Benimkisi doğduğu andan itibaren sakin değildi fjdjchf yıkmış hastaneyi ben gelene kadar. Sonra çocuğa bişey oldu uyanmıyor, halsiz vs. Bi gittik 15 olmuş sarılığıPazartesi bakıldı 5 günlüklen, sarılık 6.8 çıktı, hastaneden çıkarken de 5 küsürdü. Problem yok yüksek değil dedi doktorlar. Yani sakin bir bebek gibi şu anlık, seninki nasıl?
22-23 yapsam babası dahil tüm ev kalp krizi geçirir herhalde üşütür bu çocuk diye ama olması gereken oBizim doktor 23-24e çok dedi. 21-22 olmalıymış. Ben de 22-23 e çektim şu anlık.
Biz 11 günlüğüz 3625di kilosu, 3200e düşmüştü ama şimdi daha ağır sanki. 3400 olmıştur en azından. Beline destek battaniye koydum gömülmedi havada kaldı sanki şimdi.Kız biz bunu 20 günlükken kullanmaya başladık ya toto kısmı sırt kısmıyla paralel gidiyor o yüzden bel kısmı çok çökük olmamış oluyır ayakları yukarda kalıyor kilosu 3.5 geçince yatırdım ben
İlk 2-3 gün kv bi yandan eşim bi yandan. Yani ilk kez doğuruyoruz diye bir şey bilmiyoruz sanıyorlar. Çocuğumun her yerinde isilik çıktı. Diyorum anlamıyorlar çocuğa soğuktan değil sıcaktan zarar gelir diye.. neyse doktora sordum doktora söylettim de öyle rahat ettik. Annem de aynı kafada. Hayır anlamıyorum bu eskinin insanları neden böyle bi sıcak takıntısı var ama iki üç kat giydirecekler 2 3 kat üstünü örtecekler. Eskiden tipide boran da mı kalmışlar anlamıyorum evler şimdi sıcak dışarda insan boyu kar da yok tipi de yok anlatamıyorum22-23 yapsam babası dahil tüm ev kalp krizi geçirir herhalde üşütür bu çocuk diye ama olması gereken o
Yaptıran kadınlar klübü desinKızlar düşünen varsa çekim yerine daha uygun yapay zeka ile sayfa adı yukarda yazıyor ben arasa yaptırdım 7 tane 700 verdim ben çekime gidip yaptırmak ve kış hava soğuk bana daha mantıklı geldi
gittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledim
Dijital mi? Bizimki sanki bozuk gösteriyor. 4 kilo gösterdi çocuğu ama mümkün değil yaniCanım biz normal tartıya bi tek başına çıkıyoruz, sonrada bebiş kucağımızda çıkıyoruz ortalama kilosunu öğrenebiliyoruz. 100 gram oynamıştı doktorun tartısıyla.
Canım geçmiş olsun. Başımıza gelmedi ama doktor göbeğinde akıntı, koku falan olursa gelin çok basit bi işlemle yakıyoruz falan dedi. Yakmak deyince aklına acılı bişey gelmesin doktorun kelimesi oydu. Çok basit bi işlem dedi. Sen de bi doktora göster istersen
Çok üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun inşallah. Şifa diliyorum bebeğinize. Üzmeyin kendinizi, dermansız dert değil tedaviyle hemen toparlar umarimgittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
Allah kavuştursun okuyamadım öncesini üzülme lütfen güçlü ol senden güç alıcak yavrun ❤gittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah bir an once iyilesirgittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
Benimki hiç uyumuyor. Maksimum uyuma süresi 2 dakika. Yatağa koymakla almam bir oluyorMasallah bebek boyle 3 saat blok sekilde uyuyor mu benimki 1.5-2 saat ancak uyuyor
İlk beş sene böyleymişhormonlar bastırdı sanırım bi iç sıkıntım var ya… hamilelikte bir anda gelen sıkıntı gibi… ne zaman rahatlıcaz biz…
Merco da yeni doğduğunda kıyameti kopardı ameliyathanede, sonra sakinledi. Huyu mu böyle nedir anlamadım, bizim sarılık 5-6 değerindeydi hep öyle bir durum da yok ama evham basıyor tabiBenimkisi doğduğu andan itibaren sakin değildi fjdjchf yıkmış hastaneyi ben gelene kadar. Sonra çocuğa bişey oldu uyanmıyor, halsiz vs. Bi gittik 15 olmuş sarılığı
Bugün ilk kez yıkadık bebek yağı sürdük canım Mustela’nın, 1-2 kez çok az losyon da sürdük.Bebişin yüzüne ne sürüyoruz kızlar krem olarak. Müstela vücut losyonu yazıyor ve çok parfümlü? Siz ne sürüyorsunuz
Yok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktorMerco da yeni doğduğunda kıyameti kopardı ameliyathanede, sonra sakinledi. Huyu mu böyle nedir anlamadım, bizim sarılık 5-6 değerindeydi hep öyle bir durum da yok ama evham basıyor tabi
Çok geçmiş olsun, kuzu çabucak iyileşip gelsin kucağına inşallahgittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.