Maması neydi canım? Hiç değiştirmeyi denedin mi?Bebişe probiyotik başladık ama yine akşamları 1 kere yapıyor ya, 2 gün yapıp 1 gün yapmıyordu bakalım bugün yapmama günü normalde, yapmazsa gece uzun yine
Hipp cano, bu bitince bi başka marka mı denesem diyodum ben de. Keçi sütlü olanı belki bilemedim bizimki organic combioticMaması neydi canım? Hiç değiştirmeyi denedin mi?
Ben keci sutluye gectim gaz yapmiyo demisler ama yapiyor bence ya da baska sebepten gazli. Bende probiyotik kullanmayi dusunuyorm. Takip ettigim bi cocuk doktoru yazmis. Biz doktora haftaya gidicez. Bu surecte 1 kere doktora goturdum. Acaba arada gotursemiydim diye de dusuniyorumHipp cano, bu bitince bi başka marka mı denesem diyodum ben de. Keçi sütlü olanı belki bilemedim bizimki organic combiotic
Keçi sütü anne sütüne en yakın süt olmasına rağmen çok önerilmiyomuş ya bi yandan da. Besleyici değilmiş yani öyle diyolar bilmiyorum. Bize Maflor verdi doktor, bi de kendi kendime Relactaz almayı düşünüyorum lactaz enzimi. Gidince sorsana ne dicek doktor acabaBen keci sutluye gectim gaz yapmiyo demisler ama yapiyor bence ya da baska sebepten gazli. Bende probiyotik kullanmayi dusunuyorm. Takip ettigim bi cocuk doktoru yazmis. Biz doktora haftaya gidicez. Bu surecte 1 kere doktora goturdum. Acaba arada gotursemiydim diye de dusuniyorum
Tamam cano sorucam . Bak bunu duymamistim besleyici degilse ne ise yariyo yahu. Alerjen degil sanirim iste. Ama bu bilgi uzdu beni .Keçi sütü anne sütüne en yakın süt olmasına rağmen çok önerilmiyomuş ya bi yandan da. Besleyici değilmiş yani öyle diyolar bilmiyorum. Bize Maflor verdi doktor, bi de kendi kendime Relactaz almayı düşünüyorum lactaz enzimi. Gidince sorsana ne dicek doktor acaba
Benimkide dün sabah bana güldü akşamda babasına bugün banyo yapacagiz kızımı bekliyorum okuldan gelmesiniAy bebiş bugün bana gülücük attı büyüyor miniğim yaa gözyaşım pıtsabah neşesi yüklendi çocuğuma sabah kalkınca enerjik oluyor böyle ben konuşayım diye gözümün içine bakıyor. Bizimde yatak problem gerçekten yüzükoyun yatıyor üzerimde, yerine yatırayım anında uyanıyor benim olduğum yere yavaş yavaş bırakayım uzun uyuyor bunu nasıl çözücem bilmiyorum babasını yerinden ediyoruz bu seferde diyorum yeterki uyusun ama bu seferde bu düzene alışır diye de korkuyorum
Bibs’i denedin mi cano? Onu da tutuyorlar geneldeBebesi ultra air tutmamış ama sonrasında denediği başka emzigi tutmuş analar, o başka emziği arıyorum. Var mı öneriniz?
Başka marka denemedim, bundan başlayım mademBibs’i denedin mi cano? Onu da tutuyorlar genelde
Sen bizden sonra doğuracaktın güya o yüzden bunları yazmana hala şaşırıyorumDün e bebek’e gittik birkaç ihtiyacını almaya, o arada göbek bağı düşmüş kaçırdım puhbirazdan yıkayacağız gözyaşım pıt
Daha bugün evde aynı muhabbet geçti. Yalnız değilsin kuzum ama neler yaşanacak ben de bilmiyorumBu bebelerin memede uyumadıları ne zaman bitecek acaba. Haftaya yalnız kalıcam. Çişimi nasıl yapıcam diye karalar bağladım
Ennn sevdiğim bakış açısıAynen bence cok iyi yapıyorsun cünkü insan ister istemez geriliyor ben mi yapamıyorum ben mi beceremiyorum niye olmuyor uyumuypr durmuyor vs diye. Yavrucaklar alışmaya calışıyor yeni dünyalarına mecbur onların kurallarına göre oynuyoruz evet cok zor oluyor bazen zorlanıyoruz yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama durumu kabullenmek işleri kolaylaştırıyor bir nebze
Sıkıyorum canım bir kaç damla o yumuşatıyor hemen çıkıyorlarBaktim sumukler var o kadar minikki burnu alamadimaspiratorden once bisey yapiyomusun sf fln skiyomusun ? Yoksa tek basina mi ?
Yikamak bana travma resmenDün e bebek’e gittik birkaç ihtiyacını almaya, o arada göbek bağı düşmüş kaçırdım puhbirazdan yıkayacağız gözyaşım pıt
Bence bi deneyebilirsin canım. Mama da tıpkı bez gibi deneme yanılma ile bulunan bir şey anladığım kadarıyla. Her mama her bebeğe yaramıyorHipp cano, bu bitince bi başka marka mı denesem diyodum ben de. Keçi sütlü olanı belki bilemedim bizimki organic combiotic
Benimki dün gece daha iyi uyudu inşallah devamı da öyle olur. Bizimkide salonda seste falan çok rahat uyuyor gündüz odada bi haller geliyor dünde yine direndi ama daha uzun süreli uyudu. Beyaz gürültü dinletiyordum farklı videolardan mükemmel işe yaramıyorduM minikfilozofLeyLA84db @Sm357 Gece sorunu herkeste var aşağı yukarı ya. Gündüzü gece geceyi gündüz gibi yaşıyorlar sanırım daha.
Bizimki hep reflü yatağında yatıyor ama sadece salonda uyuyor yatak odasına karşı direnç gösteriyor. Şimdilik annemler var sorun değil ama haftaya kv kp gelecek, salonu onlara vereceğim nasıl olacak bilmiyorum valla. Birkaç gün direterek yatak odasında uyumaya alıştırmam lazım
Oluyor ya bakabiliyor muyum, acaba bir yerini ağrıttım mı istemeden, bazen artık uyu lütfen falan diyorum sonra minicik bebeğime kızıyorum diye üzülüyorum ağlama perileri geliyorBazen içime bir ateş geliyor, bakabilecek miyim bakabiliyor muyum aç mı tok mu diye düşünüp ağlamaklı oluyorum. Az önce ağladım baya yapabilecek miyim diye, annem de iki gündür nezle oluyorum galiba diye inanılmaz geriyor beni, zaten hepi topu 2 hafta kalacak aniden giderse naparım diye gerilmeye başladım. Sabaha kadar ağlasam anca rahatlarım gibi. Lohusalık hüznü dedikleri bu mu ya, size de oluyor mu
Bugün alacağım sf. Bebelerin gündüz olan uyku azmi gerçekten mükemmel her türlü ses koşulda uyuyor gece bir haller geliyorBanyo çok iyi geliyor. Burnu da açılır belki banyonun etkisiyle. Bende başta pompalı aspiratörle temizlemeye uğraştım ama hepsi gelmiyor öyle sf kullanmak mecbur. Korkma bir de sakin yap sıktıktan hemen sonra sırt üstü çevirince vücut onu atıyor hemen. Birkaç video izle ama mutlaka. Ama çok rahatlatıyor bebişleri. Benim burnum akıyordu. Ondan yarım kalan flakonla kendi burnumu temizledim. Müthiş rahatladım.
Gazı bizimki de çıkarıyor kaka da fena yapıyor ama bitmiyor anacım bunlardaki gaz ben onu anladım artık. Bir kere çıkarması yetmiyor. Ama aynı çocuk gündüz emip gazını çıkartmadan derin uykuya dalıyor bunu da asla anlamıyorum. Gece sıkıştıran gaz gündüz sıkıştırmıyor mu?
Bizimki de zor uyuttuğumuz geceler ıhlanarak uyuyor. O da gaz ve sindirim sorununda bir de solunum sıkıntısı olunca oluyormuş. Burnu tıkalıysa ona ıhlıyor olabilir.