- 26 Şubat 2024
- 5.724
- 5.932
Çabucak geçsin gitsin inşallah, rahat uyusun kuzuClinikid diye bir roll om var onu sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile. Çocuk gazdan ibaret sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çabucak geçsin gitsin inşallah, rahat uyusun kuzuClinikid diye bir roll om var onu sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile. Çocuk gazdan ibaret sanki
Evet o 2 saat olayı beni de sıkıyor artık. Hala 2 saatte bir besleyin diyo doktorum ama ben bebise bıraktım artık ne zaman uyanırsa o zaman besleme isi. Doktorunuz sizi de yönlendirir zaten. Güzel ilerlemistir inşallah kilosu vs.Ya kitabi bilgiler de kafa karıştırıyor aslında, iki saatte bir olayı beynime kazınmış ama yok yani aç değil meme veriyorum almıyor mama veriyorum almıyor. Sarılık vs de yok devamlı rengine bakıyorum iyi mi diye. 15.gün kontrol var kendi doktoruma o zamana kadar bana rahat yok sanırım
Kiraz çekirdeği yastığı denedin mi?Clinikid diye bir roll om var onu sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile. Çocuk gazdan ibaret sanki
Sağol yavrum inşallahÇabucak geçsin gitsin inşallah, rahat uyusun kuzu
Bizimki de öğrendi canım bunları yapmaları bile hem bağ kurmaları açısından çok iyi hem de yükümüzü paylaşmak adına.. Biz de bugün yıkayacağız bakalım eve bi gidebilirsek saatlerdir dışarıdayız. Kabus dün değil önceki gece ben de gördüm sayıklayıp ağlıyormuşum rüyamda eşim uyandırdı çok korkutucu oluyor cidden. Annem dedi sakın yalnız yatma. Albasması öyle olurmuş lohusalık bitene kadar yalnız yatılmazmış falan. Bu sabah bizimkiler gitti çarşambaya kadar biz de yalnız olacağız bakalım nasıl olacak ya ben de merak ediyorum.Ben öyle durumlar için eşime her şeyi göstermeye çalıştım. Bazı şeyleri o yapsın diye bastıra bastıra söyledim. Gazını güzel çıkarıyor çocuğun, kusma anı da oldu tembihlemiştim yan çevir hemen diye onu da yaptı. Yarın bebişi yıkayacağız mesela kv diyeceğim biz ikimiz yıkayalım ki yapabilecek miyiz diye bakalım. Öyle.
Ben yardım istemeye alışana kadar onlar gidecek. Salı sabah uçakları var. Bir yerde iyi olacak bir düzem oturtacağız kendi başımıza ama bir yerde ben de yalnız kalmaktan da korkmuyor değilim. Bakalım neler olacak. Bir de tedirgin uyumaktan ara sıra kabus görüyorum inşallah evde yalnız kalmaktan korkmam ya. Bugün de gördüm ödüm koptu. Çok fenaydı.
Soldaki süt toplamak için. Sağım için çekim gücü çok zayıf bunun. Hastane tipi pompaların çekim gücü çok iyi.kızlar ben 3 gündür sadece sağım yapıyorum. elimde şu pompadan var. bir seferde iki memeden toplam 60-80 arası geliyor. ama göğsüm çok acıyor artık ve bi memeyi 20-25 dk sağmam gerekiyor. onun yerine şu yandaki kablosuzu alsam daha iyi olur mu? kullanan var mı
Yok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidinceEvet o 2 saat olayı beni de sıkıyor artık. Hala 2 saatte bir besleyin diyo doktorum ama ben bebise bıraktım artık ne zaman uyanırsa o zaman besleme isi. Doktorunuz sizi de yönlendirir zaten. Güzel ilerlemistir inşallah kilosu vs.
Çişli bez sayısı kaç hep eğitimlerde onu takip edeceksiniz dediler onları not aldım ben, şuan saat kursamda kendisi acıkıyor uyanıyorYok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidince
Biraz büyüsün acıkır bence, bizimki de ilk zamanlar 3 saate kadar uyuyordu. Şimdi alarm kurmuyorum ama maksimum 2 saate acıkmış oluyor kendi uyanıyor. 3 saat güzeldi aslında ama buna da şükürYok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidince
Bende aldim ondan ise yaramiyor mu ya uzulurumClinikid diye bir roll om var onu sürüyorum masaj yapıyorum ama nafile. Çocuk gazdan ibaret sanki
Kiraz cekirdegi denemedim. Clinikid ise yarıyor mu inan bende bilmiyorum1yarasa belli olurdu ama dimiKiraz çekirdeği yastığı denedin mi?
Clinikid için işe yarıyor diyen de çok işe yaramıyor diyen de. Pr çalışması gibi düşünüp almadım. İşe yarıyor mu cidden?
Gaz ıkınma çok oluyor mi sizde de?Bende aldim ondan ise yaramiyor mu ya uzulurum
Ah kıyamam küçük kuzum Kolay mı dayanmak canım benim kendi derdine düşemedin bebişi düşünmekten. Ama az kaldı inşallah iyileşecek en kısa zamanda ve gelecek kucağınıza, yatağına, odasına Peki ne zaman çıkarırlarmış bir şey söylüyorlar mı? Hastanede ne yapıyorlar tedavi etmek için?Amin canım inşallah hergün bekliyoruz bi umut işte. Evet Çorludayız Çorlu vatan hastanesi bi tane çocuk kardiyoloji uzmanına attık sonuçları gelelim dedik görüşmeye gereken herşey yapılıyor kalbinde bi problem yok bebek çıkınca gelirsiniz dedi tek yoğun bakım bizim hastanede var zaten 3 hastane var bi tanesi kapandı malum yenidoğan çetesi olayları duymuşsunuzdur reyap doktor güzel ilgileniyor sürekli bilgilendiriyor günde 2 kez gidip görüyoruz bebişi yapılmayan test ultrason kalmadı ama yok yani bi çözüme ulaşamadık prematüre değil bişey değil tam 12 gündür yatıyor oğlum çok üzücü bi de uyuyor benim koynumda kucağıma alınca hissediyor yavrum hiç kıyamıyorum of of fotoğraf falan çekiyoruz hergün kucak yaptırıyolar ama yeter artık yani
Şunu canımOncesinde ne kullaniyodun ?
Oluyor bugun top noktasinda cok uzuluyorum. Kipkirmizi oluyor cocugum. Ikiniyor , pirtlatinca rahata eriyor.Gaz ıkınma çok oluyor mi sizde de?
Kiraz cekirdegi aldim ama ben de ise yaradigini soyleyemem.Kiraz cekirdegi denemedim. Clinikid ise yarıyor mu inan bende bilmiyorum1yarasa belli olurdu ama dimi
20. Günden sonra özellikle geceleri ne zaman uyanırsa verin diyolla, benim de aklıma yatıyor. 12. Günümdeyim, gece 3-4 saatte bir besliyorum. Benim bebem gündüz uyumuyor, gece uyuyor, ben de sürekli uyandırmak istemiyorum, zaten uyuduğu için emmiyor. İyice acıksın diye bekliyorun. Kumraladamavituna1Evet o 2 saat olayı beni de sıkıyor artık. Hala 2 saatte bir besleyin diyo doktorum ama ben bebise bıraktım artık ne zaman uyanırsa o zaman besleme isi. Doktorunuz sizi de yönlendirir zaten. Güzel ilerlemistir inşallah kilosu vs.
Bu süreci bebek tartısı almadan, sonra sürekli tartıp kafayı kiloyla bozmadan tamamlamayı ümit ediyorumYok yani acıkmıyor iki saatte, umarım her şey yolundadır çok rahatlayacağım gidince