- 26 Şubat 2024
- 5.701
- 5.917
Geçmiş olsun ya, hemencecik düşsün değeri tombiğinYok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktor
Süper görünüyor çok istiyordum kızıma çekim yaptırmıştım. Şimdi eksik kalmasın istiyordum ama gerçekten çocuğa eziyet oluyor. Böyle yaptırmak çok mantıklı. Teşekkürler paylaşım içinYaptıran kadınlar klübü desinkız sağolsun ilgili 40ımız çıksın isteyene atarım oğlumunkini ❤
Emmesi çok önemli canım benim nefes alabiliyoki emebiliyo çok şükür ama orda bırakmak cokm zorgittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledimdünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
Yağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalımBugün ilk kez yıkadık bebek yağı sürdük canım Mustela’nın, 1-2 kez çok az losyon da sürdük.
Geçmiş olsunYok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktor
Geçmiş olsun ya, hemencecik düşsün değeri tombiğin
Teşekkür ederim, yarın kontrolümüz var inşallah düşmüştür değeri. Annelik gerçekten çok zor bir psikolojiymişGeçmiş olsun
Digital canım, gramı gramına tutmaz tabi amaDijital mi? Bizimki sanki bozuk gösteriyor. 4 kilo gösterdi çocuğu ama mümkün değil yani
Valla herkes uygun fiyatlı mevlüt hediyelik vs fotoğrafçı paylaşsın hepimiz faydalanırızSüper görünüyor çok istiyordum kızıma çekim yaptırmıştım. Şimdi eksik kalmasın istiyordum ama gerçekten çocuğa eziyet oluyor. Böyle yaptırmak çok mantıklı. Teşekkürler paylaşım için
Ben hiçbir şey sürmüyorum ya emdikten sonra sütümü sürüyorum yüzüne sadeceYağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalım
Bizde de sarılık vardı sonra değer düştü ama yüzü hala sarı geliyor banaYok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktor
Ben evdeki tartıyla tarttığımda 4 kilo geliyordu hastanede tarttılar 4300 gelmişti arada 2 gün vardır sadeceDijital mi? Bizimki sanki bozuk gösteriyor. 4 kilo gösterdi çocuğu ama mümkün değil yani
Çok sık sürmeye gerek yok tabi ama haftada 2-3 sürülür benceYağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalım
Bana hemsire ilk bi ay onermiyoruz dedi kuzu bilgin olsun .Çok sık sürmeye gerek yok tabi ama haftada 2-3 sürülür bence
Hemsire korkma kulagina su kacmaz henuz yeni olusuyor dedi. Surdurme cocugun kulagina hicbisey. Senin kv dede her bkolog masallah.Bebişi yıkayanlar vazelin vs sürdünüz mü, kulağına sürmek lazım diyor kv
Senin kan grubun ne mesela pozitif mi negatif mi? Senin negatif esinin pozitifse var uyusmazlik yoksa yok. Bizde de var esimle mesela sarilik oldu cocuk ama bitti allahtanBizde de sarılık vardı sonra değer düştü ama yüzü hala sarı geliyor banakan uyuşmazlığınız nasıl tespit ettiler canım bize de sordular ama yok dedik bugüne kadar öyle bişey çıkmadığı için
Yağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalım
Aboo senin kv level atlıyor gibiBebişi yıkayanlar vazelin vs sürdünüz mü, kulağına sürmek lazım diyor kv