2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Valla özel bisey yapmadım canım. Muhtemelen ödem çok fazlaydı doğumla birlikte bir hafta on gün içinde gitti. Sadece yemeği iki öğüne indirdim.
yemek cok sık yiyorum ben, surekli emiyor Ada ben de acikiyorum devamli. Buraya yazdigim ertesi gunu 3 kilo vermisim birden herhalde odem gidiyor dedigin gibi

Park yatak in içinde reflü yataginda yatırıyoruz. Eşim uyutma konusunda benden daha başarılı. Ben uyutamıyorum kolay kolay, çok uykum varsa bırakıyorum yatağına bazen kendi uyumus oluyor. Bazen de sizin gibi dik pozisyonda bekliyorum. Ama ik mik yapınca hemen almıyorum ben ya, aglamazsa uyuyor çünkü bekliyorum o yüzden. Dik pozisyonda uyumak da zor ya verimli bir uyku olmuyor

babyborn daha iyi hafif cukur icine gomulue yanlarsan da sıkar onu ana kucagingibi uyur. benimkinin uykusunda sorun yok cok sukur gece anne yani yataginda uyuyor ama icinde baby nest var yine o sariyor onu bir de esim bosluklari dolduruyor bebek sıkı hissetsin diye o sekilde uyuyor

bence her ses cikarista alma alissin bazen oyle ses ciksrip kendi kendine susuyorlar bir de yataginda bosluklari doldur kendini sıkı hissetmek istiyorlar. bizimkinin yataginin kcinde baby nest var onun icinde yatiyor o zaten dar bir alan, bosluklar kaldiysa onlarida dolduruyoruz ustune ince yun battaniye atiyorum guzel uyuyor oyle

Ben kullanıyorum cano, nasıl yapıcam falan diyodum da kolay da geldi içine koyması, kendim de daha rahat ediyorum bebiş de rahat duruyor

Ben reflü yatağını sevmedim birkaç kere kullanmama rağmen sanki çok boşluk oluştu gömüldü anlamadım nedenini

kizlar ornek gostermek adina resim paylasiyorum ekte, bebek yataginin icine baby nest cok iyi oluyor. bebekler genis bos yatakta yatamiyorlar ynlardan ve boydan ne kadar dar alana sıkıstırırsaniz o kadar iyi. hem sirti duz zeminde uyumus olur hem uyku suresi uzar. aynen anne kucaginda sarilmis gibi ortam gerekiyor onlara yatakta

Eklentiler

• 9659c083-b951-49ec-993f-1d21a68b9acd.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim ilk de öyleydi, bu defa nasıl henüz tam kestiremedim ama tam tersi de değil eşime dedim ki biz böyle bir şey yaşadık ve nasıl unuttuk uykusuzluk yorgunluktan öte bebeğin tatmin olmaması, çok ağlaması, yetersizlik hissi beni zorluyor. Üçüncü çocuk perileri hemen kaçtılar

Anladım canım çok teşekkür ederim

Anladım canım çok teşekkür ederim
bana da oldu aneztesinin etkisiyle ilk iki gun kustum baya. 3 gun hastanede kaldim orda morfin turu agri kesici veriyorlar. eve gecince parol ve ibufren kullandim uc gun daha. dun biraktim ilaclari tam bir hafta oldu. sezaryen kolay degil baya agir bir karin ameliyati turu canim ama gececek merak etme iki hafta ver kendine. alabilirsen dusunu al sabah aksam agri kesicileri al ve zaman ver biraz. iyilesmek icin 6 hafta ver kendine dedi doktor ve eve gelen hemsire bana ama tamamen duzelmek icin bir kac ay daha gecmeli eskisi gibi olmayi soruyorsan

yemek cok sık yiyorum ben, surekli emiyor Ada ben de acikiyorum devamli. Buraya yazdigim ertesi gunu 3 kilo vermisim birden herhalde odem gidiyor dedigin gibi
Çoğu aslında gerçek kilo değil ödem. Karbonhidrat şeker tuz tüketimi azalınca ve ev içinde hareketli olunca bir de sık ılık duş alınca daha hızlı gidiyor sanırım. Şuan emzirme dönemi olduğundan kiloya takılı kalmamak lazım hepsi bahara gider :)

Bu ürünün tek fotisi linki vs var mı Şeyda ya, bize kaynım bi oyun minderi göndermiş böyle yanlardan sıkıştırılıyor ona benziyo mu ona bakcam

Ben çok memnunum, huzursuz olunca koyuyorum slinge. Uyuyakaliyor orada ben de yemeğimi yiyorum vs.

Annemin ilaç ve yoğun kokulu kimyasal ürün bağımlılığı beni hem çok üzüyor hem kızdırıyor Bugün çoktandır kullanmadığım bir yastık kılıfını çıkardım kullanayım diye ama baktım havasız kokuyor, bunları yıkayayım havasız kalmışlar dedim. Yumuşatıcı kullanmadığınız için illa ki böyle kokar dedi. Anne hele ki yastıkların yoğun kokması baş ağrısı ve alerji sebepleri işte diyorum, yok..
Eskiden küçük bebek olunca evler bebek kokardı şimdi her şeyiniz kokusuz o kokular da gelmez oldu diyor. Demek ki eskiden de kokanlar bebek değilmiş şampuan pudra deterjanmış diyorum. Bilmem artık diyor...
Geçen bir gün dışarıda uzun kaldık ve dışarıdan bir şey yemek istemedim emzirdiğim için, uzun süre aç kalınca da başım ağrıdı. Başım ağrıdı der demez falan ağrı kesiciden iç hemen dedi. Kendisinin de ağrımış ben de içeceğim diyor. Anne açız ya ondan ağrıdı yemek yesek diyorum yemek de yiyelim ama başımız neden ağrısın diyor.. Yani her gün neredeyse bir ağrı kesici içiyor illa ki hem de sert ağrı kesiciler yazdırmış kendine. Yaygın vücut ağrılarıma çok iyi geliyor diyerek.
Kabızlığı var magnezyum iyi geliyor içsene dedim, benim çok güzel ilacım var akşam içince sabaha iyi geliyor diyor hep böyleyiz. Bugün patladım biraz. Niye seviyorsun bu kadar kimyasalları ve ilaçları, genç kızların var, bak onlar da aynı, hiç iyileşmediğinizin farkında mısınız, acaba bu sebepten mi diye düşünüyor musunuz diyorum. Biz güzel kokan şeyleri seviyoruz, ilaçları doktor veriyor bilmem ne hep bir bahane. Uzaktayken bu kadar takılmıyordum aklıma gelmiyordu kabullenmiştim de artık şimdi bir süredir bir arada olunca da depreştim yeniden

ya şimdi bezini açtım. bi tel kalmış tutan. bi dahaki beze düşer bizim sanırım. bazı bebeklerin kalın oluyor kordonu ama sizin de iyice kurumuş bence. yavaş yavaş güçsüzleşecek
İnşallah canım Ama sanki son 1 haftadır bu halde bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…