- 16 Nisan 2024
- 572
- 736
- 36
Üzerinde tek kullanımlık yazıyor ama inan bilmiyorum açınca tamamen çöp oluyor mu, Halbüki 2 damla ancak kullanıyoruzOnlar tek kullanımlık mı acaba açınca ne kadar süre kullanılabiliyor biliyor musun
Ben de her şeye hasret olduğum için saldırdım ama ben de dizginlerim yilbasindan sonra.İnşallah cano bence de annem gidince veririm ben bu kadar yemem normal zamandaYa beni terayağlı pekmez diye bir şeye alıştırdı her gece 12de sabah da 6da yer oldum. Gözümü onla kapatıp onla açıyorum adeta. Beyaz ekmek hiç yemezken günde bir somun ekmek falan yer oldum ay çok kötü komşularrr
Kaynatıyorum önce bi güzel sonra kuruluyorum öyle mememin sağından solundan üstünden sıkıyorumŞırınga fikri iyiymiş alayım ben de. Şırıngayı nasıl veriyorsun temzleyip mi?
Evet canım ben bekliyorumDoğurmayan kaldimi ya aktif arkadaşlardan merak ettim
Aaa hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah valla helal olsun 40 haftaya taşımak cok zorEvet canım ben bekliyorum40 haftalık olduk. yarın sabahtan kontrole gidicem, bu hafta kavuşmak istiyorum hayırlısıyla
inşallah canım çok aminAaa hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah valla helal olsun 40 haftaya taşımak cok zorsağlıkla gelsin minik
Gözlerinin içinde hiçbir şey yok şu anda, pek açmıyor ama olsunNormal kontrole gittiğimizde doktor dedi sarılık gözüküyor kan alalım diye ordan belli oldu 5. Gününde değer 13 çıkmıştı 17 olursa yatış dedi 3 gün sonra tekrar kan alındı 15 çıkmıştı mama verdik ama günde 2-3 kez falan daha çok geceleri verdik hep emzirdim saat başı bazen yarım saatte bir onun içinde topuğunu cimciriyorduk sonraki kontrolde 11 e düşmüştü değer zatem gözle görülür şekilde kayboldu sarılık anlamanın bir diğer yolu burnunu sıktığında renk sarıysa başlamış oluyor gözlerinin içi sararmaya başlıyor
Böyle her şeyde atılıyorlar ortaya azıcık bir geri durun. Sezaryenden sonra benim bezim değişecek ortaya atıyor kendini o yapacak illa annem de öyle atılgan değil ama aşırı kurulmuş sana ne düşer diyor sonradan. Bebek kucağındayken bana ver falan demiş anneme. Benim sürecim zor geçtiği için gözüm görmedi pek de.Bak o son dediğin hepsinden daha sinir bozucu. Orange da bu dertten muzdaripti. Size ne ya yapamazsa da öğrenir. Sonsuza kadar öyle mi kalacak bilmiyor diye koca koca adamlar hayret bir şey. Annem eşime devamlı hadi şunu sen giydir hadi kucağına al falan diyor ki adam alışsın korkmasın diye. Kv’m gelse sen bırak sen yapamasın dese vallahi çok sinir olurdum. Ama bizimki asla kurmaz o cümleleri bilakis oğlum şöyle beceriklidir böyle kahramandır her şeyi yapar her şeyi becerir modundadır. Hatta bir şeyi yapamasın dalga geçeyim mesela eşimle hemen bir açıklama yapar. İşte şu sebepten yapamadı yoksa yapardı bilmem ne der hemen. Ama gerçekten bu da sinir bozucu
Sesli sevme huyu hepsinde var canım ben valla annemi de uyardım geçen anne çocuk ağlıyor sen onu susturmak için ondan daha çok ses çıkarıyorsun valla kafam kaldırmıyor dedim. Görümcem de böyleydi geçen sene kendi çocuğunu bir seviyordu Allahım yan mahalle duyar yani yeteeerr diye bağırası geliyor insanın
Cok saol canım bi gidelim bakalım. Bir de kalca ultrasonunu ne zaman cektiriyordukdr.ARZU AK esenler medipol canım aşırı ilgili çocukları sever pandemi döneminde diğer kızımla resim çekmiştim atıyım size candır kendisi bız sulalecek yıllardır ona gidiyoruz hatta hastanede olmadığı zaman denk geliyo kontrole kayıt acmiyolar gittiğimde odasını tıklatıp hocam size acmiyolar kont kaydı diyorum hopp bankoyu ariyo iş bitiyo
Önceden 2 aylıktı şimdi 1 ayına almislarCok saol canım bi gidelim bakalım. Bir de kalca ultrasonunu ne zaman cektiriyorduk
Valla emzirdim uyudu sağdım 20 25 ml anca sütüm çıktı onu da verdim üstüne mama verdim yeni uyudu gazı var memede durmak istiyor olayı gaz aslında ama öyle ağlıyor ki memeye saldırıyor sanırsın aç ama değil kusuyor sonra gidiyor sütlerim de bu döndü beni yordu kusmasa iyi olcak6'dan beri emziriyorum nerdeyse tabii aralıksız değil ama en az 2 saat emmiştir, hala aç bu deli mi ne yav
Valla emzirdim uyudu sağdım 20 25 ml anca sütüm çıktı onu da verdim üstüne mama verdim yeni uyudu gazı var memede durmak istiyor olayı gaz aslında ama öyle ağlıyor ki memeye saldırıyor sanırsın aç ama değil kusuyor sonra gidiyor sütlerim de bu döndü beni yordu kusmasa iyi olcak
Ben de meme verirken anneme siringayla sıktırıyordum anneme. Sırıngayı da elektrik cezvede kaynatiyorduk vermeden onceŞırınga fikri iyiymiş alayım ben de. Şırıngayı nasıl veriyorsun temzleyip mi?
Maaşallah canım benim sağlıkla büyüt
Hadi ya neden önerilmiyor acaba ben baya baya kullandım yoksa çıkacak gibi değilBen de çekince gelmiyo ama bu aylarda aspiratör çok önerilmiyormuş zati ben birkaç damla sıkıp bırakıyorum yumuşayınca hapşırınca falan atıyo kendi
Kaçıncı haftadasın canım senYaa hayırlı olsun canımnasıl oldu sürecin uygun olduğunda anlatır mısın.
Doğumu bekleyen kaç kişi kaldık öyleyse kızlar . Bildiğim bi ben vezinnureyn__ varız .
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz, analı babalı
40+1 canım an itibariyle . Sen kaç oldunKaçıncı haftadasın canım sen
Nasıl gidiyor şeker durumu peki ölçüyor musun hiç? Ben sadece bir kez açken ölçmüştüm. Şimdi devamlı bir şeyler yeme modunda olduğum için yanıltıcı sonuç verir diye ölçmüyorumBen de her şeye hasret olduğum için saldırdım ama ben de dizginlerim yilbasindan sonra.