2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
edahandro kızlar emzik konusunda korkmayın. Benim başta endişelerim vardı. Alışmasın vs diyordum ama büyük rahatlıkmış. Kadın doğum doktorumla konuştuk. İlk çocuğunda vermemiş. İkincisinde vermiş almamış çocuk. Bazı çocuklar almıyor dedi. Eğer alırsa iyi.. memeyi bırakması vs olmuyormuş genelde. Anne sütünü düzenli olarak verirseniz. Bir de ne yaparsanız yapın çocuk kendi kurallarını koyacak her bebek farklı dedi ki haklıydı. Anne sütü ile ilgili doymaması konusunda endişelerim vardı. Çocuk doktoruma sordum. Anne sütünü ver üstüne mama ver 60 cc lik dedi. Tok olursa zaten almaz ya da az yer mamayı dedi. Hem anne sütü hem mama ile gidiyorum.

Maşallah cnm zaten ilk hafta verir sonra alır diyolar bugun çocuk doktoru 200 alması lazım haftada diyince korktum biraz

Maşallah bnde canım cok canıyor ama emziriyorum doktor sık sık emzir doğru pozisyona gecince göğüs ucun iyileşecek dedi

Zaten sızlıypr emdikten sonra doktor fito krem verdi sürüyorum strec filn takıyorum emzirdiğim tarafı diğerini emzirip uyuyor sonra öbür meme aynı işlem rahatladım önce kabuklu yaraydı şimdi böyle sadece acısını hissediyorum

Ohhh maşallah cnm maşşalah

Bebişe D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana pedia d verdi doktor kendim de onu kullandım hamilelik süresince ama o mu gaz yapıyor diyorum prospektüsünde yan etkilerinde yazıyor da zaten

Ayyy hepimiz aynı durumdayız aşağı yukarı desene

Minnoşum hiç uyuyamadı ya gazdan
Yavrum siz mamayı mı değiştirseniz? Belki o biraz sindirim açısından zorluyordur. Bir de su süt oranına, mamayı hazırlarken köpürtmemeye, bebeğin boş hava yutmamasına vs dikkat ediyor musun? Aynı şekilde yediklerinin gaz yapıcı olmamasına da?

Minnoşum hiç uyuyamadı ya gazdan
Benimki de hala da gazı var. Ne yapıcaz bilmem
Bebişe D vitamini olarak ne kullanıyorsunuz? Bana pedia d verdi doktor kendim de onu kullandım hamilelik süresince ama o mu gaz yapıyor diyorum prospektüsünde yan etkilerinde yazıyor da zaten
Bize de pedia d verdi. Onu kullanıyoruz o bitince ocean almak istiyordum ama o yapıyorsa gazı erkenden alayım oceana geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…