Ben isim bulamadım kuzum. Valla bulursan beni de etiketlersen çok hora geçer.
Bize iki türlü gösterdiler. Birinde parmağını emdiriyorsun dudağının kenarından şırıngayla veriyorsun. Diğeri de memedeyken, ince hortumu ağzına sokuyorsun şırıngayla sıkıyorsun. İkisi de zor valla. Parmaklı olanda çok hızlı veriyosun, bebek boğulabilir gibi oluyor. Hatta dün başıma geldi, oturdum ağladım. Hortumluda da ağzını tutturamıyorsun, dışarı akıyor hep. Biberon asla verme dedi hemşire.
Aynı durumdayım. Sürekli mama basıyordum aç diye. Çok şükür bugün hiç mamasız sütümle doydu, ve huzurlu sürekli ağlamıyor... 7. Günümüzdeyiz. Sanırım sütüm arttı kuzum. İnşallah artmıştır amin.
Çok çok Geçmiş olsun kuzummm. Burun temizliği yapmak lazım, benim de en çekindiğim konu. Araştırmam lazım ama kaçınıyorum.
Ben de uyandıramıyorum. Mama çok uyutuyor. Mamayı yiyince, meme istemiyor. Aklımı yicem. Bugün çok şükür mamasız iyi gibi ama işte belli olmaz birazdan krize girebilir.
Canım spinal + epidural oldum, aşırı aşırı ödem tuttum. Doğurup kilo vermeyen kişi olarak tarihe geçebilirim. Saçma sapan bişi oldu benim kilo olayı.
Of ya inanılmaz, korktuğumuz başımıza gelmiş. Sezeryan anında da kusmak çok zor olmuştur ya. Geçmiş olsun kuzum. Şimdi iyisindir çok şükür ki. Mide yanmasız herşeyi yemek çok güzel.
+1 video bulursan bana da atar mısın kuzum.
Okurken sinirden gözümün biri kapandı, o kadar gıcık oldum. Ve bence hepimiz birbirimizin hikayesinde kendimizi buluyoruz. Evet birebir aynısı değil ama benzer şeyler yaşıyoruz, yanlış değiliz
Yavrum tek çocukla derbeder oldum, evsiz gibi geziyorum evde, insanlıktan çıktım, ikiz bebekle bence sen insan olmazsın ancak cin olabilirsin. Ben yapamazmışım. Sizin evde aileden kaç kişi var? Biz 4 kişiyiz, bir bebek hepimizi yamulttu