2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Yaptıran kadınlar klübü desin kız sağolsun ilgili 40ımız çıksın isteyene atarım oğlumunkini ❤
Süper görünüyor çok istiyordum kızıma çekim yaptırmıştım. Şimdi eksik kalmasın istiyordum ama gerçekten çocuğa eziyet oluyor. Böyle yaptırmak çok mantıklı. Teşekkürler paylaşım için

Emmesi çok önemli canım benim nefes alabiliyoki emebiliyo çok şükür ama orda bırakmak cokm zor

Valla herkes uygun fiyatlı mevlüt hediyelik vs fotoğrafçı paylaşsın hepimiz faydalanırız

Yok yok evhamlanma ya renginden anlaşılıyor zaten bebeğin farketmemen imkansız. Bizde AB0 kan uyuşmazlığı varmış, kaçarınız yokmuş sarılıktan dedi doktor
Bizde de sarılık vardı sonra değer düştü ama yüzü hala sarı geliyor bana kan uyuşmazlığınız nasıl tespit ettiler canım bize de sordular ama yok dedik bugüne kadar öyle bişey çıkmadığı için

46. Günün sonundan bildiriyorum benim Eliztoş meme de uyumaya alıştı emmiyorda yanına yatıyorum memeyi kokluyor yalıyor sadece annem bir saat uğraştı uyutamadı ahhh dedim anayım ben ana
Uykuya geçmemiz artık çok zorlaştı malesef ufakken uyandıramıyorduk şimdi uyumuyor 15 günde 800 gr almış ve 3800 olmuş sonunda büyüyor kuşum herkes umarım iyidir . Hastaneye yatan bi bebiş vardı hep dua ediyorum hepinize , hepimiz iyi olalım daima

Senin kan grubun ne mesela pozitif mi negatif mi? Senin negatif esinin pozitifse var uyusmazlik yoksa yok. Bizde de var esimle mesela sarilik oldu cocuk ama bitti allahtan

Yağ gözenek tıkıyor çok kullanmayın dediler losyonda çok kokuyor gibi geldi bana bilemedim ne süreceğimi başka Fikri olan varsa paylaşırsa bakalım
LeyLA84db da çok kokuyor dedi ben 6 yıldır kullanıyorum diye sanırım çok kokuyormus gibi gelmiyor bana ama gaz masajı için bile losyon kullan dedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…