2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,3%
  • erkek

OY: 108 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    206
Hipp cano, bu bitince bi başka marka mı denesem diyodum ben de. Keçi sütlü olanı belki bilemedim bizimki organic combiotic
Ben keci sutluye gectim gaz yapmiyo demisler ama yapiyor bence ya da baska sebepten gazli. Bende probiyotik kullanmayi dusunuyorm. Takip ettigim bi cocuk doktoru yazmis. Biz doktora haftaya gidicez. Bu surecte 1 kere doktora goturdum. Acaba arada gotursemiydim diye de dusuniyorum

Keçi sütü anne sütüne en yakın süt olmasına rağmen çok önerilmiyomuş ya bi yandan da. Besleyici değilmiş yani öyle diyolar bilmiyorum. Bize Maflor verdi doktor, bi de kendi kendime Relactaz almayı düşünüyorum lactaz enzimi. Gidince sorsana ne dicek doktor acaba

Tamam cano sorucam . Bak bunu duymamistim besleyici degilse ne ise yariyo yahu. Alerjen degil sanirim iste. Ama bu bilgi uzdu beni .

Benimkide dün sabah bana güldü akşamda babasına bugün banyo yapacagiz kızımı bekliyorum okuldan gelmesini otuzaazkala

Sanırım benim kızda Reflü oldu her emzirme sonrası ağız dolusu kusuyo dik tuttugum halde senindemi öyleydi L lokumcumm ilaç vermis sana ben bı kaç gün daha takip edeyimde

Kızlar bebek beşiği için hangi yatak almıştınız ve memnun musunuz bizimki malum reflüde yatmıyor çok o yüzden iyi yatak alayım belki onda yatar dedim

Ennn sevdiğim bakış açısı Sen böyle yazınca yüzüme ferah bir rüzgar esmiş gibi oluyorum

dogum yapali 13 gun oldu hala karnim hassas ara ara igne batmasi gibi oluyor gun icinde? sizin sezaryen karniniz ne durumda? karnima hafif bastirinca aci oluyor dayanilmaz degil ama var yine de. Genel olarak bir hassaslik var karnimda ve sezaryen yerimde. disardan gorunen birsey yok ama akinti kizariklik sislik gibi seyler yok diyor esim bakiyor her gun. ama karnim rahatsiz ediyor beni

Hipp cano, bu bitince bi başka marka mı denesem diyodum ben de. Keçi sütlü olanı belki bilemedim bizimki organic combiotic
Bence bi deneyebilirsin canım. Mama da tıpkı bez gibi deneme yanılma ile bulunan bir şey anladığım kadarıyla. Her mama her bebeğe yaramıyor

Benimki dün gece daha iyi uyudu inşallah devamı da öyle olur. Bizimkide salonda seste falan çok rahat uyuyor gündüz odada bi haller geliyor dünde yine direndi ama daha uzun süreli uyudu. Beyaz gürültü dinletiyordum farklı videolardan mükemmel işe yaramıyordu

Bu ses daha iyi sakinleştirip uyuttu tavsiye ederim

Oluyor ya bakabiliyor muyum, acaba bir yerini ağrıttım mı istemeden, bazen artık uyu lütfen falan diyorum sonra minicik bebeğime kızıyorum diye üzülüyorum ağlama perileri geliyorannelik bambaşka bir şey gerçekten

Bugün alacağım sf. Bebelerin gündüz olan uyku azmi gerçekten mükemmel her türlü ses koşulda uyuyor gece bir haller geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…