hiçbir şey sürme, düştükten birkaç gün sonra yıkayabilirsin demişti bi de. bizimki de hafif nemli gibiydi kurudu tamamen. yarın da yıkayacağım bebişi inşAy iltihap mı inan bilmiyorum canım. Tam düşmedi altını göremiyorum. Ama böyle bir görüntü beklemiyordum kan, kabuk bile ürpertti yani. Neyse öyle dedilerse çok sevindim. Bugün düşecek inşallah hiç bu kadar yaklaşmamıştık. Dur bakalım
Hayır muayane ücretide alınmıyor sen 184 dü yanlış hatırlamıyorsam arayıp bilgi alsana şu hastane bana bunları söyledi de ne kadarı doğru diyebaktım da şimdi muayene ücreti alınır yazıyor. ilave hizmet bedeli alınmazmış
Düştü çok şükürhiçbir şey sürme, düştükten birkaç gün sonra yıkayabilirsin demişti bi de. bizimki de hafif nemli gibiydi kurudu tamamen. yarın da yıkayacağım bebişi inş
170 i aramam gerekiyormuş. aradım şimdi. muayene ücreti ayrı tutulur diye bi şey yazmıyor dedi. sizden ücret alınırsa faturayla birlikte sigortaya başvuru yapabilirsiniz dedi. yani önce ücreti ödemem gerekiyor. bugün takipteyim bebeği. yarın sabahki duruma göre götüreceğim artıkHayır muayane ücretide alınmıyor sen 184 dü yanlış hatırlamıyorsam arayıp bilgi alsana şu hastane bana bunları söyledi de ne kadarı doğru diye
Sen o zaman ufaktan laf dokundur bence içinde kalmasın en azından bazı şeyler , daha fazla kurulursun çünkü . Eşler konu ailelerine geldiği zaman birşey diyemiyor hepsi aynıEvet dediklerin doğru her şey gözüme batıyor çok bunaldım artık evimin düzenini istiyorum. Ben de yaptım iş güç yemek evet çok iyi geldi ama yalnızlığı çok özledim. Şu an mesela bebeği emzirirken beş altı kere kahvaltıya çağrılmak bile bunaltıyor halbuki iyiliğime ama ben geleceğim zaman gelirim yani emiyor çocuk bırakmak istemiyorum ben kendimi ayarlarım. Yok illa her şey hemen olacak. İstemiyorum bir cevap değil o istediğini yapıyor hep. Eşim kör sağırı oynuyor ya hep idare et o da öyle biri modunda. Benim babam da zor bir insan kendisi babamı idare edecekken canıma okuyor ama. Yaptığı surat cabası. Ben idare ediyorum sen de etmek zorundasın diyeceğim bundan sonra.
Yani bide ücret talep ediyorlar bilmeyenlerden kimbilir kaç lira para topladılar şerfszler170 i aramam gerekiyormuş. aradım şimdi. muayene ücreti ayrı tutulur diye bi şey yazmıyor dedi. sizden ücret alınırsa faturayla birlikte sigortaya başvuru yapabilirsiniz dedi. yani önce ücreti ödemem gerekiyor. bugün takipteyim bebeği. yarın sabahki duruma göre götüreceğim artık
Çıkarmazsan alt gaz olarak sana döner canım daha sıkıntı bizimi uyanmıyor gazını çıkarırkan pıt pıt yapıyoruz ya daha çok uykuya geçişi oluyorKızlar merhaba her emzirmeden sonra bebeğin gazini mutlaka çıkarıyor musunuz bazen öyle uyuya kalıyor ki şimdi gaz çıkarsam uyanacak diyorsun karar veremiyorsun
oturmasi lazim normalde neden emmek istemiyor acaba bir sebebi olmasi lazim.. doktora bir sorarsin mama aliyor mu peki isteyerek? dil bagi mi var acaba..Kızlar bu emzirme ne zaman bi düzene oturacak ya? Gece falan asla emziremiyorum her emzirme bi savaş haline gelmiş. Diyorum bi dışarı çıksak emzirmem mümkün değil saatler sürüyoroturacak mı düzene
her bunyede ayni degil sezaryen ben de hep zor geciriyorum ilki de zor gecti simdiki de oyle. karnimda balon var hissi oluyor gun ici 10 gun oldu digum yapali. bazisi erkenden atlatiyor benimkiler boyle o yuzden Allah biliyor hep uzak durdum sezaryen fikrinden ama geldi yine beni bulduKızlar bana acil cevap verir misiniz? Canım acıyor. Banyo yaptım dikişim acayip gerildi. Yani yırtılacak gibi oldu, kurudu mu ne olduysa. Pansuman yapma dedi. Ama krem de vermedi. Bu böyle mi kalacak. Bugün bir haftalık olduk. 7. Gününüz.
İnsallah beybi kabus gibiydi gercektenGözün aydın, harikaİnşallah bir daha da hiç uğramasın canım
Kız benim karışımi da ben iciyorum zaten bebege hicbir şey icirmeyin dedi doktor. Senden faydası kesinlikle oluyor.Sen deyince hemen aldım masaj yağını çıkartıyor gazını ama öncesinde baya sancı çekiyor en azından rahatlatır biraz diye doktorun bebek için verdiği gaz şırubu var onun içinde de senin saydıkların var acaba ondan ben içsem bebeğe faydası olur mu ki direk içirmek nedense sağlıklı gelmiyor
Doktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.her bunyede ayni degil sezaryen ben de hep zor geciriyorum ilki de zor gecti simdiki de oyle. karnimda balon var hissi oluyor gun ici 10 gun oldu digum yapali. bazisi erkenden atlatiyor benimkiler boyle o yuzden Allah biliyor hep uzak durdum sezaryen fikrinden ama geldi yine beni buldu
gececek canim sabir doktora da sor ama herkesin vucut yapisi metabolizmasi farkli, farkli etki ediyor ameliyattan iyilesme hizin
Faydası oluyor beybi cozumsuzlukten iyidir. Göbeğine de kantaron yagi surdum ben her altini actigimda 6.gün düştü bezine.Ben aldım ondan ama göbek bağı düşmediği için karnına süremiyorum henüz, avuç içine falan sürüyorum arada.
yırtılmaz canım yanma gerilme normalKızlar bana acil cevap verir misiniz? Canım acıyor. Banyo yaptım dikişim acayip gerildi. Yani yırtılacak gibi oldu, kurudu mu ne olduysa. Pansuman yapma dedi. Ama krem de vermedi. Bu böyle mi kalacak. Bugün bir haftalık olduk. 7. Gününüz.
Bazen emiyor bazen emmiyor anlamıyorum, acıkmıyor gibi hissediyorum aç olan çocuk uyanmaz mı yani sarılığı düştü çünkü öyle uykuya düşmüyor eskisi gibi. Ama uyuyor sadece uyanmıyoroturmasi lazim normalde neden emmek istemiyor acaba bir sebebi olmasi lazim.. doktora bir sorarsin mama aliyor mu peki isteyerek? dil bagi mi var acaba..
6 saatte 1 parol 12 saatte 1 arveles vermişti.Spinal sezaryen olan anneler ağrı kesici ne verdi doktorunuz? Bana parol yazmış az önce arveles içtim perişan durumdayım. Boyun ağrısından ölüyorum böyle bi acı yok yani
yani bilmiyorum ama kendi deneyimimle soylersem evet uyanir normalde kendi kendine 3 hadi en cok 4 saatte bir uyanır sen uyandırmadan. kac saat uyuyor?Bazen emiyor bazen emmiyor anlamıyorum, acıkmıyor gibi hissediyorum aç olan çocuk uyanmaz mı yani sarılığı düştü çünkü öyle uykuya düşmüyor eskisi gibi. Ama uyuyor sadece uyanmıyor
6 saatte 1 parol 12 saatte 1 arveles vermişti.
bana DEXPASS 25/300 MG 20 EFF TAB verdi, hastanedeyken seruma koyduğumuz ağrı kesicinin suda eriyen versiyonu dedi baya da iyi geldi ilk günden beriSpinal sezaryen olan anneler ağrı kesici ne verdi doktorunuz? Bana parol yazmış az önce arveles içtim perişan durumdayım. Boyun ağrısından ölüyorum böyle bi acı yok yani