Fazla müdahil fazla panik iş yapıyor. Fazla işte bazı şeyleri.
Haftaya pazartesi geceden gidecekler. Aslında yarın gideceklerdi bize sordular ben de nasıl uygunsa rahat edemiyorsunuz evinizi özlemişsinizdir ben iyiyim falan dedim ama eşim az daha durun deyince haftaya ertelediler
Sonradan dedim öyle demeseydin keşke diye ben de sana yardım ederler diye dedim diyor. Ya şu an bana en büyük faydaları ev işinde çocukla alakalı pek yok arada alıp uyutuyorlar altını değiştiriyorlar, uyurken yanında duruyorlar gündüz o kadar. Zaten süt bebeği olduğu için emziriyorum sürekli benimle hep. Ev işi de onlar olduğu için fazla zaten çeşit çeşit kahvaltı yemek biz öyle yemiyoruz normalde. Bulaşık çamaşır çok çıkıyor ama onlar olmasa çıkmaz o kadar ben başederim bir şekilde. Ya bir de işin maddi boyutu var. Bir aydır bizdeler. Ufak tefek alışveriş harici ki onlar da genelde kendi yedikleri şeyler, bir kilo et de ben alayım yok. Araba aldık bir de müthiş borçluyuz biliyorlar. Seviyorum ama fazla geliyor bunaldım artık bir an önce gitsinler istiyorum. Kötü mü düşünüyorum bilmiyorum ya. Üç damacana su üç gün yetmiyor. Çaya bile oradan kullanıyoruz hasta olmasınlar diye.
Bir de altın mevzusu var canımı sıkan ilk torunları ne getirdiler altın çeyrek. Bir de bana ince hediyelik kolye. Yani annemler o halde ata altın taktılar. Annemlerin 6.torunu, hepsine yetişmeye çalışıyorlar borç harç. Valla para puldan değil değer görmediğimi hissediyorum. Anneannem teyzem falan da çeyrek verdi o zaman senin farkın ne değil mi? Eşim de diyor kolye de getirmişler ama ya tamam sağolsunlar anı kalsın istemişler de kolye incecik bir çeyrek daha eder en fazla dedim. İlk torunu ya bilmiyorum annemler bileklik yaptırmışlardı altını ayrı takmışlardı. Öyle çok durumları da yoktu yani.