- 8 Ekim 2022
- 636
- 478
Bende de aç mı paranoyası var, bugün sabaha karşı dayanamadım emzik verdim baya emdi uyuyakalmışım ben de artık. Aç olduğunda kıyameti koparıyorlar ya, sarılık değeri vs sıkıntı yoksa doyuyordur bence. Mama veriyor musun? İçin rahat etsin diye bi 30luk yapıştır istersen, fazlasını çıkarıyorlar çünkü.
Canım 3410 gr doğdu. 4.gün 3080 e düştü. Yani %10 luk kilo kaybı oldu doktor fazla kilo kaybındedi. Meme ve mama olarak gittik. 18.gün 3600 oldu kilosu.Bebekleriniz 1 haftalık kontrolde kilo verdimi aldımı anneler
Peki mama+ meme nasıl ilerleyerek devam ettiniz? Günde kaç defa kaç saat ara ile? Ve hangi mamayi kullandınız?Canım 3410 gr doğdu. 4.gün 3080 e düştü. Yani %10 luk kilo kaybı oldu doktor fazla kilo kaybındedi. Meme ve mama olarak gittik. 18.gün 3600 oldu kilosu.
Bende dört gözle bekliyorum bilinçli gülsün diyeBizimkide odaklaniyo yüzümüze ama henüz tepki yok beklemedeyimsana bı sorayım dedim
red yasamadınız mıCanım 3410 gr doğdu. 4.gün 3080 e düştü. Yani %10 luk kilo kaybı oldu doktor fazla kilo kaybındedi. Meme ve mama olarak gittik. 18.gün 3600 oldu kilosu.
Maşallah cnm zaten ilk hafta verir sonra alır diyolar bugun çocuk doktoru 200 alması lazım haftada diyince korktum biraz3. günde -350 gramdı 5. günde -250 gram. Hala negatif de olsa kilo almaya başlamıştı. Ama bir daha tartılmadık. Biz birkaç gün önce evde tarttık sepete koyup %100 doğru mudur bilmiyorum ama doğum ağırlığını geçmişti. Bugün 20 günlük oluyoruz.
1 ayda 700 gram alması yeterli dediler 10 günümüz var bakalım..
Maşallah bnde canım cok canıyor ama emziriyorum doktor sık sık emzir doğru pozisyona gecince göğüs ucun iyileşecek dedi3 günlükken 300 gram verdi. 3600 dem 3300 e düştü. 6 günlükken 300-400 gram aldı doğum kilosuna geldi. 17 günlükken 600-650 gram aldı 4250 oldu. Ama ben uçlarım acısa da sıktım dişimi inatla emzirdim. Sadece ilk 2 gün mama verdim sonra anne sütü verdim hep
Tek meme mi anne sütü yani%11 düşüş oldu, 3625den 3. Gün 3200 gibi birşeylere düştü. 5. Gün 80 gr aldı canım
Zaten sızlıypr emdikten sonra doktor fito krem verdi sürüyorum strec filn takıyorum emzirdiğim tarafı diğerini emzirip uyuyor sonra öbür meme aynı işlem rahatladım önce kabuklu yaraydı şimdi böyle sadece acısını hissediyorumAy kız daha iyi bence o zaman boşverzaten uçları çok açıyor sertleşince her yeri sızlıyor benimkinin Ucunun acısı yüzünden emzirmekten korkuyorum ama emmese gerisinin acısı baskın geliyor iki ucu…
Ohhh maşallah cnm maşşalah3250 dogdu. 100 gr vermisti dogumdan hemen sonra. 1 haftalik kontrolde 3300 oldu, dogum kilosunun üstüne çıktı, 2 haftalık kontrolde en son 3500dü.
çok kaka yapıyor sık emiyor sımdılık böyle.mama vermiyorum hiç. Sağım da yapmıyorum sadece emzirme olarak ilerliyorum
Wellcare kullanıyorum ben canım, gaz sorunu yasamadikBebişe D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana pedia d verdi doktor kendim de onu kullandım hamilelik süresince ama o mu gaz yapıyor diyorum prospektüsünde yan etkilerinde yazıyor da zaten
Al bendende okadar surekli mikir mikirMinnoşum hiç uyuyamadı ya gazdan
Alır alır canım kaçtı kaç oldu şimdi ?Maşallah cnm zaten ilk hafta verir sonra alır diyolar bugun çocuk doktoru 200 alması lazım haftada diyince korktum biraz
Ayyy hepimiz aynı durumdayız aşağı yukarı deseneZaten sızlıypr emdikten sonra doktor fito krem verdi sürüyorum strec filn takıyorum emzirdiğim tarafı diğerini emzirip uyuyor sonra öbür meme aynı işlem rahatladım önce kabuklu yaraydı şimdi böyle sadece acısını hissediyorum
Yavrum siz mamayı mı değiştirseniz? Belki o biraz sindirim açısından zorluyordur. Bir de su süt oranına, mamayı hazırlarken köpürtmemeye, bebeğin boş hava yutmamasına vs dikkat ediyor musun? Aynı şekilde yediklerinin gaz yapıcı olmamasına da?Minnoşum hiç uyuyamadı ya gazdan
Benimki deMinnoşum hiç uyuyamadı ya gazdan
Bize de pedia d verdi. Onu kullanıyoruz o bitince ocean almak istiyordum ama o yapıyorsa gazı erkenden alayım oceana geçeyimBebişe D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana pedia d verdi doktor kendim de onu kullandım hamilelik süresince ama o mu gaz yapıyor diyorum prospektüsünde yan etkilerinde yazıyor da zaten
Ocean kullanıyorum canım.Bebişe D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana pedia d verdi doktor kendim de onu kullandım hamilelik süresince ama o mu gaz yapıyor diyorum prospektüsünde yan etkilerinde yazıyor da zaten