- 20 Şubat 2022
- 330
- 197
Hadi bakalım inşallah pozitif taraftadır artıkAynı sayılırız kuzum uykusuzluk var ara ara gelip giden lohusa kafası, emzirsen bir türlü emzirmesen başka türlü acıyan memeler falan
Haydaaa bizim doktor da sürün masaj yapın bebe rahatlasın dedi yav, ortasını bulcaz mecburBana hemsire ilk bi ay onermiyoruz dedi kuzu bilgin olsun .
Teşekkür ederizCanım biz normal tartıya bi tek başına çıkıyoruz, sonrada bebiş kucağımızda çıkıyoruz ortalama kilosunu öğrenebiliyoruz. 100 gram oynamıştı doktorun tartısıyla.
Canım geçmiş olsun. Başımıza gelmedi ama doktor göbeğinde akıntı, koku falan olursa gelin çok basit bi işlemle yakıyoruz falan dedi. Yakmak deyince aklına acılı bişey gelmesin doktorun kelimesi oydu. Çok basit bi işlem dedi. Sen de bi doktora göster istersen
İkimizde pozitif canım sadece birimiz a, birimiz b. bende böyle biliyordum da bilmediğim bir şey varsa diye sorayım dedim teşekkürlerSenin kan grubun ne mesela pozitif mi negatif mi? Senin negatif esinin pozitifse var uyusmazlik yoksa yok. Bizde de var esimle mesela sarilik oldu cocuk ama bitti allahtan
Hangi bitki çayı canım o çok mu süt yapiyor ?Maalesef ya gazlı bebem bitki çayı içeyim dedim ekstra takviye almıyorum ama o bile nasıl zorladı beni
canim ya seni cok iyi anliyorum çabucak geciversin zaman insallah senin icin hemen cikip evine gelsin bebisin saglikli bir sekildegittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
canim hicbirsey surme bence biz ilk cocugumda surmustuk bilmeden sigil gibi olmustu yuzu. kendi sütünden sür istersen sadece veya ılık suya pamuk batırıp sil yüzünüYağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalım
Bizim evde acaba üşür mü diye düşünen benim sadece. Babası babaannesi falan aksine üşümez diye beni telkin ediyorlar22-23 yapsam babası dahil tüm ev kalp krizi geçirir herhalde üşütür bu çocuk diye ama olması gereken o
Ben de birazdam ağlicam gibi uykusuzluktan.Çok uykum vardeneyimli anneler bu yorgunluğa tahminen ne zaman alışırım
Sanki şimdi nokta nokta dediğin gibi isilik gibi bişiler olmuş. Sürmeyeyim o Zaman, bilmeden sürdüm vallacanim hicbirsey surme bence biz ilk cocugumda surmustuk bilmeden sigil gibi olmustu yuzu. kendi sütünden sür istersen sadece veya ılık suya pamuk batırıp sil yüzünü
Vay anasını çok değişik bir bilgiBebişi yıkayanlar vazelin vs sürdünüz mü, kulağına sürmek lazım diyor kv
Ben pişik gibi oldum. Peçete kullanıyorum ama çamaşırım da kan oluyor arada. Oynuyor yerinden. Damla damla geliyor. 11. Gündeyim.Sizin kanamanız kesildi mi ya ben hala ped takıyorum
Bıktım ben de ped kullanmaktan. Asla bitmeyen regl gibi bişi olduBen pişik gibi oldum. Peçete kullanıyorum ama çamaşırım da kan oluyor arada. Oynuyor yerinden. Damla damla geliyor. 11. Gündeyim.
Seninki de bambaşka bi sınav oldu ya kuzumBebeğin yanakları söndü diyor kv. He 2 günde 1 kg'a düşürdüm bebeği. Hayret bişi ya öf
Az önce taş gibi oldu meme, emmedi de sağdım. Güzel de süt çıktı. Kendi de şaşırdı ben süt yok sanıyordum diyo. Bişi demedim. Üstüne 1 saat geçti diyo ki süt yapan bişiler yedirelim sana. Hasbinallah gözüne fışkırtıcam şimdiSeninki de bambaşka bi sınav oldu ya kuzum
Elleri ayakları buz gibi oluyor burnu bile soğuk oluyor 23te yaBizim doktor 23-24e çok dedi. 21-22 olmalıymış. Ben de 22-23 e çektim şu anlık.
Hey Allaaammmmmm, kız benim iyi dediğim kV bile iki gün önce sütün mü yok acaba diyordu bana ya, bebek çiş yapıyor kaka yapıyor, diyorum şu kadar ml süt sağdım, bebek şu kadar dakika emdi diyorum, bana cevabı "acaba sütün mü yok" Oluyor, bunların en iyisini bile böyle yani kuzum. Neresine fışkırtsan yeridir ya. Lohusaları bi salsınlar arkadaş ya. Al sana ilaç gibi konuşmaAz önce taş gibi oldu meme, emmedi de sağdım. Güzel de süt çıktı. Kendi de şaşırdı ben süt yok sanıyordum diyo. Bişi demedim. Üstüne 1 saat geçti diyo ki süt yapan bişiler yedirelim sana. Hasbinallah gözüne fışkırtıcam şimdi