Ayy sen nasıl dedin kız doğumgününe yaparsınız diye ben hayatta diyemem helal sana
İnce kolye çeyrek eder ancak ya iki çeyrek yine az. Valla paradan değil de insan bir şey görmek istiyor. Çeyrek ne ki yani insan arkadaşına götürüyor. Haricinde bir iki de kıyafet aldılar o kadar. Annem neler ördü. Uzak akraba bile ördü babaanne bir patik bile örmedi. Hani demediler ki o kadar borç yaptınız ihtiyacınız vardır diye. Lafta nasıl düşkünler torunlarına ama göstermeye gelince göremiyoruz hiç.
Babamlar da bir kaldılar ya aşırı kuruldular doğru düzgün bir şey almıyorlar mesela peçete bitmiş sadece peçete alıp geliyor ya da içecek. Siz borçlusunuz kaç kişiyiz evde bir şeylere de onlar el atsın vs diye bunalıp sinirlenip erkenden gittiler.
Unutuluyor doğru da insan bazı şeyleri unutmamalı yine de ben çok fazla yapıyormuşum insanlara onu anladım. O yüzden ben de artık ne gerekse onu yapıyorum fazlasını asla yapmam özellikle de madden. Eskiden bazı şeylerin parasını ben vermek için zorlardım şu an asla zorlamıyorum. Hastaneye taksiyle gittik mesela dedesi verdi kaç kere bir kere teklif ettim yok dedi peki dedim