Benim de öyleydi hala öyle ama emebiliyosa zaten cogalacaktir. Kolay gelsin hepsi farkli farkli. Ben de sagamiyorum artik memeden kopmuyoGuzel bir duzen kurmussun yavrucum . Ama benim kiz saatte bir emmek istiyo sagacak zaman da sutte olmuyor bende suan en azindan
Eşim açıkça söylemiyor açıkça söylese kadın küser falan eşimde kafaya takar saçma sapan bir durum işte…cok dusuncesizce gercekten esin acikca soylesin bence insan musait olmaz uyur banyoda tuvalette olur bebekli ev orasi sonucta herkes musait olunca geri donus yapar zaten. ben de sinirlenirdim bu dusuncesizlige ve ya esime derdim konus diye ya kendin kirmadan bir yolunu bulup mutlaka soylerdim bir daha yapma tan uykudan uyaniyoruz yorgunlugum gecmiyor bebege bakamiyorum bu yuzden diye
Cook tesekkür ederimBuradaki herkesin bebeği aşağı yukarı 1 1.5 aylık, ihtiyacı olan biri vardir elbet. Bundan sonra gönlünüze göre olsun inşallah her şeysizin için dua edeceğim
Ben o annelik hüznü içerisinde nelerle uğraştım. Annemler bebeğin yoğun bakımdan çıkacağı günü beklemeden gitti ona çok ağladım. Ama eşin ailesine gıcık olma konusunda bence bomba bendedir.Yok yok haklısınız kendinizde hata aramayın. İlk 10 gün ben de çok kötüydüm mental olarak. Burada da yazmıştım hatta çok güzel destekler geldi sağolsun herkesen yakın arkadaşım psikolog ona anlattım, annelik hüznü yaşadığımı söyledi. Zamanla geçiyor inanın, alışıyorsunuz her şeye. Sinirler de yatışıyor çok gözünüze batmıyor. Ama batarsa da normal kendinizi suclamayin. Ben hâlâ her gün en az 1 kez bir sebepten eşimin ailesine gıcık oluyorum
Allah yaşadıklarınızı unutturacak kadar güzelini nasip etsin inşallahKızlar hm in şapka zıbın ve alt giyimden oluşan çok tatlı bir seti var. hamileliğimi öğrendiğimde almıstık nasip değilmis. Yenidoğan olduğu için 1-2 aylık bebeklere olur. Born in 2024 yazıyor üstünde o yuzden bu ay veya gecen ay doğmıs olması lazım ki üstüne de tarihe de uysun. Hediye etmek istiyorum
Amin cok tesekkür ederimAllah yaşadıklarınızı unutturacak kadar güzelini nasip etsin inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun ya neler yasamissiniz. Allah beterinden korusun. Evde başka çocuk olunca erken dönem hastalıklar kaçınılmaz oluyor galibaKizlarcim 3 gündür kızımla urastim burun temizliği gerçekten onemli ben hem yıkayıp çektiğim halde tikaniyodu cigerlerde hırıltı başlamıştı nefes alması hızlanmıştı kendi doktorumuz o gün yoktu diğer doktora götürdüm müşahade de kalmasını istedi bizde başka yere götürdük orda ciğer filmi çekti tekrar kan aldılar mahfoldu kızım ben aglicaktim artık bayilcakti ağlamaktan ciğerleri temiz geldi tahlilleride normaldi yatişa gerek görmediler ama kendi doktorumuz bizi 2 kez aradı Allah razı olsun herkese gerçekten işini hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştırsın şimdi duzeldik iyiyiz doktor kontrollerini aksatmayin 6 aylık olana kadar düzenli gidin bebek olduğu için ihmale asla gelmiyo
Biz öylesine gittik devam etmek istediğimiz doktora iyi ki de gitmişiz hastanedeki doktor kilosuna ulaşmamış mama ver demişti mama veriyorduk sürekli. Şimdi geçen gün devam etmek istediğimiz doktora gittik sütün var niye mama veriyorsun demek ki memeden alamıyor güçlenene kadar sağ dedi ağız kaşlarının güçlenmesi için emzik önerdi. Cep numarasını verdi o akşam grip gibi oldu biz hastaydık gecenin bir yarısı cevap verdi ilgilendi vs bence bekletme git doktora en azından içine siner.Hanımlar ben çocuk doktoruna ısınamadım. Yani şöyle ki ben numarasını falan alamayınca geriliyorum bişi sorulacak soramıyorum falan istemiyorum öyle. Şimdi başka bi doktor (2 doktor daha doğrusu) buldum ama ne zaman götürmeli ki beboyu? Çarşamba kontrolümüz var bu doktora, ona tekrar gidicez. Diğerlerine öyle rastgele götürmeli miyim yoksa 1.ay muayenesinde falan mı gitsek daha iyi olur
Evet eşimde büyük kızımda hasta oldu dokunmadilar ama evde olunca geciyo ister istemez malesefCanım çok çok geçmiş olsun ya neler yasamissiniz. Allah beterinden korusun. Evde başka çocuk olunca erken dönem hastalıklar kaçınılmaz oluyor galiba
Aynen alttan cıkarmadan asla rahatlamıyorAslında geyiriyor ama illa pırtlamak için uğraşıyor. Gazını alıyorum her seferinde ama pırtlar bizi mahvetti
Oh oh maşallahMesajlara 2 gün sonra cevap vermeli gidiyor. Meme kenesi oldu benim kız asla memeden ayrîlmıyor ayrılınca da ben kostur kostur ya yemek yiyorum ya banyo vs.Siz nasilsiniz nasil gidiyor
Valla güven çok önemli canım bende dün mesaj attım hocam Haşim bey müşahade önerdi diye hastanede yoktu anında aradi beni Allah razı olsun ne yapmam gerektiğini hemen hastane önermesi koskoca medipolun doktoru sonra tekrar ciğer filmini gönderdim yatişa gerek görmedi devlet hastanesi dedim yine hemen aradı ciğerleri temiz serumu makinayla ver dedi burnunu yıka bişey olursa hemen gel pazartesi hastanedeyim diyeHanımlar ben çocuk doktoruna ısınamadım. Yani şöyle ki ben numarasını falan alamayınca geriliyorum bişi sorulacak soramıyorum falan istemiyorum öyle. Şimdi başka bi doktor (2 doktor daha doğrusu) buldum ama ne zaman götürmeli ki beboyu? Çarşamba kontrolümüz var bu doktora, ona tekrar gidicez. Diğerlerine öyle rastgele götürmeli miyim yoksa 1.ay muayenesinde falan mı gitsek daha iyi olur
Canım istersen bı göster evet ücretsizKızlar ilk 28 gün tüm özel hastanelerde bebek muaeyene ücretsiz mi, göbek bağı iltihaplı gübi geldi bize de
Ben perşembe doğum yaptım ctesi çıktık, yarın ilk kontrol var. Haftaya ptesi sağlık ocağında topuk kanı alınacakmış, sonra aylık oluyor diye biliyorum her şey normalse. Benim teyzem özel bir klinikte bebe hemşiresi, bunların hepsini öğrenip size de haber vericemHanımlar ben çocuk doktoruna ısınamadım. Yani şöyle ki ben numarasını falan alamayınca geriliyorum bişi sorulacak soramıyorum falan istemiyorum öyle. Şimdi başka bi doktor (2 doktor daha doğrusu) buldum ama ne zaman götürmeli ki beboyu? Çarşamba kontrolümüz var bu doktora, ona tekrar gidicez. Diğerlerine öyle rastgele götürmeli miyim yoksa 1.ay muayenesinde falan mı gitsek daha iyi olur
Yavrum ben de öyle yapmaya çalışıyorum da şu an, kaç günde düzene oturttun ve mamayı bıraktın mı şu an? Benim sütüm geliyor ama her seferinde tutamıyor memeyi, uyuyor devamlı o yüzden dünden beri sağıma başladım iyi oldu. Bir de pompa ne kullanıyorsun, ekstra takviye vs alıyor musun?Canım benim sütüm sağarak çoğaldı. Sırıngayla memeden akıtıp mama verirken bi yandan da sağıp kolostrumu kaşıkla içirdik. Sağdığım ilk gün 1 kaşık zor çıktı. Ertesi gün akşam 10 ml,onun ertesi gün 30 ml,3.gün 2 memeden 60 ml geldi 2 saatte 1. Çoğaltmak için sağmak da faydalı oluyor.