- 7 Mart 2013
- 6.390
- 19.155
Helva yapsanaa, helva yapsanaa...Hastayım, kocam izinde, hafta sonu sınavım var. Bunlara rağmen yapacağım. Daha ne istiyorsunuz
Yeri değildi ama olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helva yapsanaa, helva yapsanaa...Hastayım, kocam izinde, hafta sonu sınavım var. Bunlara rağmen yapacağım. Daha ne istiyorsunuz
Erken yapınca günler geçmiyorBen de 25 inde başlıyor diye apar topar yapmıştım ya
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Daha ölmedimHelva yapsanaa, helva yapsanaa...
Yeri değildi ama olsun ❤
Geç yapınca da oylama geçmiyorErken yapınca günler geçmiyor
Allah korusun, Allahım sağlıklı ,güzel ,uzun ömürler versinDaha ölmedim
Yok ya, ondan demedim. Tövbe tövbeDaha ölmedim
Asla bakmam bu sefer de niye baktım biliyor musun yayla corbası niye gelmedi yasak mı diyeİlk mesajla aranız yok
Oylama her türlü geçmiyorGeç yapınca da oylama geçmiyor
Allah razı olsun canım benimAllah korusun, Allahım sağlıklı ,güzel ,uzun ömürler versin
Takılıyorum ya, anladım seni Sağ ol canımYok ya, ondan demedim. Tövbe tövbe
Geçmiş olsun.
Cümlemizden razı olsun inşallahAllah razı olsun canım benim
Hep beraber
Yayla çorbasını alan yapamıyor. Başkasına dün verdim. Onunda bugün bir sıkıntısı oldu oda yapamıyor. Üçüncü bir kişiye önerdim cevap bekliyorum yapmazsa ben mi yapsam diyorumAsla bakmam bu sefer de niye baktım biliyor musun yayla corbası niye gelmedi yasak mı diye
Yaylasız olmazYayla çorbasını alan yapamıyor. Başkasına dün verdim. Onunda bugün bir sıkıntısı oldu oda yapamıyor. Üçüncü bir kişiye önerdim cevap bekliyorum yapmazsa ben mi yapsam diyorum
Kim o birinciliğe oynayacak çorbayı almayanlar yav yap gitsinSatamadım illa sen yap diyorlar
Ama üçüncüden ümitliyim