2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kızlar merhaba her emzirmeden sonra bebeğin gazini mutlaka çıkarıyor musunuz bazen öyle uyuya kalıyor ki şimdi gaz çıkarsam uyanacak diyorsun karar veremiyorsun
Çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor bazen çıkmazsa çok az pıt pıtlayıp yatırıyorum öyle yapacağım da genelde kucağımda dik tutuyorum iyice dalıyor o arada

Aminnn canım yazmıştım ben evdeyiz çok şükür yatış yapılmadı diye

Bende öyle yapıyodum yine yapicam ama büyük biberon alınca şuan küçük biberonda
Maşallah canım rabbim damatligini da göstersin

Hee bi de şırıngayla sıkmalı var. Gidem de video bulam tembel öğrenci gibiyim, sizden kopya çekerek öğrenmeye çalışıom

Bana da aynen sana söylediklerini söyledi doktor. 4-5 gün sonra gittiğimde de artık batticon sürme krem sür dedi

Kiz daha 4 gunluk kiyamam ben 10 gunluktu basladigimda. Baktigimda denedim guzel cekiyo . Benimki her daim ac oldugu icin cuk cuk bitiriyo ama 18 gunluk alisti artik oyuzden olabilir
Como tomo deniyorum şimdi bakalım. Serum aldığım için önce memeyi boşalttım taktırmadan, şimdi de boşa süt sağıyorum çöpe atıcam

Teşekkür ederim ben çok aktif sağım yapıyorum da biberon meselesi önemli artık deneye yanıla bulacağız :)

sezaryen yerinde ya da karninda bolgesel hissizlik olan var mi benim oturus ve yatis seklime gore oliyor

Sezaryen olan arkadaşlar kanamanız ne alemde? Benim 21.gün oldu bugün halen koyu kırmızı şekilde devam ediyor. Bazen pıhtılı geliyor. Normal mi? Benim ameliyatta da sonrasında da çok olmuştu acaba onunla alakalı bir sıkıntı mı oluştu diye endişeleniyorum.

Bana da aynen sana söylediklerini söyledi doktor. 4-5 gün sonra gittiğimde de artık batticon sürme krem sür dedi
Ay ne baticon ne krem hiçbir şey sürme dedi bana yaaa. Madecassol’u bile ne için yazdığını buradaki arkadaşlardan öğrendim

kanamam kesildi benim 14nde dogum yaptim 2-3 gundur kanama yok

Kızlar gümüş kapak kullanmaya başladım ama sızım sızım sızlıyor memeler taktığımdan beri. Böyle böyle mi iyileştiriyor? Normalde bu kadar sızlamazdı anlık olurdu? Ama şimdi bir saattir 10 saniyede biraz ince bir sızı giriyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…