2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kızlar düşünen varsa çekim yerine daha uygun yapay zeka ile sayfa adı yukarda yazıyor ben arasa yaptırdım 7 tane 700 verdim ben çekime gidip yaptırmak ve kış hava soğuk bana daha mantıklı geldi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-27-19-11-00-741_com.instagram.android.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2024-12-27-19-10-40-353_com.instagram.android.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2024-12-27-19-10-05-686_com.instagram.android.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2024-12-27-19-09-31-925_com.instagram.android.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2024-12-27-19-09-15-665_com.instagram.android.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 34
kızlar ben bu serum fizyolojiği yaptıktan sonra hırıltılı ve zor nefes almaya başladı. Herkes memnun kalmış bu uygulamadan ama ben hepsini çıkaramadığım için sanırsam olanlar da iyice hortluyor sanırsam ve tıkıyor aspiratör ile çekmek mi gerekiyor

Pazartesi bakıldı 5 günlüklen, sarılık 6.8 çıktı, hastaneden çıkarken de 5 küsürdü. Problem yok yüksek değil dedi doktorlar. Yani sakin bir bebek gibi şu anlık, seninki nasıl?
Benimkisi doğduğu andan itibaren sakin değildi fjdjchf yıkmış hastaneyi ben gelene kadar. Sonra çocuğa bişey oldu uyanmıyor, halsiz vs. Bi gittik 15 olmuş sarılığı

Biz 11 günlüğüz 3625di kilosu, 3200e düşmüştü ama şimdi daha ağır sanki. 3400 olmıştur en azından. Beline destek battaniye koydum gömülmedi havada kaldı sanki şimdi.

22-23 yapsam babası dahil tüm ev kalp krizi geçirir herhalde üşütür bu çocuk diye ama olması gereken o
İlk 2-3 gün kv bi yandan eşim bi yandan. Yani ilk kez doğuruyoruz diye bir şey bilmiyoruz sanıyorlar. Çocuğumun her yerinde isilik çıktı. Diyorum anlamıyorlar çocuğa soğuktan değil sıcaktan zarar gelir diye.. neyse doktora sordum doktora söylettim de öyle rahat ettik. Annem de aynı kafada. Hayır anlamıyorum bu eskinin insanları neden böyle bi sıcak takıntısı var ama iki üç kat giydirecekler 2 3 kat üstünü örtecekler. Eskiden tipide boran da mı kalmışlar anlamıyorum evler şimdi sıcak dışarda insan boyu kar da yok tipi de yok anlatamıyorum

Kızlar düşünen varsa çekim yerine daha uygun yapay zeka ile sayfa adı yukarda yazıyor ben arasa yaptırdım 7 tane 700 verdim ben çekime gidip yaptırmak ve kış hava soğuk bana daha mantıklı geldi
Yaptıran kadınlar klübü desin kız sağolsun ilgili 40ımız çıksın isteyene atarım oğlumunkini ❤

owlll canım bebeğin nasıl haber aldınmi gittinmi
gittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledim dünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.

Dijital mi? Bizimki sanki bozuk gösteriyor. 4 kilo gösterdi çocuğu ama mümkün değil yani

Bebişin yüzüne ne sürüyoruz kızlar krem olarak. Müstela vücut losyonu yazıyor ve çok parfümlü? Siz ne sürüyorsunuz

Çok üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun inşallah. Şifa diliyorum bebeğinize. Üzmeyin kendinizi, dermansız dert değil tedaviyle hemen toparlar umarim

Allah kavuştursun okuyamadım öncesini üzülme lütfen güçlü ol senden güç alıcak yavrun ❤

Geçmiş olsun canım inşallah bir an once iyilesir

Benimkisi doğduğu andan itibaren sakin değildi fjdjchf yıkmış hastaneyi ben gelene kadar. Sonra çocuğa bişey oldu uyanmıyor, halsiz vs. Bi gittik 15 olmuş sarılığı
Merco da yeni doğduğunda kıyameti kopardı ameliyathanede, sonra sakinledi. Huyu mu böyle nedir anlamadım, bizim sarılık 5-6 değerindeydi hep öyle bir durum da yok ama evham basıyor tabi

Merco da yeni doğduğunda kıyameti kopardı ameliyathanede, sonra sakinledi. Huyu mu böyle nedir anlamadım, bizim sarılık 5-6 değerindeydi hep öyle bir durum da yok ama evham basıyor tabi
Yok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktor

Çok geçmiş olsun, kuzu çabucak iyileşip gelsin kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…