2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Senden sonra araştırdım zararı yokmuş ki canım. Bebeklere bile veriyorlarmış kabızlık durumunda. Yani doktor değilim ama özellikle hamilelikte kan ilacı ile yaşadığım o illet kabızlık sonrası hemoroid oluştu ve onun acısını hala çekiyorum her tuvaletten sonra ağlıyorum fitil kullanıyorum ağrı kesici. 40 çıksın ameliyat olacağım. Yani şu aşamalara gelmektense keşke o zamanlar kabız olmadan önce kullansaydım diyorum bu şurubu. Hani katılabileceğim biri olsan o samimiyette yani zorla kullandırırdım sana bu şurubu. Yaşayan bilir o acıyı .

Ay kızlar bebem memeden ayrılmıyor. Aç mı diye paranoya oluyorum. 3 saat emiyor. Dayanamadım emzik verdim. Kırk yıllık emici gibi emiyor. 8. Günlüğüz. Siz Emzik verdiniz mi? Bi de aç olsa memede ağlar demi? Sakinleşmezdi heralde? Kafayı yicem

Seni emzik yapmış olabilir Emzik vermen iyi olmuş bence. Ben 1 günlükken verdim bizimki çok az emiyor belli başlı anlarda bağımlılığı yok emziğe ama o anlarda da kurtarıcı oluyor. Çok uzun kalması memelerini çok tahriş eder bir de dikkatli ol

Duphalac sadece bebeği ishal yapabiliyor canım emzirme yoluyla, öyle bir soruna yol açmazsa ben de zararı yok diye biliyorum

kakalı bez sayımı
süt geliyor önce fıskırır tarzdaydı şimdi yumuşak anlamadım

Hmm tmm bı yap bakalım peki iyileşme süresi ne kadar biliyomusun ne kadar zaman kaliyo gobeginde

kakalı bez sayımı

süt geliyor önce fıskırır tarzdaydı şimdi yumuşak anlamadım
Ay kız daha iyi bence o zaman boşver zaten uçları çok açıyor sertleşince her yeri sızlıyor benimkinin Ucunun acısı yüzünden emzirmekten korkuyorum ama emmese gerisinin acısı baskın geliyor iki ucu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…