2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Kontrole daha çok var ama dediğin gibi eğer kendim cesaret edemezsem hastaneden yardım alırım teşekkür ederim

Canım İnan anlattıklarına ben bile ta buradan kuruldum. Sırf bu sebeplerden kv’mi istememiştim işte ilk günler yanımda hatta annem ve eşim dışında kimse olmasın dedim. Babamı bile kaldıramam demiştim kendi kendime. Çünkü gerçekten insan o kadar canı yanarken ve bebeğin derdine düşmüşken birinin konfor düşkünlüğü sinirlerini tepesine çıkarıyor. Ben de hastanedeyken bir ara zaten ağrıdan sızıdan yatamıyorum diye kalkıp tekli koltuğa oturmuştum. Sedyeye eşimi, kanepeye annemi yatırmıştım 3-4 saat idare etmiştik öyle. Ama misal o an kv’m orada olsa oğlum şöyle yoruldu böyle uykusuz dese kalkıp üzerini örtse cinlerim tepeme çıkardı. Ben seni çok çok iyi anlıyorum yani. Yine ilk günler iyi bile tahammül göstermişsin tartışıp kırılıp küsmeden. İnsan yeri geliyor kendi annesine kuruluyor ki kv şöyle dursun.
Her şeye müdahil insanlar genel olarak rahatsız edici bence zaten. Senin annen yanındayken sana gösterdiği gereksiz ilgi de çok saçma. Kendi kızı olsa kv’yi mi tercih edecek sanki ya da kendisi olsa ne yaparmış. Uf ne zaman gidecekler peki ?

Sen bebekle her konuştuğunda babanesi falab diye söyle. Eğer devam ederse uygun bir dille çocuk kargaşa yaşamasın sen babanesi diye sev de sonuçta bir tane de babanesi olması lazım falan dersin . Bu iyi niyetten kivesi altında yapılan şeyler gerçekten insanı çıldırtıyor çok haklısın . Hatta ama kötü niyetli değildim deyince bi de üstüne haklı olduğunu bile bile insan bi vicdan muhasebesi yapıyor. Sevmiyorum ben de . Ama şöyle de bir gerçek var boşuna dememişler cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarından örülüdür . Gerçekten iyi niyetliysr sen uyardığında alınmaz , darılmaz . Alınıp darılıyorsa da kendi bilir .

gece uyanmak emzirmek falan hiç yormuyor aksine mutlulukla kalkıyorum ama şu yan taraftan gelen horlama sesi var ya boğasım geliyo

Yaa hayırlı olsun canım nasıl oldu sürecin uygun olduğunda anlatır mısın.
Doğumu bekleyen kaç kişi kaldık öyleyse kızlar . Bildiğim bi ben ve @zinnureyn__ varız .
Çok teşekkür ederim canım. Darısı sizlerin başına her yerine kordon dolandığı için kanala girememiş yavrum. Bende normal doğum için bekliyordum. Açıklık şansı sıfırdı hep.Kontrole diye gittim 3 4 saat sonra sezaryene alındım.

Yani annem demesine neden bu kadar kafayi taktin anlamadim zaten daha cok kucuk benim annem de arada oyle seviyor da ne olacak ki. Annem diyince annesi o mu olcak . Baska derdin mi yok kiz allahaskina birde onu dertlenme bence. Oyle kendine dert edecek bisey degil bence. En azindan su yenidogan surecinde. Asiri uyuz oluyorsan da guzel bi dille soyleyrbilirsin gerci aranizdaki yakinligi bilmiyorum ama.

Gözlerinin içinde hiçbir şey yok şu anda, pek açmıyor ama olsun anladım canım gelmiş geçmiş olsun, bizde de yarın problem olmaz umarım
Yahu bi ortasi yok kimisi uyanmiyor diye uzulur senin gibi kimisi de benim gibi uyumuyo diye uzulur. Azicik uysal bi bebe olaydi dicem de. Babasinin huylarini almis evladim baska huy yokmus gibi

Canım bebebao pompa baya iyi çekiyor dün ben denedim güçlü modda baya çekti sütümü. Ama vazgeçtim evde olduğum sürece memeden vereceğim

Birini durduruyorum biri ağlıyor birinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye

Birini durduruyorum biri ağlıyor birinin altını değişiyorum öteki acıktım diye ağlıyor ağız açık akşam bir ağlama krizi geçirdim . Ben yetemeyeceğim diye
oyy canım Allah yardımcın olsun ben de asla durmayan bebem kucağımda yazıyorum bütün gün sadece ağladı gece belki uyur dedim ama olumsuz umarım yakında rutinin oluşur çok da güzel yetersin henüz her şey çok yeni

Nasıl gidiyor şeker durumu peki ölçüyor musun hiç? Ben sadece bir kez açken ölçmüştüm. Şimdi devamlı bir şeyler yeme modunda olduğum için yanıltıcı sonuç verir diye ölçmüyorum
Doğumdan sonra 4 gün ölçtüm bebeğin kontrolüyle beraber şekere de bakacaklardı. Her şey sanki hiç insülin olmamışçasına normaldi. Her şeyi kestiler 6 hafta sonra yeniden kontrol var. Şu an olcum insulin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…