2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Ben de her şeye hasret olduğum için saldırdım ama ben de dizginlerim yilbasindan sonra.

Gözlerinin içinde hiçbir şey yok şu anda, pek açmıyor ama olsun anladım canım gelmiş geçmiş olsun, bizde de yarın problem olmaz umarım

Böyle her şeyde atılıyorlar ortaya azıcık bir geri durun. Sezaryenden sonra benim bezim değişecek ortaya atıyor kendini o yapacak illa annem de öyle atılgan değil ama aşırı kurulmuş sana ne düşer diyor sonradan. Bebek kucağındayken bana ver falan demiş anneme. Benim sürecim zor geçtiği için gözüm görmedi pek de.

Bizimkinin de oğlu çok kıymetli oo. Sezaryenin ilk gecesi eşim hastaymış gibi benim yatağıma yatırıp üzerini örtüşü var. Ben yatamıyordum gaz sancısından da sen yat şimdilik dedim o da yattı cidden sonra kaldırmak zorunda kaldım bana trip attı kaldıracaksam niye yatırmışım diye kv de eşimden yana oluyor uyku sersemi idare et diye ayy hatırladıkça deliriyorum Annem de çıldırmış orada. Ben neler yaşamışım bir yandan bebeği emzirmeye çalışıyorum o acılarla paşam uyku sersemiymiş. O an sustum da sonra canına okudum bizimkinin.

Hastaneden eve geldik banyoyu kim yaptırsın annen mi ben mi diyor dedim annem yani

Geçen hastanede emzirme odasında karşıda emziren kadına bakıyor, kız mı vs diye soruyor ay onun da meme ucu acıyor yazık diyor kadına, dua okuyor falan ya iyi niyetli olabilirsin de kadın rahatsız oldu. Cevap vermedi hiç. Çünkü ben bile rahatsız oluyorum kv olmasına rağmen bir de yabancı biri yapsa terslerdim kesin. İyi niyetli ama aşırı müdahil işte. Böyle dengesiz halleri var.

Ben üzerine bastıra bastıra babası yapsın öğrensin yalnız kalacağız falan diyorum. Bazen anlıyor bazen hemen eşimde duran çocuğu bana ver diyor. Ay bilmiyorum ya bir buçuk sene falan uğraşacağız böyle. Bir düzen oluşturmam lazım ileriye yönelik gelen kişinin de onu ilerletmesi lazım. Kırmadan etmeden söyleyeceğim her şeyi. Benim evim, ailem, çocuğum bunu anlamaları gerek.

Cok saol canım bi gidelim bakalım. Bir de kalca ultrasonunu ne zaman cektiriyorduk

6'dan beri emziriyorum nerdeyse tabii aralıksız değil ama en az 2 saat emmiştir, hala aç bu deli mi ne yav
Valla emzirdim uyudu sağdım 20 25 ml anca sütüm çıktı onu da verdim üstüne mama verdim yeni uyudu gazı var memede durmak istiyor olayı gaz aslında ama öyle ağlıyor ki memeye saldırıyor sanırsın aç ama değil kusuyor sonra gidiyor sütlerim de bu döndü beni yordu kusmasa iyi olcak

İlayin karnına bak ne goruyosun

Eklentiler

• Screenshot_20241220-174341.png
    183,7 KB · Görüntüleme: 30
Ben de her şeye hasret olduğum için saldırdım ama ben de dizginlerim yilbasindan sonra.
Nasıl gidiyor şeker durumu peki ölçüyor musun hiç? Ben sadece bir kez açken ölçmüştüm. Şimdi devamlı bir şeyler yeme modunda olduğum için yanıltıcı sonuç verir diye ölçmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…