2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Ben çok memnunum aslında hatta normal duş jeline dönünce farkı anladım bi anda kurudu tüm vücudum. Kaç gün oldu kullanalı alerji yapmış da olabilir tabi ama genelde alerji ilk 24 saatte kendini belli eder
İki gün üst üste kullandım cnm bi ara verip tekrar deniyim bakim

Bende de aç mı paranoyası var, bugün sabaha karşı dayanamadım emzik verdim baya emdi uyuyakalmışım ben de artık. Aç olduğunda kıyameti koparıyorlar ya, sarılık değeri vs sıkıntı yoksa doyuyordur bence. Mama veriyor musun? İçin rahat etsin diye bi 30luk yapıştır istersen, fazlasını çıkarıyorlar çünkü.

Bugün bebemden kan almışlardı şu tsh değeri için şükür sıkıntı görmedi doktor ama hastanede öyle ağladı ki yavrum eve geldik bir baktım sesi kısılmış ağlaması değişmiş şuan nasıl üzgünüm ya hemen geçer umarım ağlatmamaya çalşıyorum yoksa daha da uzar süreç diye başarırım umarım

Ahh kıyamam yeni yasadim yazınca kötü oldum

Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
3 günlükken 300 gram verdi. 3600 dem 3300 e düştü. 6 günlükken 300-400 gram aldı doğum kilosuna geldi. 17 günlükken 600-650 gram aldı 4250 oldu. Ama ben uçlarım acısa da sıktım dişimi inatla emzirdim. Sadece ilk 2 gün mama verdim sonra anne sütü verdim hep

Kizlar bana iyibi elektirikli yada eller serbest sut sagma makinesi onerin sutum cok az işe yariyan bebe emsin isdiyorum az olunca emmiyor

Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı
3250 dogdu. 100 gr vermisti dogumdan hemen sonra. 1 haftalik kontrolde 3300 oldu, dogum kilosunun üstüne çıktı, 2 haftalık kontrolde en son 3500dü.
çok kaka yapıyor sık emiyor sımdılık böyle.mama vermiyorum hiç. Sağım da yapmıyorum sadece emzirme olarak ilerliyorum

ya benim bebe şu an da ağlıyor ki. ben de erken yaptırmak istiyordum ama her bez değişiminde kıyamet kopuyor çıplak öıplak kucağıma alıyorum sakinleşsşn diye. sünnet okurken öyle olursa katılır kesin. 13 günlüğüz inş huy değişir biraz ya kırkına kadar

Bende 3/4 arası düşünüyorum. Acıdan mı durmuyorlar. Hissediyorlar mı. Bide en merak ettiğim sünnet sonrası anestezi etkisi geçince ağrı yaşıyorlar mı
Acıdan değil diyorlar zaten lokal anestezi etkisi altında ya bebek ama öyle canhıraş bir sekilde aglıyordu ki, bizim bebek olsa eşim cocugu o sedyeden alır götürürdü dayanamazdı hiç o kadar. Anestezi etkisi gecince bir 5-6 saat kadar ara ara agladı benim oğlum büyük ihtimal çiş yaptıkca yakıyordu o esnada canı acıyordu ama sonra hiç sıkıntı olmadı

Valla ben 13. Gün verdim emzik zaten 10 günü yanımda değildi bende sabahtan akşam 6 ya kadar emdiriyorum sadece . Sabahtan akşama sakin olan çocuk akşama doğru kırılıyor açlıktan . Mama yapıyorum hemen uyuyor kızıyorum niye doymuyor memede . Bide gün içinde uzun uyumuyor emdiği için ama sağıp verirsem uzun uyuyor anlamadım bende

Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
3. günde -350 gramdı 5. günde -250 gram. Hala negatif de olsa kilo almaya başlamıştı. Ama bir daha tartılmadık. Biz birkaç gün önce evde tarttık sepete koyup %100 doğru mudur bilmiyorum ama doğum ağırlığını geçmişti. Bugün 20 günlük oluyoruz.
1 ayda 700 gram alması yeterli dediler 10 günümüz var bakalım..

Yok yok acliktan deil o gazı varsa ondan da o cok cok emiyo emziği sanırsın hiç emmemis sindirmek içinde yapiyolar ben hastanede denedim tuttu hemen evde verdim uyurken istiyo karnı toksa meme istiyosa veriyorum hemen sakinlesiyo

Daha durun o damaklariyla uzaticak cekicek dişlerle isiricak

Yok yok acliktan deil o gazı varsa ondan da o cok cok emiyo emziği sanırsın hiç emmemis sindirmek içinde yapiyolar ben hastanede denedim tuttu hemen evde verdim uyurken istiyo karnı toksa meme istiyosa veriyorum hemen sakinlesiyo
Ayyy aynısı Mesela çok emmişse memeden yeni ayrılmışsa emzik verirsem kusuyor ya da bir öğürüyor. Ama çok açsa emzik bir süre oyalıyor. Gazı çıkmış uykuya geçecekse emzik uykuya konsantre ediyor. Alt değiştirirken üst değiştirirken emzik sakinleştiriyor. Bu zamanlar haricinde de almıyor zaten emziği

Bizimkide odaklaniyo yüzümüze ama henüz tepki yok beklemedeyim sana bı sorayım dedim
Şu anki gülücükleri refleks sanırım di mi? Bazen uykusunda bazen uyanıkken de gülümsüyor gibi oluyor. Hatta uykusunda gülme anlarında ses bile çıkarıyor ama anlamlı olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…