Bizimki göbek bağını düşürmeden önceki gece bi baktım aha iltihaplanmış bu çocuğun göbeği diye ağlamaya başladım. Acıyo mu annemmm diye diye. Sonra dediler ki sakinleş, acısa ağlardı. Bebek de sakin yani. Sonra ertesi gece bi baktım ki düşmüşKızlar Arda’nın göbek bağı düştü düşecek
Ama altı sanki iltihaplı gibi kanlı gibi. Böyle mi olur zaten kupkuru mu olması lazımdı?
Aspire etmeden temizleniyor mu ki ya, ben yapıyorum ama bir yandan da vicdanım sızlıyorEvet otribebe aldım eczaneden ama aspire etmiyorum ben sadece SF’le temizliyoruz
yok vermedi kesi yeri iyi durumda ilk kontrole hemsire geldi eve bugun aksama da aile hekimi gorecek. kesi yerimde sorun yok sislik olmadikca kan ya da sivi gelmedikce kizariklik olmadikca sorun olmaz dedi.. hicbiri yok cok sukur esim de her gun bakiyorDoktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.
İz kalmasın diye krem kullanan var mı kızlar?
Parol verdi doktor.Spinal sezaryen olan anneler ağrı kesici ne verdi doktorunuz? Bana parol yazmış az önce arveles içtim perişan durumdayım. Boyun ağrısından ölüyorum böyle bi acı yok yani
Bana hyalrgyne epzyo verdi doktor ama faydası var mı bilmiyorum sanki kantaron yağı sürünce hem yumuşadı hemde lekeleri azaldı gibi olduDoktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.
3-4 saati geçirmedim hiç ki bilmiyorum 2-3 saat en geç bekleyip uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyosa ya sağıyorum ya mama veriyorum.yani bilmiyorum ama kendi deneyimimle soylersem evet uyanir normalde kendi kendine 3 hadi en cok 4 saatte bir uyanır sen uyandırmadan. kac saat uyuyor?
Benim de öyle oldu. Doktora götürdüm ilerlemedi sorun görmedi hemen batikon ile kuru tutarak geçti. İlacı batikon ve sarma ben hata yaptım sardım terledi daha kötü oldu açıkta bıraktım sürdüm batikon giydirdim atlet bu kadarKızlar Arda’nın göbek bağı düştü düşecek
Ama altı sanki iltihaplı gibi kanlı gibi. Böyle mi olur zaten kupkuru mu olması lazımdı?
Evet canım düşünce baktım da öyle kötü bir görüntü değilmiş şükür. Ama bir an için çok fena bir şey gördüm sandım. Düşünce öyle iltihap falan yokmuş şükür. Biraz kabuklu gibi hala böyle minik minik kan pıhtıları şeklinde.Bizimki göbek bağını düşürmeden önceki gece bi baktım aha iltihaplanmış bu çocuğun göbeği diye ağlamaya başladım. Acıyo mu annemmm diye diye. Sonra dediler ki sakinleş, acısa ağlardı. Bebek de sakin yani. Sonra ertesi gece bi baktım ki düşmüş
Canım bilmiyorum ki çocuğun durumu nasıl? Bizim bebişte ciddi bir tıkanık olma durumu yok çok şükür. Ağlayınca akıyor falan o biraz hırıltı yapıyor gibi. SF sıkıyorum daha rahat nefes almasını sağlıyor emerken işte. Ama uyurken rahat nefes alamadığını düşünüyorsan aspire etmen de gerekebilir. Normalde yenidoğanlara önerilmiyor burun mukozasına zarar verebilir diye ama faydası zararından fazlaysa yapmak gerekir.Aspire etmeden temizleniyor mu ki ya, ben yapıyorum ama bir yandan da vicdanım sızlıyor
Bana batikon sür falan da dememişti kimse ya gerek var mı acaba napsam ki?Benim de öyle oldu. Doktora götürdüm ilerlemedi sorun görmedi hemen batikon ile kuru tutarak geçti. İlacı batikon ve sarma ben hata yaptım sardım terledi daha kötü oldu açıkta bıraktım sürdüm batikon giydirdim atlet bu kadar
Sağol yavrumbana DEXPASS 25/300 MG 20 EFF TAB verdi, hastanedeyken seruma koyduğumuz ağrı kesicinin suda eriyen versiyonu dedi baya da iyi geldi ilk günden beri
Çok içmedim ama içtim, yarım saat acıdan ağladım neye uğradığımı şaşırdım ya. Serum yazdı doktor onu taktırmaya gideceğizParol verdi doktor.
Bana çok baş-boyun ağrısı olur dediler ama çok az oldu. Çok kahve içtim acaba o mı fayda etti ki, kahve içmeyi denedin mi çiçeğim?
6 saatte bir parol, 12 saatte bir arvelesSpinal sezaryen olan anneler ağrı kesici ne verdi doktorunuz? Bana parol yazmış az önce arveles içtim perişan durumdayım. Boyun ağrısından ölüyorum böyle bi acı yok yani
Kaçıncı gün kullanmaya başladım canım O dediğin kremiBana hyalrgyne epzyo verdi doktor ama faydası var mı bilmiyorum sanki kantaron yağı sürünce hem yumuşadı hemde lekeleri azaldı gibi oldu
Naptın canım doğumun oldu mu?Yatış verdi canım, suni sancı başladı. Bu şekilde normal doğumu denicez . Dualarınızı bekliyorum
Alo 170i arayıp sorabilirsiniz. Eğer hastane diretirse şikayet edeceğinizi söyleyin.Allah Allah ya çok da kendinden emin söyledi yani bi de hasta haklarını aramayı deneyeyim. bunun yazılı olduğu örnek gösterebileceğim bi yer var mı acaba
Bana 1 aydan sonra istersen yazarım ama doğal bi sarı kantaron yağı bulursan en güzeli o dedi doktor. Yine de bu iz işi biraz şans, kalacak olanda yine kalıyor kalmayacak olanda hiçbir şey kullanmasa da kalmıyor dedi.Doktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.
Bugün öpme diyeceğim diye söyledim eşime söyleme idare et diyor.Sen o zaman ufaktan laf dokundur bence içinde kalmasın en azından bazı şeyler , daha fazla kurulursun çünkü . Eşler konu ailelerine geldiği zaman birşey diyemiyor hepsi aynı
Birkaç güne düşecek demek ki bebişimEvet canım düşünce baktım da öyle kötü bir görüntü değilmiş şükür. Ama bir an için çok fena bir şey gördüm sandım. Düşünce öyle iltihap falan yokmuş şükür. Biraz kabuklu gibi hala böyle minik minik kan pıhtıları şeklinde.