2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Çok haklısın güncele ulaşınca yazıcam genel durumları diye bir türlü yazamadım güncele de ulaşamadım okurken uyuyakalıyorum sürekli tüm anaları tebrik ediyorum ben çocuksuz sadece süt sağarken bile yoruldum. Gerçi bebeğime giderken arabaya kendim biniyorum dönerken eşim bindiriyor resmen bebek gazı ayrı işliyor sanırım

Ooiiyy kıyamam, sitem de yok tamam, kendimden utandım Allahım herkese evladını sağlıkla yuvasına götürmeyi nasip kısmet etsin, içinde sizlere de Grubumuzda herkesin doğurup, yavrular evlerde sağlıkla mışıl mışıl uyuyurken, eşlerimizle ve şükür dolu kalplerimizle çayımızı kahvemizi içtiğimizi hayal ediyorum

Beni hiç sorma :) hatta şu an tam yazıyordum vazgeçtim anla o kadar halim yok . Zombi olma yolunda ilerliyorum

Kiz neden azalmadi onu anlamadim . Ben de browns kullaniyorum cok memnunum . Como tomo dene bari

2 saat sonra verecekti annem sütümü, sağıp buzdolabına koydum hepsini ısıtmış annem yarısını içmiş işte yarısı boşa gitti tekrar ısıtamayacağımız için. Muhtemelen evet tam çekemedi de şikayet varmış baya bu konuda

Biz ilk başta şırıngayla veriyoduk, kvye kızınca mamayı kendim veririm deyip biberonla verdim şırınga bi boğar gibi olunca (avent) ver ver ver azalmadı ben de sinir oldum. Hani iyi bi yandan ama yorucu da geldi bana bıraktım sonra kaşıkla veriyoruz

Yaa kendi yazdığımı okudum sanki Sezaryenin ikinci günü yatırdılar oğluşu, tuvaletimi bile daha yardımla yaparken, lohusa pijamalarımla yoğun bakım önünde doktorundan bilgi alacağım diye bir saat ayakta durmuştum. 4 gün popomda dependle gittim geldim yoğun bakıma. Sandalyede dikişlerimin üzerinde emzirdim. O an hissetmiyorsun ya öyle bir güç geliyor. Eve dönünce ağrıdan yatamıyordum ama acıya değil yokluğuna ağlıyordum
Çok sevindim iyi olmanıza inşallah göz açıp kapayınca kadar kavuşursun yavruna.

Yani ne kadar doğru bilmiyorum ama biz yeğenlerime bakarken o ucundaki deliği iğneyi ısıtıp azıcık genişletmiştik. Özellikle bir yeğenim reflü maması aldığı için aşırı koyuydu mümkün değil geçmiyordu deliğinden o şekilde çözmüştük. Ağızlıkları aydan aya değiştirmek maliyetli olduğu için yengem yıpranmayan ağızlıklara ikinci üçüncü deliği açıyordu. He tavsiye midir değil. Sadece bizde işe yaramıştı yani.

ya bunu ben de yapıyorum ama bi şey gelmiyor. dolu yani fış fış ses geliyor çocuğun burnundan. tek seferde mi çekiyorsun yoksa minik minik birkaç seferde mi
Bütün nefesimi önce veriyorum sonra aspiratörü ağzıma alış çekiyorum geliyor bazen birkaç seferde yapıyorum

Bu serum fizyolojiyi ne deyip alıyoruz eczaneden? Cc'si ml'si var mı? Bebek için mi dicez? Canım
Damla damla kullanacaksan bence direkt serum olarak al, eşime serum ve 30 tane şırınga al dedim bugün flakon alıp yine şırınga almış. Flakonları şırıngayla vericem sanki allam. Biz şu an damla damla kullanıyoruz burnuna, 1 flakonda 5 cc var boşa gidiyor hepsi.

Dün gece eşim ilgilendi, 1 saat sürdü diyor 50 cc sütü emmesi. Kaşık biberonda da kendi sütüm azıcık dökülüyo gibi hissettim o yüzden biberon deneyeyim dedim de bi daha no. 4 günlük daha çok küçük olduğu için de becerememiş olabilir sjfkdk

Okumuştum bunu, bence gayet mantıklı. Comotomo biberonda da öyle olursa denerim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…