2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Hey Allaaammmmmm, kız benim iyi dediğim kV bile iki gün önce sütün mü yok acaba diyordu bana ya, bebek çiş yapıyor kaka yapıyor, diyorum şu kadar ml süt sağdım, bebek şu kadar dakika emdi diyorum, bana cevabı "acaba sütün mü yok" Oluyor, bunların en iyisini bile böyle yani kuzum. Neresine fışkırtsan yeridir ya. Lohusaları bi salsınlar arkadaş ya. Al sana ilaç gibi konuşma

Bak yine iyi gitmeye çalışıyorum, yarın şu yemeği yapayım bunu yapayım dedi. Zahmet etme sen kolay bişiler yaparız dedim. Yok yapayım da sütlen diyor skfkdkfnfk neyse ya amaaan

peliicita peliicita İçeriği şöyle bir bitki çayı canım bunu içince bebiş baya rahatlıyor gaz yönünden ama bu seferde benim göğüsleri taş ediyor gece üstüm yatak hep batıyor ped koysam bile
Kac günlük canım bebeğin? Benim 25 günlük ilk 15 günde filan doluluk çok güzel oluyordu artık öyle değil malesef

gittim sabah emzirdim. burnunda sümükleri kurumuştu temizledim 😔 dünden iyi emdi. durumu stabil dedi doktor. 2 günde 115 gr almış. bi saat kucağımda kaldı hiç ağlamadı hep gözü açıktı. ben de onun aksine hep ağladım. gözlerim acıyor artık ama asla durduramıyorum.
ah canım😢 tez zamanda yuvana götürmeyi nasip etsin Allah🙏🙏

Az önce taş gibi oldu meme, emmedi de sağdım. Güzel de süt çıktı. Kendi de şaşırdı ben süt yok sanıyordum diyo. Bişi demedim. Üstüne 1 saat geçti diyo ki süt yapan bişiler yedirelim sana. Hasbinallah gözüne fışkırtıcam şimdi
Aranız nasıl peki oldu mu bir şey, ne zaman gidiyor kısmetse deccal hanım sjdkd

Bak yine iyi gitmeye çalışıyorum, yarın şu yemeği yapayım bunu yapayım dedi. Zahmet etme sen kolay bişiler yaparız dedim. Yok yapayım da sütlen diyor skfkdkfnfk neyse ya amaaan
Bu şekilde konuşarak destek olduklarını sanıyorlar akıllarınca ama bizi daha çok strese soktuklarının farkında değiller veya farkındalar bilmiyorum. Bana da iyi bak kilo vermeye başladın, aa bak şu kadın hala verememiş doğum kilosunu, sen gene iyisin gibi şeyler deniyor. Halbuki şuan en son düşüneceğim şey kilo. Ama aklıma şişkoyum düşüncesi girdi bile, soktular. Ben doğumdan çıkıp hiç kilo vermedim 🤣🤣 öyle ödem tuttum ki, +20 kilo doğuma girip üç kilo veren bi benimdir şu dünyada sanırım. Hala 20 kiloya yakın fazlam var 🙄 amaaaan duymayacağız inşallah yaaa, bize yazık, bebemize yazık.

Bebişi zar zor uyutuyorum üstü de örtülü. Ben bebeği örteyim deyip boynuna kadar çekiyor örtüyü uyanıyor çocuk. 1 cm açıklık için değer mi Allah aşkına ya uğraş dur şimdi

Bizde de sarılık vardı sonra değer düştü ama yüzü hala sarı geliyor bana 😔🥺 kan uyuşmazlığınız nasıl tespit ettiler canım bize de sordular ama yok dedik bugüne kadar öyle bişey çıkmadığı için
Yüzündeki sarılık 2-3 ay kadar sürebiliyormuş. Değerler normalse sıkıntı yok dediler. Rh uyuşmazlığını tam bilmiyorum ama anne 0 bebek a ya da b ise abo uyuşmazlığı oluyormuş

Elleri ayakları buz gibi oluyor burnu bile soğuk oluyor 23te ya
El ve ayağın vücudundan daha soğuk olması normal diyorlar yenidoğanda. Bizim şu an 23 ama burnu iyi yani sıcak. Belki de bebişin daha sıcağa alışmasıyla alakalı olabilir. Biz bu ısıda çok da örtmüyoruz üstünü. Kısa kollu zıbın, tulum, çorap kucaktayken böyle uyurken penye battaniye bol sarıp üzerine bir de kalın battaniyeyi tek kat atıyorum genelde. Emzirirken de kıyafetinin üzerine bir ince müslin atıyorum sadece.

Ya dogum yaptıgım hastanede ilk bakan doktoru sordum 5100 dediler cüş dedim götürmedim tabi. 2 numeroyu hasta oldugunda götürdüğm doktor vardı o da medicana ataköye gecmiş cok memnundum 3500 dediler o da cok geldi. Hiç biryere gtmedik dün 1 ay oldu saglık ocagında yaptırdık aşısını . Haftaya kalca ultrasonu cektirmek için gitmemiz lazım nursenin dediği doktora gitmeyi düşünüyorum. Genel olarak ankara istdan daha ucuz sanırım ozel muayene ise 1750 normal geldi bana
Canım medicana ataköye geçen doktorun adını soyleyebilir misin acaba
Bende doktor araştırıyorum da medicana ataköy hastanesinden çok memnunum çocuk doktoru da orda olursa iyi olur tss yaptırıcam zaten

Annem hafif ateşlendi, hafta sonu için evine gitti eşimle ben kaldık :KK43: bakamıycam genzine süt müt kaçacak diye aklım çıkıyor ağlıyorum arkasından bebek gibi
Çokta güzel bakarsın biz kadınlar annelik içgüdüsuyle doğuyoruz resmen canım merak etme hiç bişey olmaz süt kaçarsa ters çevir sırtına vur gaz çıkartır gibi

Kizlar bişey sorcam sleppy bio natural kullanıp memnun olmayıp Molfix yeni çıkan bezini kullanan varmı bio natürel kullaniyorum ama kaka yaptığı zaman heryerinden cikiyo su Molfix in yeni cikanini merak ediyorum nasıl acaba ona göz diktim

Kizlar bişey sorcam sleppy bio natural kullanıp memnun olmayıp Molfix yeni çıkan bezini kullanan varmı bio natürel kullaniyorum ama kaka yaptığı zaman heryerinden cikiyo su Molfix in yeni cikanini merak ediyorum nasıl acaba ona göz diktim
Ben baby turco, sleppy bio natural ve goon dönüşümlü kullandım. En beğendiğim goon oldu. Baby turco güzel yumuşak ama çiş yapınca çok ağırlaşıyor biz taşmayı onda yaşadık daha çok. Bitsin diye kullanıyorum şu an. Sleppy bioda taşma yaşamadık biz sanırım hiç. Ondam devam ederim yüksek ihtimalle. İndirimde goon da alırım ama. Yenidoğan döneminde o kadar sık değiştiriyoruz ki çok iyisini almanın da gereği yok diye düşünüyorum pişik yapmadıysa.

Ben baby turco, sleppy bio natural ve goon dönüşümlü kullandım. En beğendiğim goon oldu. Baby turco güzel yumuşak ama çiş yapınca çok ağırlaşıyor biz taşmayı onda yaşadık daha çok. Bitsin diye kullanıyorum şu an. Sleppy bioda taşma yaşamadık biz sanırım hiç. Ondam devam ederim yüksek ihtimalle. İndirimde goon da alırım ama. Yenidoğan döneminde o kadar sık değiştiriyoruz ki çok iyisini almanın da gereği yok diye düşünüyorum pişik yapmadıysa.
Baby turca da kullandım ben diğer kızda sleppy gibi oda aynı su Molfix merak ettim😂bez yedegim yok son paketi açtım bio natürel mi alsam molfixmi denesem diye düşünüyorum kalıbı nasıl onu merak ediyorum normal sleppy alsam 3 no almam lazım kalibi kucuk bio alsam 2 no Molfix kalibi bilmiyom😂kafamda deli sorular😂

Ben 35 haftalık doğum yaptım 10 gün kaldı canım
Ben de 31 haftalık çift yumurta ikizlerine doğum yaptım enfeksiyondan erken doğum oldu kendım üç kere ameliyat geçirdim iki haftada. Bebeklerim nefes alabılıyorlar cok sukur enfeksiyonları da bitti . Ama ne zaman alırız bilmiyorum onları orda bırakmak çok zor geliyor da sizlere de sorayım dedım 😔

X