2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Eşim açıkça söylemiyor açıkça söylese kadın küser falan eşimde kafaya takar saçma sapan bir durum işte…

Ben o annelik hüznü içerisinde nelerle uğraştım. Annemler bebeğin yoğun bakımdan çıkacağı günü beklemeden gitti ona çok ağladım. Ama eşin ailesine gıcık olma konusunda bence bomba bendedir.
Daha 6-7 gün olmuş doğuralı bir duyarım ki eşimin amcası uçak bileti almış maaile 4 kişi yatıya gelecekler. Çocuğu yoğun bakımdan yeni almışız, kv kp eşimin kardeşi herkes hasta kusma ishal salgınına yakalandı her akşam birini acile götürüyoruz. Çocuğu kimseye veremiyorum dinlenmem sıfır. Eşim de çalışmaya başlamıştı. Ödüm kopuyor bebeğe bir şey bulaşacak diye sarılığı var sürekli besliyorum falan. Sormadan etmeden misafir geliyor hem yatılı kaç gün kalacaklar belirsiz. O gece sinir olmak ne demek sinirimden uyku tutmadı. Uyuduğumda da rüyamda bile bu konuyu gördüm. Sabahına hemen kv ile konuştum dedim gelmesinler ben kimseyi ağırlayamam bu halde. Halen düşündükçe kan beynime sıçrıyor ya. Nitekim gelmediler biletleri yandı da. Nasıl düşüncesizlik bu aklım almıyor.

Allah yaşadıklarınızı unutturacak kadar güzelini nasip etsin inşallah

Kizlarcim 3 gündür kızımla urastim burun temizliği gerçekten onemli ben hem yıkayıp çektiğim halde tikaniyodu cigerlerde hırıltı başlamıştı nefes alması hızlanmıştı kendi doktorumuz o gün yoktu diğer doktora götürdüm müşahade de kalmasını istedi bizde başka yere götürdük orda ciğer filmi çekti tekrar kan aldılar mahfoldu kızım ben aglicaktim artık bayilcakti ağlamaktan ciğerleri temiz geldi tahlilleride normaldi yatişa gerek görmediler ama kendi doktorumuz bizi 2 kez aradı Allah razı olsun herkese gerçekten işini hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın şimdi duzeldik iyiyiz doktor kontrollerini aksatmayin 6 aylık olana kadar düzenli gidin bebek olduğu için ihmale asla gelmiyo

Canım çok çok geçmiş olsun ya neler yasamissiniz. Allah beterinden korusun. Evde başka çocuk olunca erken dönem hastalıklar kaçınılmaz oluyor galiba

Biz öylesine gittik devam etmek istediğimiz doktora iyi ki de gitmişiz hastanedeki doktor kilosuna ulaşmamış mama ver demişti mama veriyorduk sürekli. Şimdi geçen gün devam etmek istediğimiz doktora gittik sütün var niye mama veriyorsun demek ki memeden alamıyor güçlenene kadar sağ dedi ağız kaşlarının güçlenmesi için emzik önerdi. Cep numarasını verdi o akşam grip gibi oldu biz hastaydık gecenin bir yarısı cevap verdi ilgilendi vs bence bekletme git doktora en azından içine siner.

Kızlar ne diyeceğim size belki daha önce deneyen vardır yoksa da ben paylaşmak istedim belki faydası olur . İncia’nın yağını almıştım bugün alt değiştirirken ayaklarının altını güzelce yağlayıp masaj yaptık öncesinde ıkınıp huzursuzlanıyordu 5 dakika sonra gazını ve kakasını yaptı rahatladı emdi ve uykuya geçti faydası olduğunu düşünüyorum huzursuz olduğunda deneyeceğim birkaç kere daha yapınca o zaman netleşir . Sizden de denemek isteyen olur belki

Mesajlara 2 gün sonra cevap vermeli gidiyor. Meme kenesi oldu benim kız asla memeden ayrîlmıyor ayrılınca da ben kostur kostur ya yemek yiyorum ya banyo vs. Siz nasilsiniz nasil gidiyor
Oh oh maşallah Severiz meme kenelerini yeter ki emsinler İyi şükür yavrum meme ucu acıları dışında her şey yolunda şimdilik Ben de onu geçirmek için mücadeleye devam

Kızlar ilk 28 gün tüm özel hastanelerde bebek muaeyene ücretsiz mi, göbek bağı iltihaplı gübi geldi bize de

Eklentiler

• IMG_5017.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 35
Valla güven çok önemli canım bende dün mesaj attım hocam Haşim bey müşahade önerdi diye hastanede yoktu anında aradi beni Allah razı olsun ne yapmam gerektiğini hemen hastane önermesi koskoca medipolun doktoru sonra tekrar ciğer filmini gönderdim yatişa gerek görmedi devlet hastanesi dedim yine hemen aradı ciğerleri temiz serumu makinayla ver dedi burnunu yıka bişey olursa hemen gel pazartesi hastanedeyim diye

Bence aklında kalacagina git sende cnm Çarşamba günü olmadı ikisinede göster birine sabah birine öğlenden sonra

Ben perşembe doğum yaptım ctesi çıktık, yarın ilk kontrol var. Haftaya ptesi sağlık ocağında topuk kanı alınacakmış, sonra aylık oluyor diye biliyorum her şey normalse. Benim teyzem özel bir klinikte bebe hemşiresi, bunların hepsini öğrenip size de haber vericem

Uyanmıyor yaaaa uyanmıyor yani. Mamadan sonra 3 saat, memeden sonra 2 saat arayla tekrar besleyin dediler ama uyuyakalıyor asla uyandıramıyorum. Aklım çıkıyor sarılık falan olacak diye

Bizim de göbek fıtığımiz var küçük benim büyük kızımda öyleydi geçmedi 3 yaşına kadar ameliyat ettirdik
İnşallah bu kiziminki geçer tekrar bı operasyona gerek kalmaz

Yavrum ben de öyle yapmaya çalışıyorum da şu an, kaç günde düzene oturttun ve mamayı bıraktın mı şu an? Benim sütüm geliyor ama her seferinde tutamıyor memeyi, uyuyor devamlı o yüzden dünden beri sağıma başladım iyi oldu. Bir de pompa ne kullanıyorsun, ekstra takviye vs alıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…