2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Ya bende de var o. Sanki şiş bir yeri ellemek gibi bir hissizlik var. Bir de acıyor içi halen. Normal mi bilmiyorum bugün 21.gün. Senin kaç gün oldu?
ayni tarif ettigin sekilde benim. endiselendim biraz hissizlik neden olur diye sanki sis gibi de ama daha bugun gordu doktor sis olsa derdi iyi yara yerin birsey yok dedi.. hissizlik de aksam basladi biraz uyumusum koltukta yatis pozisyonumdan mi oldu noldu bilmiyorum ama gecmedi. 10 gun olacak yarin dogum yapali.
karnimin ici de ara ara aciyor gibi benim de

Benim ilk günden beri kan kırmızı renkte olmadı canım açık kırmızı, pembemsiydi. Sanki su geliyor gibiydi. Hiç regl kanaması gibi olmadı yani. 18. gündeyiz damla damla devam hala. Normal ped kullanıyorum. Bu kanamaların hepsi normalmiş ama. Aşırı bir kanama değilse korkmanı gerektirecek bir durum yok bence. O da kansızlık açısından.

sezaryen yerinde ya da karninda bolgesel hissizlik olan var mi benim oturus ve yatis seklime gore oliyor
Benim yarısı hissiz ve bazı düğüm yerleri çok fena acıyor hala. Korse takmasam gerçekten konuşamıyorum bile o derece hassasiyet var. Sırf doktor 6 hafta ver kendine dedi diye gidip sormuyorum. Yoksa gerçekten o düğüm acısı hiç normal gelmiyor. Hissizlik için daha uzun süre lazımmış sanırım. Hatta bazılarında bölgesel kalıcı da olmuş buradaki topiclerde okudum da.

Tabiki hissizlik olur canım endişe etme sinirler kesikdi sonuçta 1 yıla yakın sürüyor nerdeyse karninjn içinin acimasida tuvaletin vardır benim öyle oluyodu öyle anliyodum WC cikinca geciyodu

Eşlere göre hep biz idare edeceğiz iyi yapmışsın bence . Sınırlara alışsınlar daha rahat edersiniz . Bende ufak ufak söylüyorum kimse alınmasın valla bi evlat kolay gelmiyor ne zorluklarla gözümüzden sakınıyoruz

kanamam kesildi benim 14nde dogum yaptim 2-3 gundur kanama yok
Benim de kesildiği oldu bir iki gün sonra tekrar başladı. Acaba zorluyor muyum? Çünkü dikkat etmiyorum çok yani eğil kalk ağırlık kaldır falan.
Ben karnımda elimi dolandırıyorum mesela yer yer hissetmiyorum elimin gezdiğini ama içim de acıyor bildiğin. Nasıl anlatılır bilmiyorum. Ne zaman geçecek onu da bilmiyorum. Daha fazla mı dinlenmem lazım acaba?
Bir de ameliyatım kötü mü geçti acaba diye şüpheliyim. Ameliyatta kanamamın çok olması sonrasında kanamamın kesilmemesi durumu oldu. O kadar kişi sezaryen oldu burada bak benim yaşadıklarımı yaşayan olmadı çevremde de duymadım hiç.

Oo ben resmen oluk oluk kanadım ya. Normal kan rengiydi. Tuvalete gidiyordum olay yeri gibi oluyordu. İlk günler felaketti. Depend kullandım bir hafta. Sonra azaldı pede geçtim ama bazı günler çok fazla oluyor halen. Koyu bordo gibi şu an. Sanırım bende sorun ya bilmiyorum. En son hgb 11 çıkmıştı. Şu an zaten demir ilacına devam ediyorum. İnşallah kansız kalmam ve bir sorun yoktur

Bugün bebem ağladı ben ağladım bütün gün en uzun uyuma süresi en fazla 1 saat olmuştur o da yüzü koyun üzerimde diğer türlü 10 dk da bir kalktı eşimdr işte 12 ye kadar çalışıyor o kadar psikolojik olarak yorulduğumu hissettim ki bebeğe söylüyorum ya yeter biraz uyu ne olur ben de uyuyayım diye hıçkıra hıçkıra ağladım yarın 40 mız çıkıcak ama benim sanki lohusalık halim devam edecek gibi. Bazen diyorum 7 sene sonra oldu hep rahatlık vardı şimdi uykusuzluk hat safhada tuvalete rahat gidemiyorum yemek doğru düzgün yiyemiyorum yesem de öyle hızlı yiyorumki ne yediğimi bilmiyorum bugün patlama noktam oldu resmen lohusalık depresyonuna göz kırptım

Kızlar bebem 21.30dan beri memede aktif emiyor. Daha önce 10 dakka emiyor uyuyor aç diye tribe giriyordum. Şimdi süt mü yetmiyor diyorum. Yaşayan var mı?

Como tomo deniyorum şimdi bakalım. Serum aldığım için önce memeyi boşalttım taktırmadan, şimdi de boşa süt sağıyorum çöpe atıcam
Sagma isini sevemedim ya asiri canim acidi , esek sipasi zaten ucunu cekistire cekistire emiyo . Oyun yapiyo bazen bayagi hassas oluyo oyle olunca.

Ben dependi 12 gün falan kullandım ama tamamen tedirgin hissetmemek içindi çünkü diyorum ya su gibiydi benim kanamam yoğunluğu hiç yoktu yatarken kalkarken rahat olayım diye. Sonra pede geçtim. Benim kanım 8di taburcu olurken. Daha ilaca da başlamadım bilmiyorum düştü mü arttı mı sonradan. İlaca başlamadan kabız olmam da cabası Ay biri bitmeden biri başlıyor vallahi yaaa herkesin çiçek böcek hissedeceği günler çok yakındır inşallah

Tabiki hissizlik olur canım endişe etme sinirler kesikdi sonuçta 1 yıla yakın sürüyor nerdeyse karninjn içinin acimasida tuvaletin vardır benim öyle oluyodu öyle anliyodum WC cikinca geciyodu
evet tuvaletim olunca oluyor haklisin hissizlik daha onceki sezaryenimde olmamisti ondan biraz sasirdim ama normal demekki herkeste var az cok

aynen bana da 6 hafta ver kendine dedi yine bugun aile hekimim. ya var ya su tatli bebeler olmasa cekilcek dert degil sezaryen. 4 sene icinde unutmustum biraz olsun, su an tum sezaryen ve sonrasi iyilesme hatiralarim geri geldi sabir cekiyorum yine kendi kendime

benim de ayni sekilde oldu bu aksam elimi gezdirdigim yer sanki uyusturulmus gibi hissiz.. Kanama normalden fazla olmus bende hastane oyle dedi 3 birim kanarken benim 5 birin kan kaybetmisim ama demirim iyi ameliyat sonrasi kanamam az oldu

tek basina kaldirmasi zor bir surec sana yardimci olacak yeneklerini yapacak bebegi alip uyutacak biri yok mu hic bir sure gelip kalsin

Kızlar bebem 21.30dan beri memede aktif emiyor. Daha önce 10 dakka emiyor uyuyor aç diye tribe giriyordum. Şimdi süt mü yetmiyor diyorum. Yaşayan var mı?
benimki memeye yapisik nerdeyse 10 gun olacak yarin dogali dogum kilosunun 300 gr ustınde cıktı 100 vermıstı 400 almıs surekli emiyor 10 dk zaten cok azmıs canım gittikçe süreti uzatıyorlar

Yavrum şu solgar’ın takviyesine başlasana, ben çok faydasını gördüm. Bir de niye emmiyor benim ucum pek iyi değil sağıyorum ondan mı ki?
Sağda iyi süt var ya solda emmediği için reseptörler uyarılmıyor diye anlıyorum izlediğim videolardan. Sağın ucunu eme eme çıkardı ama sollu emmediği için tık yok, halbuki hastanede ilk başta solu alıp sağı almamıştı

Bana gümüş kapak silikondan daha iyi geldi. Soğuk soğuk iyi geliyor ucuna ve teması engelliyor. Normalde yakmaz sızlatmaz. Kendisi acıdığı için yanıyordu benimki. Gümüş kapaktan değildi.

bugun biraz hırıltılı nefes alıyor Ada çok değil ama aksam basladı süt de tazyikli geliyor nefes nefese kalıyo bazen içerken.. büyük oglumda nezle gibi burnu tıkalı ama hfif geçiriyor ondan mı kaptı nasıl olduysa..
burun temizlemek dısında yapacak birsey yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…