- 26 Şubat 2024
- 5.623
- 5.857
Ay emememiş ya, gece emmişti halbuki ama uzun sürmüş çok. Kabiliyetsiz midir nedir ajfksksKiz neden azalmadi onu anlamadim . Ben de browns kullaniyorum cok memnunum . Como tomo dene bari
Sağıyorum öğlen de sağdım solu hiç aldıramıyorum çünküSağım yap dayanabiliyorsan yavrum mastit falan olursun bir de Allah muhafaza
İpek kirpik bakımım olmadan asla ajflsjdlsksKirpiklerin ok ok eyle vur sineme öldür beni kumral demek istiyorum
Agizliklari niye değiştiriyoruz ben onu anlamadım, kaynatıyoruz zaten sürekli değiştirme ne için?Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yeğenlerime bakarken o ucundaki deliği iğneyi ısıtıp azıcık genişletmiştik. Özellikle bir yeğenim reflü maması aldığı için aşırı koyuydu mümkün değil geçmiyordu deliğinden o şekilde çözmüştük. Ağızlıkları aydan aya değiştirmek maliyetli olduğu için yengem yıpranmayan ağızlıklara ikinci üçüncü deliği açıyordu. He tavsiye midir değil. Sadece bizde işe yaramıştı yani.
Aventte aydan aya değiştirmek gerekiyor. 1 delikli 0ay , 2 delikli 1+ay vs diye artıyor. Temizlik açısından değil yani sadece. Biz de o delik sayısını arttırıp ucu yıpranana kadar kullanıyorduk. Diğer biberonlarda var mı bilmiyorum pek. Yeğenlerimde hep avent kullandılar ben de çocuğuma avent aldım. Daha kullanmadık ama kullacağım zaman aynı uygulamayı yaparım yüksek ihtimalle.Agizliklari niye değiştiriyoruz ben onu anlamadım, kaynatıyoruz zaten sürekli değiştirme ne için?
Hiii anladım ben temizlik açısından sandımAventte aydan aya değiştirmek gerekiyor. 1 delikli 0ay , 2 delikli 1+ay vs diye artıyor. Temizlik açısından değil yani sadece. Biz de o delik sayısını arttırıp ucu yıpranana kadar kullanıyorduk. Diğer biberonlarda var mı bilmiyorum pek. Yeğenlerimde hep avent kullandılar ben de çocuğuma avent aldım. Daha kullanmadık ama kullacağım zaman aynı uygulamayı yaparım yüksek ihtimalle.
Çok geçmiş olsun, ben gebelikte kronik kabızlık yaşıyordum magnezyum calcinee kullandım müshil etkisi yaratıyor ve tuvalete çıkıyorsunuz kesinlikle. 1 ölçekle başlayıp işe yaramazsa yavaş yavaş arttırabilirsin demişti doktorumMerhaba ben de 10.12.24 te doğum yaptım sezaryen.. ilk hafta sorun yoktu hep de sıvı beslendim 3-4 litre su içtim hoşaf yedim ona rağmen 3-4 gündür kabızlık yaşıyorum. Doktorun verdiği antibiyotiği bitirmeme rağmen üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonum var.. bugün doktora gittim. Dupaloc sordum olmaz dedi magnezyum calcinee verdi. İdrar yolu enf için de tek şaselik bi ilaç verdi. Kabızlık o kadar sıvı beslenmeme rağmen nasıl yaşadım anlamıyorum ama çok zorlanıyorum benim durumumda olan var mı?
Yaaaa15 gün pansumandan sonra başla dedi bebek
Yavrum şu solgar’ın takviyesine başlasana, ben çok faydasını gördüm. Bir de niye emmiyor benim ucum pek iyi değil sağıyorum ondan mı ki?Sol memede süt kalmamış ya bizim bebo emmediği için öff
Her doktor farklı demek ki anacım, bugün baticonla pansuman yapıp baticonu kurutup krem süreceksin, üzerine hafif bandaj koyacaksın dedi bana. Eşim yanımdaydı ona tarif etti, ben daha hiç görmedim yaramı. Dikiş alınmayacak noYaaaaBenimki hiç öyle bir şey demedi yaaa evde pansuman yapmayacaksın kuru tutacaksın dedi. Dikişlerin nasıl peki yapıştırma dikiş mi alınacak dikiş mi?
Ben lohusalığımın birinci haftasında anneme bugün bir saçımı tarayalım demiştim sanırım shhsjsjSezaryen ağrılarımı geçirmek için serum almaya gelirken şu video çıktı karşıma PUH ajdkdksk
Gerçekten öyle demek ki ya. Ben hastaneden çıkarken bandajları falan açtılar evde de bir şey sürme kapatma dediler. Duşu da böyle açıkken alacaksın su sabun aksın önemli değil, çıkınca kurula, sadece duştayken kese yapma dikişlere dediler. Sağ olun dedim söylemeseler hamam taşına yatar kese attırırdımHer doktor farklı demek ki anacım, bugün baticonla pansuman yapıp baticonu kurutup krem süreceksin, üzerine hafif bandaj koyacaksın dedi bana. Eşim yanımdaydı ona tarif etti, ben daha hiç görmedim yaramı. Dikiş alınmayacak no
Hırlama dediğin tam naısl birşey ağzından mı çıkıyor ses. Ya benim bebede dünden beri hiç uyumadı neredeyse değişik sesler çıkarıyor naısl tarif edecem bilmiyorum yani böyle zorla boğazdan balgam atar gibi bir ses yada yere tükürür ama sert bi şekil de boğazı zorlar gibi yani değişik dedim acaba ciğerlerinde mi sorun varİki gün evvel uyurken hırlıyordu çocuk benim zaten cesaretim yoktu aspir etmeye sonra burada yazılanları okuyunca bir cesaret serum fizyolojik sıktım aspir ettim çocuk rahat emdi rahat uyudu valla her gün yapıyorum bir sürü sümük çıkıyor afedersiniz
Oy maşallah, geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Bugün oğlum sünnet oldu. Çok heyecanlıydım biraz da korkuyordum ama çok şükür rahat gecti. Gecemiz de kolay olur umarimerkek bebek annelerine tavsiye erken dönemde yaptırmak
Teşekkür ederiz canımOy maşallah, geçmiş olsunKaç günlükken yaptırdınız canım ?
Kiz daha 4 gunluk kiyamam ben 10 gunluktu basladigimda. Baktigimda denedim guzel cekiyo . Benimki her daim ac oldugu icin cuk cuk bitiriyo ama 18 gunluk alisti artik oyuzden olabilirAy emememiş ya, gece emmişti halbuki ama uzun sürmüş çok. Kabiliyetsiz midir nedir ajfksks
Öncelikle geçmiş olsun, serum iyi gelir inşallahBeboya süt bırakmıştım, kaşık biberondan ziyan oluyor gibi geldi avent biberonla verelim dedik annem yarım saat emdi süt azalmadı bile diyor. Süt boşa gitti aşırı gıcık oldum ya, sizde de oldu mu? Comotomo vericem bi dahakine mecbur kalırsam
Evet tarif ettiğin gibiydi aynı ama burnunu açınca düzeldi kıyamamHırlama dediğin tam naısl birşey ağzından mı çıkıyor ses. Ya benim bebede dünden beri hiç uyumadı neredeyse değişik sesler çıkarıyor naısl tarif edecem bilmiyorum yani böyle zorla boğazdan balgam atar gibi bir ses yada yere tükürür ama sert bi şekil de boğazı zorlar gibi yani değişik dedim acaba ciğerlerinde mi sorun var
Cidden o kadar etkili mi?Yavrum şu solgar’ın takviyesine başlasana, ben çok faydasını gördüm. Bir de niye emmiyor benim ucum pek iyi değil sağıyorum ondan mı ki?