- 12 Temmuz 2022
- 24.496
- 88.744
Damaklı olup olmamasının farkı nedir peki hiç araştırmadımBen de 10 tane emzikten sonra bibsin damakli olanini aldim bebek onu biraz tutu bence onu ilk deneyin
Senden sonra araştırdım zararı yokmuş ki canım. Bebeklere bile veriyorlarmış kabızlık durumunda. Yani doktor değilim ama özellikle hamilelikte kan ilacı ile yaşadığım o illet kabızlık sonrası hemoroid oluştu ve onun acısını hala çekiyorum her tuvaletten sonra ağlıyorum fitil kullanıyorum ağrı kesici. 40 çıksın ameliyat olacağım. Yani şu aşamalara gelmektense keşke o zamanlar kabız olmadan önce kullansaydım diyorum bu şurubu. Hani katılabileceğim biri olsan o samimiyette yani zorla kullandırırdım sana bu şurubu. Yaşayan bilir o acıyı .Valla bilmiyorum olmaz dedi magnesium calcinee verdi onu da okuduğum yorumlar korkuttu nasıl kullancam bilemedim dün resmen ağrılar içinde zorla biraz tuvalete girebildim o yüzden henüz onu da kullanmadım. Ayrıca tek doz idrar enf için üromisin verdi dün gece içtim 4-6 saat tuvalete gitmemek gerekiyormuş sabah gittiğimde yine sancı vardı o da bi işe yaramadı. Piyoleseptyl vermişti onu kullanıyorum şimdilik. Allah herkesin yardımcısı olsun cidden doğum çok zormuş
Dr.Brown şu muDr brownsun emziğini etti ilk kabul
Denedim de emmedi çıldırdı adetaCanım silikon uçla emzirmeyi denesene, iki gündür hayat kalitem arttı resmen.
Seni emzik yapmış olabilirAy kızlar bebem memeden ayrılmıyor. Aç mı diye paranoya oluyorum. 3 saat emiyor. Dayanamadım emzik verdim. Kırk yıllık emici gibi emiyor. 8. Günlüğüz. Siz Emzik verdiniz mi? Bi de aç olsa memede ağlar demi? Sakinleşmezdi heralde? Kafayı yicem
Duphalac sadece bebeği ishal yapabiliyor canım emzirme yoluyla, öyle bir soruna yol açmazsa ben de zararı yok diye biliyorumSenden sonra araştırdım zararı yokmuş ki canım. Bebeklere bile veriyorlarmış kabızlık durumunda. Yani doktor değilim ama özellikle hamilelikte kan ilacı ile yaşadığım o illet kabızlık sonrası hemoroid oluştu ve onun acısını hala çekiyorum her tuvaletten sonra ağlıyorum fitil kullanıyorum ağrı kesici. 40 çıksın ameliyat olacağım. Yani şu aşamalara gelmektense keşke o zamanlar kabız olmadan önce kullansaydım diyorum bu şurubu. Hani katılabileceğim biri olsan o samimiyette yani zorla kullandırırdım sana bu şurubu. Yaşayan bilir o acıyı .
Acıdan değil de el kol tutuyorlar ya o yüzden durmuyor büyük bebekler. Anestezi etkisi geçince bizimki acı yaşamadı. Ağrı kesici vermedim.
Bizde başlarda baya oldu gözünü açamadı bir hafta hemen hemen. Damla verdi doktor adı netiraydı galiba hemen iyileştiGöz akıntısı olan var mı ya sarı sarı akıyor bi gözü
süt geliyor önce fıskırır tarzdaydı şimdi yumuşak anlamadım24 saatte 4-5 kakalı bez almak gerekiyor sanırım canım o kadarlık bebekte. Sadece anne sütü veriyorsan. Mama takviyesi yapıyorsan bilemiyorum. Memelerin yumuşaması da aslında emzirince yumuşayıp birkaç saat içinde yeniden dolup sertleşme şeklinde ilerlemeli diye biliyorum. Benim öyle oluyor şu an. Ama sütün geliyorsa senin yaşadığın da normal olabilir. İstersen bir kere sağım yapıp test et süt var mı yok mu diye
Acikcasi ben damaksizlari denedim olmayinca bi de bunu deneyim dedim ben de arastirmadim yeterki tutsun uykuya geciste cok yardimci oluyor emzikDamaklı olup olmamasının farkı nedir peki hiç araştırmadım
4.günde vermiştiBebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
Hmm tmm bı yap bakalım peki iyileşme süresi ne kadar biliyomusun ne kadar zaman kaliyo gobegindeEvet para sarıyorlar. Temiz bi beze sarıp üzeirne koyup sarıyorsun eskiler hep yapıyor işe de yarıyor. Ben yaptım ama annem çok kızdı pas onu mahveder dedi cildine değer felan dedi. Bende peçeteyi kare şeklinde katlayıp üzeirne indirecem bağlıyacağım o daha sağlıklı. Kimisi plastik küçük kapak koyuyormuş. Ben daha yapmadım yapınca atarım sana
Maşallah cnm4.günde vermişti
6.günde gram bile almamıştı
8.günde 80 Gr almıştı
Anne sütümü mama mı cnmn4.günde vermişti
6.günde gram bile almamıştı
8.günde 80 Gr almıştı
Meme + mama cano mecburAnne sütümü mama mı cnmn
Ay kız daha iyi bence o zaman boşverkakalı bez sayımı
süt geliyor önce fıskırır tarzdaydı şimdi yumuşak anlamadım