2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Hastanedeyken mi fark edildi canım kontrolde mi anladınız?
Normal kontrole gittiğimizde doktor dedi sarılık gözüküyor kan alalım diye ordan belli oldu 5. Gününde değer 13 çıkmıştı 17 olursa yatış dedi 3 gün sonra tekrar kan alındı 15 çıkmıştı mama verdik ama günde 2-3 kez falan daha çok geceleri verdik hep emzirdim saat başı bazen yarım saatte bir onun içinde topuğunu cimciriyorduk sonraki kontrolde 11 e düşmüştü değer zatem gözle görülür şekilde kayboldu sarılık anlamanın bir diğer yolu burnunu sıktığında renk sarıysa başlamış oluyor gözlerinin içi sararmaya başlıyor

Canım cok gecmiş olsun. Memnun kaldıgınız doktor kimdi. Ben de esenler medipole de bagcılara da cok uzak degilim oralardaysa 1. Ay kontrolunde götürebilirim ben de
dr.ARZU AK esenler medipol canım aşırı ilgili çocukları sever pandemi döneminde diğer kızımla resim çekmiştim atıyım size candır kendisi bız sulalecek yıllardır ona gidiyoruz hatta hastanede olmadığı zaman denk geliyo kontrole kayıt acmiyolar gittiğimde odasını tıklatıp hocam size acmiyolar kont kaydı diyorum hopp bankoyu ariyo iş bitiyo

Eklentiler

• Screenshot_20241222-220114.png
    394,4 KB · Görüntüleme: 47
beni aradığında dediki arka arkaya hava verip dinlesinler ona göre karar versinler dedi eğer kendi olsaydı bu kadar urasmazdim ama beni ne olursa olsun arayıp bilgilendir dedi o bile yetiyo insana

Benimkide arada diyor hani çok karışamıyor mesafeyi koymaya çalışıyorum ama üşür mü ki öyle falan diyerek müdahil olmaya çalışıyor. Bir kere de hastanedeyken aramıştı bebek ağlıyordu bizim bebek mi ağlıyo neden ağlıyo falan dedi bende bebek ağlıyor dedim. Ben kendim hallederim diyorum genelde.
Annem deme ondanda var birkaç kez dedi bende sinir oluyorum dedeler babam demiyoe çocuğa ne annem annem. Annesi var bu bebeklerin. Bir şey demedim bende yardımcı da oluyor Allah var ama

Kızlar selam ben hiç serum fizyolojik yapıp temizlemedim bebeğin burnunu hiç . Açıkçası korkuyorum . Yapan var mı ? Nasıl yapılıyor riskleri var mı ? Siz nasıl temizliyorsunuz

Kızlar selam ben hiç serum fizyolojik yapıp temizlemedim bebeğin burnunu hiç . Açıkçası korkuyorum . Yapan var mı ? Nasıl yapılıyor riskleri var mı ? Siz nasıl temizliyorsunuz
Hangisinden bahsediyosun canım aparatla cekmekmi yoksa izotonikle yikamakmi

Benimkilerde arıyor günlük görümce kv görümceyi açmadık bugün akşam geri döniyim dedi eşim o açmadı. Kv burdaydı buradayken eşi arıyordu onu 2 gündür de yok birlikte aradılar. Kp eldiveni nerde çocuğun falan diyor hiç muhatap olmadım kapattık sonra. Yani taciz bence insanları ısrarla görüntülü aramak. Bebeği bu denli sahiplenmekte itici geliyor. Sonra da yardımcı da oluyorlar bak olmasa akrabaları falan ilerde daha kötü diyorum öyle karman çorman kafam.

Ay cevapları takip edeyimbende yapmadım ve aşırı korkuyorum. Kusunca bile çok korkuyorum boğazına kaçar diye. aspiratörle hafifçe çektim sümük çıktı da ama yine hırıldıyor gibi burnunda sümük gözükmüyor hiç ama arkalarda vardır belkiüzülüyorum da yavrum rahat nefes alamaz diye

Ya evet görünürde bir şey yok ama hırıltılı burnu . Bide bebekler ağızdan nefes alamazmış korktum nefes alamaz diye

Benim sürekli sürekli annem oğlum vs diyor ben o kadar demiyordum ama şu an inadına gibi diyorum. Ben kestirip atıyorum ya öyle yapalım böyle yapmayalım diye tamam diyor. Yani baştan belli edelim diye. Çünkü bizim süreç uzun nisanda annem gelecek iki ay sonra kv gelecek. Seneye tüm okul dönemi annem ve kv dönüşümlü duracaklar. O yüzden çizgiyi çekmem lazım kırgınlık vs olmaması açısından. Benim de yardımcı oluyor yani hakkını yiyemem ne desem yapmaya çalışıyor kendince.

İşte ikisi de yani hangisi iyi . Bende nefesle çekilen aspiratör var damla damlatıp onunla mı çekmeliyim yoksa şırınga ile fizyolojik su ile mi
Kesinlikle yıkamak doktorunuza da sorabilirsiniz önemli olan geniz çünkü temiz olması
İzotonik den serumla enjektörle 2 ml bir buruna 2 ml diğer buruna başıni hafif öne eg kollarını tut iki kişi yaparsa daha iyi burnuna sıkın sırtına gaz çıkartır gibi aşağıda. Yukarı vur ama daha sert sonra diğerine sık aynı şekilde hiç bişey olmaz daha sonra biraz ayakta tutki ciğerine su kaçmasın hemen yatırma az önce temizledim bende çıktı sumukler uyudu şimdi gece yapamiyorum tabi bende çekiyorum otri bebeyle tıkanık gibi olursa ondada geliyo hastaneye gittiğinde doktor gösterir aslında sorunca hatta hemşirelere yaptırır sende görüp öğrenmiş olursun

Sağol yavrum ya deneyeyim ben de, yarın kontrol var bakalım cüce ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…