- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 32
İki gün üst üste kullandım cnm bi ara verip tekrar deniyim bakimBen çok memnunum aslında hatta normal duş jeline dönünce farkı anladım bi anda kurudu tüm vücudum. Kaç gün oldu kullanalı alerji yapmış da olabilir tabi ama genelde alerji ilk 24 saatte kendini belli eder
%11 düşüş oldu, 3625den 3. Gün 3200 gibi birşeylere düştü. 5. Gün 80 gr aldı canımBebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
Bende de aç mı paranoyası var, bugün sabaha karşı dayanamadım emzik verdim baya emdi uyuyakalmışım ben de artık. Aç olduğunda kıyameti koparıyorlar ya, sarılık değeri vs sıkıntı yoksa doyuyordur bence. Mama veriyor musun? İçin rahat etsin diye bi 30luk yapıştır istersen, fazlasını çıkarıyorlar çünkü.Ay kızlar bebem memeden ayrılmıyor. Aç mı diye paranoya oluyorum. 3 saat emiyor. Dayanamadım emzik verdim. Kırk yıllık emici gibi emiyor. 8. Günlüğüz. Siz Emzik verdiniz mi? Bi de aç olsa memede ağlar demi? Sakinleşmezdi heralde? Kafayı yicem
Ahh kıyamamBugün bebemden kan almışlardı şu tsh değeri için şükür sıkıntı görmedi doktor ama hastanede öyle ağladı ki yavrum eve geldik bir baktım sesi kısılmış ağlaması değişmiş şuan nasıl üzgünüm ya hemen geçer umarım ağlatmamaya çalşıyorum yoksa daha da uzar süreç diye başarırım umarım
3 günlükken 300 gram verdi. 3600 dem 3300 e düştü. 6 günlükken 300-400 gram aldı doğum kilosuna geldi. 17 günlükken 600-650 gram aldı 4250 oldu. Ama ben uçlarım acısa da sıktım dişimi inatla emzirdim. Sadece ilk 2 gün mama verdim sonra anne sütü verdim hepBebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
3250 dogdu. 100 gr vermisti dogumdan hemen sonra. 1 haftalik kontrolde 3300 oldu, dogum kilosunun üstüne çıktı, 2 haftalık kontrolde en son 3500dü.Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı
ya benim bebe şu an da ağlıyor ki. ben de erken yaptırmak istiyordum ama her bez değişiminde kıyamet kopuyor çıplak öıplak kucağıma alıyorum sakinleşsşn diye. sünnet okurken öyle olursa katılır kesin. 13 günlüğüz inş huy değişir biraz ya kırkına kadarKızlar erkek anası bacılarım. Erken sünnet düşünüyorsanız gece kalmayın derim. Bizim bebişi kontrole götürdüğümüzde bir bebegi sünnet ediyordu doktor 4 aylıkmış. Allahım ne agladı ne bagırdı o cocuk içim gitti hiç susmadj bitene kadar. İyi ki daha küçük yaptırmışız dedim. Sedyeye elinden kolundan baglıyorlar cünkü bebekler sırtüstü yatmak ve baglanmak istemedikleri için 3 aydan sonra durmuyor aglıyormuş aklınızda olsun bizimki aglayacak gbi oldu sagdıgım sütü içirmiştim biberonla rahat gecti 19 günlüktü
Acıdan değil diyorlar zaten lokal anestezi etkisi altında ya bebek ama öyle canhıraş bir sekilde aglıyordu ki, bizim bebek olsa eşim cocugu o sedyeden alır götürürdü dayanamazdı hiç o kadar. Anestezi etkisi gecince bir 5-6 saat kadar ara ara agladı benim oğlum büyük ihtimal çiş yaptıkca yakıyordu o esnada canı acıyordu ama sonra hiç sıkıntı olmadıBende 3/4 arası düşünüyorum. Acıdan mı durmuyorlar. Hissediyorlar mı. Bide en merak ettiğim sünnet sonrası anestezi etkisi geçince ağrı yaşıyorlar mı
40ı cıktıktan sonra cok beklememek lazım işte canım40'ı çıktıktan sonra önerdi bizim doktor da, ağrı kesiciye bile gerek kalmıyomuş.
Hayır canım benimki prematüre diye herhalde
Valla ben 13. Gün verdim emzik zaten 10 günü yanımda değildiAy kızlar bebem memeden ayrılmıyor. Aç mı diye paranoya oluyorum. 3 saat emiyor. Dayanamadım emzik verdim. Kırk yıllık emici gibi emiyor. 8. Günlüğüz. Siz Emzik verdiniz mi? Bi de aç olsa memede ağlar demi? Sakinleşmezdi heralde? Kafayı yicem
3. günde -350 gramdı 5. günde -250 gram. Hala negatif de olsa kilo almaya başlamıştı. Ama bir daha tartılmadık. Biz birkaç gün önce evde tarttık sepete koyup %100 doğru mudur bilmiyorum ama doğum ağırlığını geçmişti. Bugün 20 günlük oluyoruz.Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
Bizimkide odaklaniyo yüzümüze ama henüz tepki yok beklemedeyimHayır canım benimki prematüre diye herhaldeşaka bi yana iki gündür çok daha anlamlı bakıyor bakarak bi iki güldü ama bana mı güldü ortaya mı bilmem
Yok yok acliktan deil o gazı varsa ondan da o cok cok emiyo emziği sanırsın hiç emmemisAy kızlar bebem memeden ayrılmıyor. Aç mı diye paranoya oluyorum. 3 saat emiyor. Dayanamadım emzik verdim. Kırk yıllık emici gibi emiyor. 8. Günlüğüz. Siz Emzik verdiniz mi? Bi de aç olsa memede ağlar demi? Sakinleşmezdi heralde? Kafayı yicem
Daha durun o damaklariyla uzaticak cekicek dişlerle isiricakAy kız daha iyi bence o zaman boşverzaten uçları çok açıyor sertleşince her yeri sızlıyor benimkinin Ucunun acısı yüzünden emzirmekten korkuyorum ama emmese gerisinin acısı baskın geliyor iki ucu…
Daha durun o damaklariyla uzaticak cekicek dişlerle isiricak
Ayyy aynısıYok yok acliktan deil o gazı varsa ondan da o cok cok emiyo emziği sanırsın hiç emmemissindirmek içinde yapiyolar ben hastanede denedim tuttu hemen evde verdim uyurken istiyo karnı toksa meme istiyosa veriyorum hemen sakinlesiyo
Şu anki gülücükleri refleks sanırım di mi? Bazen uykusunda bazen uyanıkken de gülümsüyor gibi oluyor. Hatta uykusunda gülme anlarında ses bile çıkarıyor ama anlamlı olduğunu düşünmüyorumBizimkide odaklaniyo yüzümüze ama henüz tepki yok beklemedeyimsana bı sorayım dedim