyi olsunlar, sağlıkla büyüsünler
Dün bizimki de ilk AVM geZisini yaptı marketten de bir koli yumurta aldı 40 uçurma niyetineYa neredeyse 7-8 gündür balkona bile çıkmadığımı fark ettim ev de kalabalıktı anlamamışım geçen zamanı. Eşim markete gidecekti dedi hadi beraber gidelim sonra yolda fikir değiştirdik avm ye gittik (malum Ankara Avm şehridir ). Avm ye gidince uzun sürdü tabi gezmek dönmek falan. Bizimki de vardığımız esnada uyandı Allahtan daha arabadaydık tekrar emzirdim sonra bir süre daha ağladı mızmızlandı derken uyudu biraz rahat ettik. Uyanmadan da dönmeye çalıştık. Eğer korkmuyorsanız ikiniz baş başa çıkın canım. Ama çok tedarikli olun. Ben artık 5-6 saat bile duracak olsam 3 takım kıyafet götürüyorum. Bir çıktığımızda sürekli çiş kaka yapmıştı ve hep çişi üzerine çıkmıştı her seferinde hem alt hem üst değiştirmek zorunda kalmıştım hastanede. Daha dik bile duramıyordum karnımdan, kabus gibiydi. Bazen öyle şeyler olabiliyor. Her şeyi bol yedekli tutmakta yarar var.
Avm’de görenlerden bazıları çok küçük ama yine de çıkmasaydınız hava da soğuk falan filan dedi. Bir miktar tedirgin ettiler. Gerçi bizimki 5 günlükken de ebebek gezmişti, yemek falan yemiştik yine avm’de. Acılara yürüyor korkmuyoruz dermişim
Geceleri okuyup yatmak her uyandığımızda emzirirken falan da okumak çok iyi bence hem kendimiz hem bebekler açısından