2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kızlar Arda’nın göbek bağı düştü düşecek
Ama altı sanki iltihaplı gibi kanlı gibi. Böyle mi olur zaten kupkuru mu olması lazımdı?
Bizimki göbek bağını düşürmeden önceki gece bi baktım aha iltihaplanmış bu çocuğun göbeği diye ağlamaya başladım. Acıyo mu annemmm diye diye. Sonra dediler ki sakinleş, acısa ağlardı. Bebek de sakin yani. Sonra ertesi gece bi baktım ki düşmüş

Doktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.

İz kalmasın diye krem kullanan var mı kızlar?
yok vermedi kesi yeri iyi durumda ilk kontrole hemsire geldi eve bugun aksama da aile hekimi gorecek. kesi yerimde sorun yok sislik olmadikca kan ya da sivi gelmedikce kizariklik olmadikca sorun olmaz dedi.. hicbiri yok cok sukur esim de her gun bakiyor
beni zorlayan genel sezaryan sonrasi durum karnim 5 aylik hamile gibi sisi inmedi arada gaz sıkısıyor karnimda sislik oluyor oyle seyler. bir de popomun bele yakin bolgesinde kucuk bir kisimda hala uyusukluk var gecmedi

Spinal sezaryen olan anneler ağrı kesici ne verdi doktorunuz? Bana parol yazmış az önce arveles içtim perişan durumdayım. Boyun ağrısından ölüyorum böyle bi acı yok yani
Parol verdi doktor.
Bana çok baş-boyun ağrısı olur dediler ama çok az oldu. Çok kahve içtim acaba o mı fayda etti ki, kahve içmeyi denedin mi çiçeğim?

Doktor krem pansuman vermedi mi kuzum sana da? Kimisi iz kalmasın diye de krem veriyormuş.

Bana hyalrgyne epzyo verdi doktor ama faydası var mı bilmiyorum sanki kantaron yağı sürünce hem yumuşadı hemde lekeleri azaldı gibi oldu

yani bilmiyorum ama kendi deneyimimle soylersem evet uyanir normalde kendi kendine 3 hadi en cok 4 saatte bir uyanır sen uyandırmadan. kac saat uyuyor?
3-4 saati geçirmedim hiç ki bilmiyorum 2-3 saat en geç bekleyip uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyosa ya sağıyorum ya mama veriyorum.

Kızlar Arda’nın göbek bağı düştü düşecek
Ama altı sanki iltihaplı gibi kanlı gibi. Böyle mi olur zaten kupkuru mu olması lazımdı?
Benim de öyle oldu. Doktora götürdüm ilerlemedi sorun görmedi hemen batikon ile kuru tutarak geçti. İlacı batikon ve sarma ben hata yaptım sardım terledi daha kötü oldu açıkta bıraktım sürdüm batikon giydirdim atlet bu kadar

Evet canım düşünce baktım da öyle kötü bir görüntü değilmiş şükür. Ama bir an için çok fena bir şey gördüm sandım. Düşünce öyle iltihap falan yokmuş şükür. Biraz kabuklu gibi hala böyle minik minik kan pıhtıları şeklinde.

Aspire etmeden temizleniyor mu ki ya, ben yapıyorum ama bir yandan da vicdanım sızlıyor
Canım bilmiyorum ki çocuğun durumu nasıl? Bizim bebişte ciddi bir tıkanık olma durumu yok çok şükür. Ağlayınca akıyor falan o biraz hırıltı yapıyor gibi. SF sıkıyorum daha rahat nefes almasını sağlıyor emerken işte. Ama uyurken rahat nefes alamadığını düşünüyorsan aspire etmen de gerekebilir. Normalde yenidoğanlara önerilmiyor burun mukozasına zarar verebilir diye ama faydası zararından fazlaysa yapmak gerekir.

Bana batikon sür falan da dememişti kimse ya gerek var mı acaba napsam ki?

Bana 1 aydan sonra istersen yazarım ama doğal bi sarı kantaron yağı bulursan en güzeli o dedi doktor. Yine de bu iz işi biraz şans, kalacak olanda yine kalıyor kalmayacak olanda hiçbir şey kullanmasa da kalmıyor dedi.

Sen o zaman ufaktan laf dokundur bence içinde kalmasın en azından bazı şeyler , daha fazla kurulursun çünkü . Eşler konu ailelerine geldiği zaman birşey diyemiyor hepsi aynı
Bugün öpme diyeceğim diye söyledim eşime söyleme idare et diyor. Dedim her şeye sabrederim ama çocuğun sağlığıyla ilgili geri duramam. Bugün çocuğun yüzü sivilceleniyor yüzünden öpmeyelim boynunu kokla vs diye yumuşattım ben babasına da söyledim öpme diye falan dedim. Alınmadı yok ben zaten yüzünden öpmüyorum vs dedi. Kırmadım bence kırılmaması da lazım. İnsanın canından can gidiyor doğurana kadar herkesin evladı kendine kıymetli bir de ufacıklar. Islak mendili bile elimde ısıtıp öyle sürüyorum irkilmesin diye. Büyüdükçe sıkmam bu kadar da. Şu an kollayacağım tabi. İş arkadaşlarım gelmek istedi onlara bile hasta olan varsa gelmesin bebek çok küçük hastalık zorlar falan dedim. O zaman biz sonra gelelim dediler, ben size haber ederim dedim

Birkaç güne düşecek demek ki bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…