2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Agizliklari niye değiştiriyoruz ben onu anlamadım, kaynatıyoruz zaten sürekli değiştirme ne için?

Agizliklari niye değiştiriyoruz ben onu anlamadım, kaynatıyoruz zaten sürekli değiştirme ne için?
Aventte aydan aya değiştirmek gerekiyor. 1 delikli 0ay , 2 delikli 1+ay vs diye artıyor. Temizlik açısından değil yani sadece. Biz de o delik sayısını arttırıp ucu yıpranana kadar kullanıyorduk. Diğer biberonlarda var mı bilmiyorum pek. Yeğenlerimde hep avent kullandılar ben de çocuğuma avent aldım. Daha kullanmadık ama kullacağım zaman aynı uygulamayı yaparım yüksek ihtimalle.

Hiii anladım ben temizlik açısından sandım

Çok geçmiş olsun, ben gebelikte kronik kabızlık yaşıyordum magnezyum calcinee kullandım müshil etkisi yaratıyor ve tuvalete çıkıyorsunuz kesinlikle. 1 ölçekle başlayıp işe yaramazsa yavaş yavaş arttırabilirsin demişti doktorum

Yaaaa Benimki hiç öyle bir şey demedi yaaa evde pansuman yapmayacaksın kuru tutacaksın dedi. Dikişlerin nasıl peki yapıştırma dikiş mi alınacak dikiş mi?
Her doktor farklı demek ki anacım, bugün baticonla pansuman yapıp baticonu kurutup krem süreceksin, üzerine hafif bandaj koyacaksın dedi bana. Eşim yanımdaydı ona tarif etti, ben daha hiç görmedim yaramı. Dikiş alınmayacak no

Gerçekten öyle demek ki ya. Ben hastaneden çıkarken bandajları falan açtılar evde de bir şey sürme kapatma dediler. Duşu da böyle açıkken alacaksın su sabun aksın önemli değil, çıkınca kurula, sadece duştayken kese yapma dikişlere dediler. Sağ olun dedim söylemeseler hamam taşına yatar kese attırırdım Ben de alıcam o kremden ama biraz daha geç sürerim şu an öyle iyileşmiş gibi hissetmiyorum

Hırlama dediğin tam naısl birşey ağzından mı çıkıyor ses. Ya benim bebede dünden beri hiç uyumadı neredeyse değişik sesler çıkarıyor naısl tarif edecem bilmiyorum yani böyle zorla boğazdan balgam atar gibi bir ses yada yere tükürür ama sert bi şekil de boğazı zorlar gibi yani değişik dedim acaba ciğerlerinde mi sorun var

Oy maşallah, geçmiş olsun Kaç günlükken yaptırdınız canım ?

Öncelikle geçmiş olsun, serum iyi gelir inşallah comotomo ben kullanıyorum. Meme reddi yasatmiyor o açıdan çok memnunum ama o da çok yavaş akış hatta bazen biz alt tarafından yumuşak yerinden hafif sıkarak destekliyoruz kullanmak zorunda kalınca.

Evet tarif ettiğin gibiydi aynı ama burnunu açınca düzeldi kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…