- 2 Ocak 2021
- 4.616
- 5.041
Ben aciyorum ya ama hic tv ye karsi durdurmuyorumLeydiyz tv vs açıyo musunuz evde? Ekran mevzusunu düşünmek için erken mi ki TV açasım var bunaldım dnfn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aciyorum ya ama hic tv ye karsi durdurmuyorumLeydiyz tv vs açıyo musunuz evde? Ekran mevzusunu düşünmek için erken mi ki TV açasım var bunaldım dnfn
Açılmaması lazım diye okudum, arkadan gelen ses de etkiliyor muymuş neymiş ama mümkün değil. Ben açıyorum. Yoksa ben kafayı yicemLeydiyz tv vs açıyo musunuz evde? Ekran mevzusunu düşünmek için erken mi ki TV açasım var bunaldım dnfn
Ben de öyle okudum ama daha çok küçükler emin olamadımAçılmaması lazım diye okudum, arkadan gelen ses de etkiliyor muymuş neymiş ama mümkün değil. Ben açıyorum. Yoksa ben kafayı yicem
Islak bi bezle yüzünü silsen ya da altını açsan?Kızlar bebeğim yatağında uyanıyor aranıyor, aç aslında ama meme koyunca uyuyup kalıyor. Yaşayan, önerisi olan var mı? Emzirmem lazım. Sürekli kucağımda uyuyor. Bırakınca ağlıyor
Islak bezi deneyeyim bi de. Altını açıyorum ama memeye koyar koymaz uyuyor. Memede birşey yapmam lazım. Ayak gıdıklıyorum falan bana mısın demiyor. Dikiş ağrın kaçıncı günde geçti canım. Ben 5. Gündeyim. Tuvalette falan da zorlanıyorum. İçime birşeyler oluyor sanki. Ayağa da kalkınca iki büklüm kalıyorum. Ben de mi sıkıntı var acabası.Islak bi bezle yüzünü silsen ya da altını açsan?
Soy kuzum biraz zibinla kalsin cok sicaksa aktif ememiyo. Yanagina serin biseyle dokun ya da ayaklarinin altinaKızlar bebeğim yatağında uyanıyor aranıyor, aç aslında ama meme koyunca uyuyup kalıyor. Yaşayan, önerisi olan var mı? Emzirmem lazım. Sürekli kucağımda uyuyor. Bırakınca ağlıyor
Kiz o kadar da pimpirikli olma bosver. Benim takip ettigim bi cocuk doktoru kadin var . O da aciyor gayet. Bakmasin yeter ki zaten baska da suan anlayamiyo ama gerek yok.Ben de öyle okudum ama daha çok küçükler emin olamadım
biraz görmeye anlamaya başladıklarında dikkat ederiz ya izletmeyiz dinletmeyiz. Şu aralar zaten bunalımlı dönemler evde farklı farklı insanlar falan bir de sesi soluğu kesip tribe girmeyelim djdjjdnBiz de sessizlik kasmadık hiç alışmasın diye ama tvden emin olamadımdı açalım bari
Verdiği damlanın adı ne canım? Foto atar mısın?? Tekrarlarsa bir de onu sorayım.. Şimdilik iyi gibi gözü bizimkinin ama yenidoğanlarda bu sık sık olurmuş. memede uyuma, bırakınca uyanma Şu aralar hepsinde var gibi canım. Ben yatağa bırakır bırakmaz gevşek bir kundaklama yapıyorum. Biraz da elimi üstüne koyuyorum falan uykuya geçiyor. Ama bazen de koyma kucağında durayım diyor tabi.
Tamam canım deneyeyim inşallah olurSoy kuzum biraz zibinla kalsin cok sicaksa aktif ememiyo. Yanagina serin biseyle dokun ya da ayaklarinin altina
Hiç bilmiyorum canım ilk 15 gün gaz sancısı olmaz dediler, umarım kaçmıyordurKaşık biberonla ağzına çok hava kaçmıyor mu kuzum? Bize göstermediler acaba ben mi yanlış veriyorum. Bize şırıngayı öğrettiler
Korkmayın bir şey olmaz reflü yataginda yatıyorsa hele kussa bile sıkıntı olmaz. Yenidoğan için maksimum 4 saat aç kalma süresi var benim bildiğim. Her zaman 5 saat aç kalmiyorsa ve sarılık riski yoksa üzülmeyin. Olabilir yorgunuz sonuçta uyuyakalmaniz normal.Öyle yapıyorum yüz üstü tutup vuruyorum sırtına ama gece falan olur diye çok korkuyor insan2 saate bir alarm kuruyorum ama erteleyip uyuduğum oldu 4 saat belki 5 saat ve hatırlamıyorum da bazen acaba kalktım mı kalkamadım mı çok korkuyorum sabah baya sık emziriyorum
Edacım kilosuna göre besliyorsun bizim prematüre oldukları için ilk günden beri kilo hesabına göre besliyoruz. Şu an kağıdım ynımda değil , tam ayılayım mama cc hesabını atarım sana . Eğer o cc de beslenirse kesintisiz 2.5 saat uyur . Bebeklerin erken uyanmasının sebebi tam doymadan uyuyakalmaları . Memede iken memen tam boşalana kadar gerekirse yarım saat uğraş dedi doktor . Aktif emmeyi bırakınca ayaklarını gıdıkla pat pat yap ya da soy zıbınla kalsın devam et . Tabi bunlar teorik şeyler ben meme vermiyorum doktor bana vermiceksin istersen sonra beş on dk keyif yaptırırsın ama diğer türlü doyduğunu anlamazsın sağıp biberon vereceksin dediği için hesap olayı doğru yani .Ay bugün bana doktor beş günlük bebeğe 60 cc dedi. Doğumda bakan kilosundan iki sıfır çıkar o kadar dedi. Hangisine inanacağım bilemedim
Ya ben de şunu çözemedim 15-15 dk diyor benim doktor ama süt artırımı için de bi memeyi komple boşaltın deniyor 15 dkda boşalıyor mu ki memeEdacım kilosuna göre besliyorsun bizim prematüre oldukları için ilk günden beri kilo hesabına göre besliyoruz. Şu an kağıdım ynımda değil , tam ayılayım mama cc hesabını atarım sana . Eğer o cc de beslenirse kesintisiz 2.5 saat uyur . Bebeklerin erken uyanmasının sebebi tam doymadan uyuyakalmaları . Memede iken memen tam boşalana kadar gerekirse yarım saat uğraş dedi doktor . Aktif emmeyi bırakınca ayaklarını gıdıkla pat pat yap ya da soy zıbınla kalsın devam et . Tabi bunlar teorik şeyler ben meme vermiyorum doktor bana vermiceksin istersen sonra beş on dk keyif yaptırırsın ama diğer türlü doyduğunu anlamazsın sağıp biberon vereceksin dediği için hesap olayı doğru yani .
Ben benuz o sagim isine giremedim zaten o kadarda sutum olmuyor mama veriyorum ama doymuyor ona ragmen bu sincap . Kasik kadar mdede nereye gidiyorsa. O kadar kafana takma deli cikiyo insan ilkgunler ben de oyleydim .Bu kaşık biberon olayı içime sinmiyor ya, gece alamadı mememi çok ağrım oldu sağıp biberona koydum, kaşık biberonda kolostruma yazık oluyor gibi geldi şimdi de gaz mı yuttu acaba diyorum ama hanımefendiden tık yok. Hep bir şeyleri doğru mu yaptım düşüncesi
Aktif emerse boşalır . Ben 15 dk da makine ile sağıyorum baya rahatlıyor meme . Bebek çok daha fazla çekiyor makineden . Mesela bi memeden 50 cc çıkıyor ya eğer beş on dk aktif çekiyorsa kalanı sağıyorum 20 cc falan çıkıyor . Ki benimkiler daha çok küçük sizinkilere göre 1000 gr fark aralarında hemen hemen sizinkilerle . Aktif emerse dediğim gibi uyku aralığı uzar . Ama işte meme çok keyifli bişi benimkiler uykuya dalmak için kullanıyorlar . Her bebeğin de durumu farklı gerçi teoriler her zaman işe yaramıyor . Ama şunu gördüm ben kendi deneyimim bebekler düzeni seviyor ve kolay alışıyorlar her duruma hastalık vs durumları hariç tabi . Bebek yarım saatte bir emmeye alışırsa öyle devam ediyor . Anne için çok zor tabi anneye vakit kalmıyorYa ben de şunu çözemedim 15-15 dk diyor benim doktor ama süt artırımı için de bi memeyi komple boşaltın deniyor 15 dkda boşalıyor mu ki meme