2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Valla benimkiler de cırım cırım ama yapıyorum napiyim yoksa o ayaklar hiç durmuyor çırpıp duruyor . Hele karın masajında ilk başta yıkıyolar ortalığı. Eğer karınları şişse bez değişmek bile sorun dediğin gibi

Ay okurken sinirlendim, ne düşüncesiz insanlar allahim. İyi atlatmissiniz süreci çok geçmiş olsun

Hamileyken yiyemediklerimi doğurunca yerim sanmıştım.. kokoreç kola çiğköfte cips falan nerede zararlı şey varsa canım çekmişti . Şimdi emziriyorum diye yiyemiyorum analık zor

Bugün doğumdan sonra ilk kez okula gitti büyüğüm. 3. derse yetiştirebildik. Diyeceklerim bu kadar

Birini durduruyorum biri ağlıyor birinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye
Yhaa kıyamamm. Bol uykulu, bol sütlü, huzurlu, gazsız günleriniz olsun canım inşallah. Yetememe diye düşinüp kendini germe hiç. Kolay mı iki bebişle birden ilgilenmek biz bir taneyle basedemiyoruz. Biraz aglarlae biraz dururlae öyle öyle büyür giderler allahın izniyle

Birini durduruyorum biri ağlıyor birinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye
Günde 3-4 defa ellerinin ayaklarının küçüklüğüne bakıp,
5 defa eşim su, çay, yemek getirdiğinde o işe gidince aç kalacağım diye,
3 defa belli oldu biz bu işi beceremiyoruz diye hüngür şakır ağlıyorum

Seninki iki katı değil, karesi, öyle düşün canım. Maşallah en azından mental olarak müthiş gidiyorsun

Hamileyken yiyemediklerimi doğurunca yerim sanmıştım.. kokoreç kola çiğköfte cips falan nerede zararlı şey varsa canım çekmişti . Şimdi emziriyorum diye yiyemiyorum analık zor
Valla keske bamileyken oldugu gibi beslensem . Gaz yapacak diye ac geziyorum asiri kilo verdim hamileyken daha cok sey yiyodum valla mutsuzum

Bugün doğumdan sonra ilk kez okula gitti büyüğüm. 3. derse yetiştirebildik. Diyeceklerim bu kadar
ay bizimki de ilk kez gitti 10 gün gitmedi. kardeşinin geldiği gün hasta oldu dıştan pek belli etmedi ama içten içe kıskandı sanırım. benim de ona baktıkça ağlayasım geliyor. babasının da işi vardı bugün komşuyla göndermek zorunda kaldım arabanın camından bi baktı bana sanki Türk dizisi çeviriyoruz

Valla keske bamileyken oldugu gibi beslensem . Gaz yapacak diye ac geziyorum asiri kilo verdim hamileyken daha cok sey yiyodum valla mutsuzum
Bişi sorcam işe yarıyor mu peki? Gazı engelliyor mu yani dikkat etmen yemene içmene? Bana o kadar bir etkisi olmazmış gibi geliyor ya gazlı cocuk her türlü gazlı oluyor sanki. Ben dikkat edemiyorum valla ya bir de onun stresiyle baş edemem zaten evde durup 7/24 bakım vermek yeterince zor bir de yememek iyice moral bozucu olacak. İçkimiz yok kumarımız yok bi yemegimiz var

Ay benim büyük kız da yavrum bugüm kendi kendine kalktı hazırlandı gtti. Anne saati kur ben kendim kalkarım dedi. Servisten de arıyorlar gelmeden once kulagım da ondaydı. Aradılar indi gitti. Cocugum büyümüş resmen cok duygulandım

insallah bir de tam iyilesip yuruyus yapmaya baslasam cok iyi gelecek. sezaryenleri zor geciriyorum ben genelde, bu da boyle oldu halahazir disari cikamadim evde yavas yuruyorum neredeyse 10 gun olacak dogurali..
Ay canım gerçekten zor olmuş. Geçmiş olsun dikkat et kendine

Ay o da çok zor haklısın. Acı biber yedim bebeğim pişik oldu neyse iyi tarafından bakalım, Aşırı kilo vermiş olmak beni çok mutlu ederdi belki … 81 kilo ile doğuma gittim 69a düştüm. 64lee hamile kalmıştım . Onlar neyse de ben evlendiğimde 49 kiloydum

Yuzu fisir fisir doktu cocugumun ya cok alerjik bir bunyesi var ayni babasi gibi. Hemen kizariyo. Hem kipkirmizi hem de isilik gibi oldu yuzu nasil gecer acaba

Yaaa oluyor gazi ama masaj yapmak iyi geliyor. Oyle henuz cok skinti olmadi ama masallah diyince kac gun gidiyo sorma mutsuzum valla az az yiyesim var ama korkuyorum iste

Kızlar bu emzirme ne zaman bi düzene oturacak ya? Gece falan asla emziremiyorum her emzirme bi savaş haline gelmiş. Diyorum bi dışarı çıksak emzirmem mümkün değil saatler sürüyor oturacak mı düzene

r
birde işin kötü yanı hamile iken bi kere ucundan yiyelim ne olacak diyebilirdik yiyorduk içeride ne oluyor haberimiz yok. Şuan direkt bebek huysuz olunca istemsiz yiyemiyoruz. Geçen yemek yedim krize girdi gazdan normal de daha hafif beslenirim p gün baharatlı acılı birşey yedim yemez olaydım

Kızlar geçen çok gaz sancımız oldu. Doktor cok minik hicbir şey icirmeyin. Gaz olmazsa hiç uyandiramazsin bebegi dedi. Ama bu ani sancılar için eşimin arkadaşı clinikid diye bi markanın roll onunu verdi. Onu günde bi kac kere gobüşüne ve ayak altına sürüyoruz o günden beri problem yasamadık aklınızda olsun.

Bir de aktardan rezene,anason,kimyon karışımı yaptırdı annem. Onu 1 lt suyla kaynattı 2 günde bir onu içiyorum. Kızim da ben de ayiptir soylemesi patir patir jddbdb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…