Valla benimkiler de cırım cırım ama yapıyorum napiyim yoksa o ayaklar hiç durmuyor çırpıp duruyor . Hele karın masajında ilk başta yıkıyolar ortalığı. Eğer karınları şişse bez değişmek bile sorun dediğin gibiBenim kiz huylu hicbirsey surdurmuyo. Ayaklarina kremle masaj yapiyim diyorum onda bile mik mikzaten bez degistirmesi ayri terane, banyoda mosmor oluyo aglamaktan. Ciplakliktan hoslanmiyo. Hep hayalimdi banyo sonrasi kremler masajlar. Kremi masaji gec nasil giydiricem diye aklimi sasiriyorum . Insallah zamanla alisir
Ay okurken sinirlendim, ne düşüncesiz insanlar allahim. İyi atlatmissiniz süreci çok geçmiş olsunBen o annelik hüznü içerisinde nelerle uğraştım. Annemler bebeğin yoğun bakımdan çıkacağı günü beklemeden gitti ona çok ağladım. Ama eşin ailesine gıcık olma konusunda bence bomba bendedir.
Daha 6-7 gün olmuş doğuralı bir duyarım ki eşimin amcası uçak bileti almış maaile 4 kişi yatıya gelecekler. Çocuğu yoğun bakımdan yeni almışız, kv kp eşimin kardeşi herkes hasta kusma ishal salgınına yakalandı her akşam birini acile götürüyoruz. Çocuğu kimseye veremiyorum dinlenmem sıfır. Eşim de çalışmaya başlamıştı. Ödüm kopuyor bebeğe bir şey bulaşacak diye sarılığı var sürekli besliyorum falan. Sormadan etmeden misafir geliyor hem yatılı kaç gün kalacaklar belirsiz. O gece sinir olmak ne demek sinirimden uyku tutmadı. Uyuduğumda da rüyamda bile bu konuyu gördüm. Sabahına hemen kv ile konuştum dedim gelmesinler ben kimseyi ağırlayamam bu halde. Halen düşündükçe kan beynime sıçrıyor ya. Nitekim gelmediler biletleri yandı da. Nasıl düşüncesizlik bu aklım almıyor.
Bugün doğumdan sonra ilk kez okula gitti büyüğüm. 3. derse yetiştirebildik. Diyeceklerim bu kadargerçekten zorluk azalmıyor pek ama biz alışıyoruz :) benimkinin burnu tıkalı ve bugün acayip gazı var. daha on günlük şimdiden gaz zorluyor. ağlayıp duruyor çok uykum var ve diğerini okula hazırlamam lazım
Yhaa kıyamamm. Bol uykulu, bol sütlü, huzurlu, gazsız günleriniz olsun canım inşallah. Yetememe diye düşinüp kendini germe hiç. Kolay mı iki bebişle birden ilgilenmek biz bir taneyle basedemiyoruz. Biraz aglarlae biraz dururlae öyle öyle büyür giderler allahın izniyleBirini durduruyorum biri ağlıyorbirinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye
Günde 3-4 defa ellerinin ayaklarının küçüklüğüne bakıp,Birini durduruyorum biri ağlıyorbirinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye
Valla keske bamileyken oldugu gibi beslensem . Gaz yapacak diye ac geziyorum asiri kilo verdim hamileyken daha cok sey yiyodum valla mutsuzumHamileyken yiyemediklerimi doğurunca yerim sanmıştım.. kokoreç kola çiğköfte cips falan nerede zararlı şey varsa canım çekmişti . Şimdi emziriyorum diye yiyemiyorumanalık zor
ay bizimki de ilk kez gitti 10 gün gitmedi. kardeşinin geldiği gün hasta oldu dıştan pek belli etmedi ama içten içe kıskandı sanırım. benim de ona baktıkça ağlayasım geliyor.Bugün doğumdan sonra ilk kez okula gitti büyüğüm. 3. derse yetiştirebildik. Diyeceklerim bu kadar
Benimde perşembe 40 oluyor o zamana kadar gelmezse kontrolüm var bekliyorum. Çıktın mı hastaneden? Ne söyledi doktorun?40+1 canım an itibariyle . Sen kaç oldun
Bişi sorcam işe yarıyor mu peki? Gazı engelliyor mu yani dikkat etmen yemene içmene? Bana o kadar bir etkisi olmazmış gibi geliyor ya gazlı cocuk her türlü gazlı oluyor sanki. Ben dikkat edemiyorum valla ya bir de onun stresiyle baş edemem zaten evde durup 7/24 bakım vermek yeterince zor bir de yememek iyice moral bozucu olacak. İçkimiz yok kumarımız yok bi yemegimiz varValla keske bamileyken oldugu gibi beslensem . Gaz yapacak diye ac geziyorum asiri kilo verdim hamileyken daha cok sey yiyodum valla mutsuzum
Ay benim büyük kız da yavrum bugüm kendi kendine kalktı hazırlandı gtti. Anne saati kur ben kendim kalkarım dedi. Servisten de arıyorlar gelmeden once kulagım da ondaydı. Aradılar indi gitti. Cocugum büyümüş resmen cok duygulandımBugün doğumdan sonra ilk kez okula gitti büyüğüm. 3. derse yetiştirebildik. Diyeceklerim bu kadar
Ay canım gerçekten zor olmuş. Geçmiş olsun dikkat et kendineinsallah bir de tam iyilesip yuruyus yapmaya baslasam cok iyi gelecek. sezaryenleri zor geciriyorum ben genelde, bu da boyle oldu halahazir disari cikamadim evde yavas yuruyorum neredeyse 10 gun olacak dogurali..
Ay o da çok zor haklısın. Acı biber yedim bebeğim pişik olduValla keske bamileyken oldugu gibi beslensem . Gaz yapacak diye ac geziyorum asiri kilo verdim hamileyken daha cok sey yiyodum valla mutsuzum
Yaaa oluyor gazi ama masaj yapmak iyi geliyor. Oyle henuz cok skinti olmadi ama masallah diyince kac gun gidiyoBişi sorcam işe yarıyor mu peki? Gazı engelliyor mu yani dikkat etmen yemene içmene? Bana o kadar bir etkisi olmazmış gibi geliyor ya gazlı cocuk her türlü gazlı oluyor sanki. Ben dikkat edemiyorum valla ya bir de onun stresiyle baş edemem zaten evde durup 7/24 bakım vermek yeterince zor bir de yememek iyice moral bozucu olacak. İçkimiz yok kumarımız yok bi yemegimiz var
Yatış verdi canım, suni sancı başladı. Bu şekilde normal doğumu denicez . Dualarınızı bekliyorumBenimde perşembe 40 oluyor o zamana kadar gelmezse kontrolüm var bekliyorum. Çıktın mı hastaneden? Ne söyledi doktorun?
birde işin kötü yanı hamile iken bi kere ucundan yiyelim ne olacak diyebilirdik yiyorduk içeride ne oluyor haberimiz yok. Şuan direkt bebek huysuz olunca istemsiz yiyemiyoruz. Geçen yemek yedim krize girdi gazdan normal de daha hafif beslenirim p gün baharatlı acılı birşey yedim yemez olaydımHamileyken yiyemediklerimi doğurunca yerim sanmıştım.. kokoreç kola çiğköfte cips falan nerede zararlı şey varsa canım çekmişti . Şimdi emziriyorum diye yiyemiyorumanalık zor
Kolaylıkla çabucak doğur inşallahYatış verdi canım, suni sancı başladı. Bu şekilde normal doğumu denicez . Dualarınızı bekliyorum