2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Tamam canım Beni etiketlersen çok sevinirim. Kafam karıştı baya.
6'dan beri emziriyorum nerdeyse tabii aralıksız değil ama en az 2 saat emmiştir, hala aç bu deli mi ne yav
Dün doktor bir saat emzir uzatma, sen de çocuk da yorulursun, mama ver doymazsa dedi ama ben de senin gibi iki saat emzir yorum çünkü uyuyor, aktif etmmiyor. Ve hep aç. Bir emse doyacak. Mama içiriyoruz mecbur canım çok sıkılıyor.
canım biraz daha sabret her geçen gün daha iyi hissetceksin. ben 7. günden sonra anca rahatladım. dün ilk defa mutfakta kahvaltı masası topladım tezgahı sildim falan mutlu oldum
İnşallah kuzummm. Böyle bi tuhaf hissettim ben ya. Yarınn 7. Günüm. Her gün aslında daha iyiyim ama işte. Kaçıncı gün yatakta yan yatabildin canım?
Ben de çekince gelmiyo ama bu aylarda aspiratör çok önerilmiyormuş zati ben birkaç damla sıkıp bırakıyorum yumuşayınca hapşırınca falan atıyo kendi
Aspiratör olayının videosu var mı?. Ben o olayı hiç bilmiyorum. Araştırmadım da.
Açlıktan değil annesi seni istiyor gaz sancısı varsa seninle rahatlamak istiyor uyku uyumak istiyorsa seninle uyumak istiyor
Öyle mi diyorsun. Bizimki de sürekli kucakta inmiyor. Mama veriyoruz aç diye hemen uyuyor. Yanliş mı yapıyorızz

Hiç yoktu canım, nst de sancım hiç çıkmıyor zaten. Dün beyaz sümüksü akıntım geldi nişan olduğunu düşünüyorum ve çok yoğun çatı ağrım vardı bu sabah o geçti kendiliğinden. Kemiklerim açıldı ondan mı rahatladım diye düşündük. Yarını çok merakla bekliyorum. Eğer Salı gününe kadar açılma belirtisi olmazsa sezeryan düşünüyorum

Ben de veriyorum mama doktor da verin dedi zaten napim kilo alana kadar en azınran

Eşimle konuştum söyleme kırılır diyor. Böyle de ben kırılıyorum dedim. Yok sen kırılmıyorsun böyle şeylere takılan biri değilsin ne oldu sana diyor. Takıyorum ben kaç tane çocuk baktım hiç annem vs demedim. Annem de demedi. Bak baban dedecim diye seviyor babacım diye sevse sen de takarsın diyorum. Az daha sabret gidecekler diyor. Ayy iyice sinir oldum bende mi sorun cidden.
Ben bebekle alakalı fiziki her şeyde çekinmeden aşırıya kaçmadan müdahele ediyorum. Bence ona alınmıyorlar iyi de oluyor çocukla alakalı en ufak şeyi bana soruyorlar öyle yaptığım için. Yaptıklarımı ben daha çok sorguluyorum onlar daha çok beni rahatlatıyor, pek yorum yapmıyor beni eleştirmiyor çok şükür. Onu yapsalar aşırı aşırı sinir olurdum yani burada okuduklarıma inanamıyorum bazen nasıl dayanıyorlar diye. Ama bu öyle bir şey ki bir şey söylesem cidden ben kötü görüneceğim. Kesinlikle gereksiz bir şey ama yaptığı.

Şırınga fikri iyiymiş alayım ben de. Şırıngayı nasıl veriyorsun temzleyip mi?

Evet aynısı bizimde. Mahvoluyorum öyle görünce. İlla pırtını çıkartacak. Hep kıpkırmızı duruyor

İşe yaradı mı ? Prebiyptik dediğinşz ne oluyor ürünün ismi nedir

Aslında geyiriyor ama illa pırtlamak için uğraşıyor. Gazını alıyorum her seferinde ama pırtlar bizi mahvetti

Doyduğunu çiş takibinden anlarsın canım mamada uyumasının sebebi içindeki şeker oranı ve anne sütü kadar kolay sindirilebilir bir şey değil vücut onu sindirmek için uykuya geçiş yapıyor ondan kolay uyuyor

2 gecedir anca yan yatabiliyorum ama kalkarken azcık ağrıyor. bugün de hiç ağrı kesici içmedim, yemek yaptım falan. inşallah senin de geçicek bir kaç güne

Denedim kuzum onu da denedim sanki gün gün daha kötü oldu gibi ya hatta kaşındırdı bir de streçler şimdi de göğüs pedine geçtim. Bugün 7-8 gün oldu benim de hala devam ediyor. 8. Gün falan başlamış demek ki. Her yolu deniyorum bakalım sırada gümüş kapaklar var. Silinmesi gerekli kremleri de sürmek istemiyorum hem silemiyorum acısından yani çok acıyor silerken hem de yine de bebeğe geçiyor gibime geliyor. Hametan sürdüm bir gün, silmeme rağmen bebekten sekresyon falan geldi bıraktım hemen geri. Lansinoh ve İncia dışında her şey de silinmesi gereken krem sanırım İnşallah benimki de bir an önce geçer. Çok korkuyorum hep bu kadar acıyacak diye. Emdiğinde uykuya geçmesi falan kolaylaşıyor ama ben emzirme saati yaklaşınca bile kötü oluyorum nasıl dayanacağım diye İlla ki dayanıyorum ama ömrümden ömür gidiyor o esnada da

O zaman bir müddet bir şey deme bakalım canım. Bekle gitsinler. İleride bakmaya başladığında kv’n ve aynı şekilde devam ederse o zaman söylersin hani artık kelime dağarcığı oluşuyor yavaş yavaş. Bazı şeyleri yanlış kodlasın istemiyorum biz de ekstra dikkat ediyoruz artık falan dersin olmazsa. Siz de yanlarında annem babam dememeye falan çalışın. İnşallah çok da alınmadan anlayış gösterir canım. Benim kv’m görümcem de paşam diyorlar devamlı hatta paşamız. Hatta kaymaklı paşamız Daha önce de yazmıştım burada. Ben de sinir oluyorum mesela. Bebeğe neden askeri bir unvanla hitap edilir Onun dışında da bababaanem, halacım, dedecim böyleler. İdare edicez artık kısa süreliğine ya

925liği aldık canım. Arkadaşım direkt bunu al yazınca o an onu aldırdım kardeşime. Yarın gelince deneyeceğim artık. İnşallah bana da iyi gelir ya

yani cok buyuk birsey degil esine katiliyorum biraz sabir. sinir bozucu belki ama kotu niyet yok. belki lohusalik halidir gelir gecer araniz kotu olmasin durduk yere cidden onemli bir mesele degil oyle demis boyle demis yani kotu birsey dememis ki.
ben de arkadaslarima kuzum diyorum bazen cocuguma annem diyorum sevgi belirtisi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…