Çok haklısın güncele ulaşınca yazıcam genel durumları diye bir türlü yazamadım güncele de ulaşamadımBuraya bebelerin sıkıntılarını yazıp gitmeyin anacım, iyileştiklerini de yazın rica ediyorum
Güzel haberlerinizi alınca çok şükür daha iyi oluyoruzblocked @BerryBlossom @nursen6161 Hepimiz evlatlarımızın hep güzel haberlerini alalım, hep sağlıklı nefeslerine şahit olalım
Yaa bizde de hırıltı sebebine laringomalazi dediler gırtlakta bi kıkırdak az gelişmiş. Dedim 40 haftada doğmasa yarım yamalak gelecekmiş herhalde töbe estBen de bugün eşime bunun emmesi ilkinden daha güçlü dedim, 40 haftadan sonra doğduğu için olabilir mi dedi
Ooiiyy kıyamam, sitem de yok tamam, kendimden utandımÇok haklısın güncele ulaşınca yazıcam genel durumları diye bir türlü yazamadım güncele de ulaşamadımokurken uyuyakalıyorum sürekli tüm anaları tebrik ediyorum ben çocuksuz sadece süt sağarken bile yoruldum. Gerçi bebeğime giderken arabaya kendim biniyorum dönerken eşim bindiriyor resmen bebek gazı ayrı işliyor sanırım
Beni hiç sorma :) hatta şu an tam yazıyordum vazgeçtim anla o kadar halim yok . Zombi olma yolunda ilerliyorumBen isim bulamadım kuzum. Valla bulursan beni de etiketlersen çok hora geçer.
Bize iki türlü gösterdiler. Birinde parmağını emdiriyorsun dudağının kenarından şırıngayla veriyorsun. Diğeri de memedeyken, ince hortumu ağzına sokuyorsun şırıngayla sıkıyorsun. İkisi de zor valla. Parmaklı olanda çok hızlı veriyosun, bebek boğulabilir gibi oluyor. Hatta dün başıma geldi, oturdum ağladım. Hortumluda da ağzını tutturamıyorsun, dışarı akıyor hep. Biberon asla verme dedi hemşire.
Aynı durumdayım. Sürekli mama basıyordum aç diye. Çok şükür bugün hiç mamasız sütümle doydu, ve huzurlu sürekli ağlamıyor... 7. Günümüzdeyiz. Sanırım sütüm arttı kuzum. İnşallah artmıştır amin.
Çok çok Geçmiş olsun kuzummm. Burun temizliği yapmak lazım, benim de en çekindiğim konu. Araştırmam lazım ama kaçınıyorum.
Ben de uyandıramıyorum. Mama çok uyutuyor. Mamayı yiyince, meme istemiyor. Aklımı yicem. Bugün çok şükür mamasız iyi gibi ama işte belli olmaz birazdan krize girebilir.
Canım spinal + epidural oldum, aşırı aşırı ödem tuttum. Doğurup kilo vermeyen kişi olarak tarihe geçebilirim. Saçma sapan bişi oldu benim kilo olayı.
Of ya inanılmaz, korktuğumuz başımıza gelmiş. Sezeryan anında da kusmak çok zor olmuştur ya. Geçmiş olsun kuzum. Şimdi iyisindir çok şükür ki. Mide yanmasız herşeyi yemek çok güzel.
+1 video bulursan bana da atar mısın kuzum.
Okurken sinirden gözümün biri kapandı, o kadar gıcık oldum. Ve bence hepimiz birbirimizin hikayesinde kendimizi buluyoruz. Evet birebir aynısı değil ama benzer şeyler yaşıyoruz, yanlış değiliz
Yavrum tek çocukla derbeder oldum, evsiz gibi geziyorum evde, insanlıktan çıktım, ikiz bebekle bence sen insan olmazsın ancak cin olabilirsin. Ben yapamazmışım. Sizin evde aileden kaç kişi var? Biz 4 kişiyiz, bir bebek hepimizi yamulttu
Kiz neden azalmadi onu anlamadim . Ben de browns kullaniyorum cok memnunum . Como tomo dene bariBeboya süt bırakmıştım, kaşık biberondan ziyan oluyor gibi geldi avent biberonla verelim dedik annem yarım saat emdi süt azalmadı bile diyor. Süt boşa gitti aşırı gıcık oldum ya, sizde de oldu mu? Comotomo vericem bi dahakine mecbur kalırsam
2 saat sonra verecekti annem sütümü, sağıp buzdolabına koydum hepsini ısıtmış annem yarısını içmiş işte yarısı boşa gitti tekrar ısıtamayacağımız için. Muhtemelen evet tam çekemedi de şikayet varmış baya bu konudaBen avent biberonu ilk 19 günlükken sünnet olurken kullandım ilk algılayamadı emdi cekemedi falan bir iki dkka sonra cözmüşti ama yavas akıyor baya. Neden ziyan oldu süt anlamadım. Senin bebiş cok küçük ama daha cekemedi mi
Biz ilk başta şırıngayla veriyoduk, kvye kızınca mamayı kendim veririm deyip biberonla verdim şırınga bi boğar gibi olunca (avent) ver ver ver azalmadı ben de sinir oldum. Hani iyi bi yandan ama yorucu da geldi bana bıraktım sonra kaşıkla veriyoruzBeboya süt bırakmıştım, kaşık biberondan ziyan oluyor gibi geldi avent biberonla verelim dedik annem yarım saat emdi süt azalmadı bile diyor. Süt boşa gitti aşırı gıcık oldum ya, sizde de oldu mu? Comotomo vericem bi dahakine mecbur kalırsam
Yaa kendi yazdığımı okudum sankiÇok haklısın güncele ulaşınca yazıcam genel durumları diye bir türlü yazamadım güncele de ulaşamadımokurken uyuyakalıyorum sürekli tüm anaları tebrik ediyorum ben çocuksuz sadece süt sağarken bile yoruldum. Gerçi bebeğime giderken arabaya kendim biniyorum dönerken eşim bindiriyor resmen bebek gazı ayrı işliyor sanırım
Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yeğenlerime bakarken o ucundaki deliği iğneyi ısıtıp azıcık genişletmiştik. Özellikle bir yeğenim reflü maması aldığı için aşırı koyuydu mümkün değil geçmiyordu deliğinden o şekilde çözmüştük. Ağızlıkları aydan aya değiştirmek maliyetli olduğu için yengem yıpranmayan ağızlıklara ikinci üçüncü deliği açıyordu. He tavsiye midir değil. Sadece bizde işe yaramıştı yani.2 saat sonra verecekti annem sütümü, sağıp buzdolabına koydum hepsini ısıtmış annem yarısını içmiş işte yarısı boşa gitti tekrar ısıtamayacağımız için. Muhtemelen evet tam çekemedi de şikayet varmış baya bu konuda
Bütün nefesimi önce veriyorum sonra aspiratörü ağzıma alış çekiyorum geliyor bazen birkaç seferde yapıyorumya bunu ben de yapıyorum ama bi şey gelmiyor. dolu yani fış fış ses geliyor çocuğun burnundan. tek seferde mi çekiyorsun yoksa minik minik birkaç seferde mi
Ay valla ben e bebekten almıştım inan bilmiyorum ama eczacıya söylesek anlar sanki ne kadar olması gerektiğini bende tam bilmiyorumBu serum fizyolojiyi ne deyip alıyoruz eczaneden? Cc'si ml'si var mı? Bebek için mi dicez? Canım
Damla damla kullanacaksan bence direkt serum olarak al, eşime serum ve 30 tane şırınga al dedim bugün flakon alıp yine şırınga almış. Flakonları şırıngayla vericem sanki allam. Biz şu an damla damla kullanıyoruz burnuna, 1 flakonda 5 cc var boşa gidiyor hepsi.Bu serum fizyolojiyi ne deyip alıyoruz eczaneden? Cc'si ml'si var mı? Bebek için mi dicez? Canım
Dün gece eşim ilgilendi, 1 saat sürdü diyor 50 cc sütü emmesi. Kaşık biberonda da kendi sütüm azıcık dökülüyo gibi hissettim o yüzden biberon deneyeyim dedim de bi daha no. 4 günlük daha çok küçük olduğu için de becerememiş olabilir sjfkdkBiz ilk başta şırıngayla veriyoduk, kvye kızınca mamayı kendim veririm deyip biberonla verdim şırınga bi boğar gibi olunca (avent) ver ver ver azalmadı ben de sinir oldum. Hani iyi bi yandan ama yorucu da geldi bana bıraktım sonra kaşıkla veriyoruz
Ne zaman sürmeye başlanıyormuş cano? Kırkımız çıkınca mı ?Kızlar sezaryen izi için Scarex krem verdi doktor, 15 ml 450 tlymiş aldık bugün
Sağım yap dayanabiliyorsan yavrum mastit falan olursun bir de Allah muhafazaSol memede süt kalmamış ya bizim bebo emmediği için öff
Okumuştum bunu, bence gayet mantıklı. Comotomo biberonda da öyle olursa denerim teşekkür ederimYani ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yeğenlerime bakarken o ucundaki deliği iğneyi ısıtıp azıcık genişletmiştik. Özellikle bir yeğenim reflü maması aldığı için aşırı koyuydu mümkün değil geçmiyordu deliğinden o şekilde çözmüştük. Ağızlıkları aydan aya değiştirmek maliyetli olduğu için yengem yıpranmayan ağızlıklara ikinci üçüncü deliği açıyordu. He tavsiye midir değil. Sadece bizde işe yaramıştı yani.
Sebepsiz oldu bence ya. Aslında ben kabız da olmadan hemoroid oldum sanırım :/Ben de bilmiyorum ağladım resmen tuvalette, 1 saat durdum herhalde en son halledebildim. Ben de çok kefir vs içiyorum süt ürünü olsun diye ama anlamadım nedenini
15 gün pansumandan sonra başla dedi bebekNe zaman sürmeye başlanıyormuş cano? Kırkımız çıkınca mı ?